Σελιδοδείκτες

Τερματία Genisys: Μελλοντικός πόλεμος

Εναλλακτικές ονομασίες: Εξολοθρευτής Γένεση

Game Terminator Genisys: Ο μελλοντικός πόλεμος στην τεχνολογική τρέλα του Android.

Με την απελευθέρωση του πρώτου μέρους της ταινίας"Terminator"τα αγόρια απλά ερωτεύτηκαν τον κύριο χαρακτήρα, ο οποίος έπαιξε Α. Schwarzenegger. Και το ρομαντικό σημείωμα μέσα από την ιστορία δεν άφησε ούτε το γυναικείο ακροατήριο αδιάφορο. Επειδή είναι φυσικό και αναμένεται η εμφάνιση των παιχνιδιών όπως το Terminator Genesys: Future War στο Android. Ο συγγραφέας αυτής της στρατηγικής MMO είναι η εταιρεία Plarium, για λογαριασμό της οποίας υπάρχουν και άλλα δημοφιλή παιχνίδια για κινητά τηλέφωνα και tablet. Η απελευθέρωση του παιχνιδιού έγινε τον Μάιο του 2017. , και κατά τη διάρκεια του έτους Terminator Genesys: Future War έχει κατεβάσει περισσότερα από ένα εκατομμύριο gamers.

In ξεδιπλώνει γεγονότα που συνεχίζουν το θέμα της ταινίας"Terminator: Genesis." Η αντιπαράθεση των μηχανών και των ανθρώπων εξαπλώθηκε σοβαρά και το τέλος αυτού του πολέμου δεν είναι ορατό. Ο κόσμος αλλάζει, και όχι προς το καλύτερο, αλλά υπάρχουν άνθρωποι που προσπαθούν να το διορθώσουν. Κάθε νέος συμμετέχων θα πρέπει να κάνει μια μοιραία επιλογή να ενταχθεί στην Αντίσταση και να ενώσει τις δυνάμεις των ανθρώπων ή να βοηθήσει τον πυρήνα και να αγωνιστεί στην πλευρά των ρομπότ.

Ποια είναι η ουσία του παιχνιδιού;

Με τις μοναδικές τεχνολογίες που εφαρμόζουν οι προγραμματιστές στον κώδικα, μπορείτε να κατεβάσετε τον Terminator Genesys: Future War στον υπολογιστή σας. Αυτό θα επιτρέψει, σε μια πιο φιλόδοξη μορφή, να απολαύσετε εκδηλώσεις, όμορφα γραφικά, απόψεις και ειδικά εφέ. Άλλα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν:

  • Πλήρο περιεχόμενο με στοιχεία αγορών για αληθινά χρήματα. Αυτή η λειτουργία είναι εύκολο να απενεργοποιηθεί στις ρυθμίσεις και να προχωρήσει μόνος σας.
  • Μπορείτε να πολεμήσετε μόνοι σας, αλλά είναι πολύ πιο αποτελεσματικό αν ενταχθείτε στο Clan. Μαζί, θα επιτύχετε γρήγορα θετικά αποτελέσματα.
  • Σε λειτουργία PvE, πολεμήστε με τον εχθρό και καταγράψτε την επικράτειά του και τους πόρους του.
  • Για κάθε επιτυχημένη λειτουργία, λάβετε βραβεία και άλλα διακριτικά.

Game Terminator Genesys: Ο Μελλοντικός Πόλεμος βάζει τους παίκτες σε ένα σφιχτό πλαίσιο, όταν πρέπει να δράσεις γρήγορα, αποφασιστικά, αλλά σκόπιμα. Τα μηχανήματα φαίνονται μάλλον ηλίθια, στην πραγματικότητα υπόκεινται σε μια σαφή λογική και είναι δύσκολο να εξαπατηθούν. Ακριβώς όπως και η ανθρώπινη φυλή, ενώνονται σε συνασπισμό, προκειμένου να ενεργούν σε συνεννόηση με μια δύναμη. Εάν αποφασίσετε να παίξετε για αυτούς, το Skynet θα πρέπει να βοηθήσει την τεχνητή διάνοια, να ανακτήσει το προηγούμενο μεγαλείο του και να αποκαταστήσει τον καταστραμμένο κεντρικό πυρήνα. Εάν όλα λειτουργούν, αυτή τη φορά οι άνθρωποι δεν θα επιβιώσουν, και οι μικρές δυνάμεις τους θα σκουπιστούν από το πρόσωπο της γης, δίνοντας δρόμο στη σιδερένια θέληση των μηχανισμών.

Terminator Genesys: Το παιχνίδι του Μελλοντικού Πολέμου στο Android παρέχει μια εναλλακτική πλοκή όταν ο παίκτης παίρνει την αντίθετη θέση, οδηγώντας την ομάδα Resistance. Μόνο υπό την ηγεσία ενός ισχυρού ηγέτη υπάρχει μια πιθανότητα να αποφευχθούν τα ύπουλα σχέδια των ρομπότ που έχουν περάσει σε ένα τέλειο νέο στάδιο ανάπτυξης. Τώρα δεν είναι μόνο οι μηχανές με τον καθορισμένο κώδικα λογισμικού, αλλά ένα πραγματικό μυαλό, ικανό να σκέφτεται, να λαμβάνει αποφάσεις ανεξάρτητα και να εξελίσσεται. Περνάει γύρω από το δίχτυ, μπορεί να δώσει και να πάρει εντολές από απόσταση, αλλά και να αλλάξει ατσάλινα σώματα, κάτι που είναι ακόμα πιο επικίνδυνο. Το κύριο καθήκον που θέτει η γένεση Terminator του παιχνιδιού πριν οι παίκτες να καταγράψουν το Time Machine. Αυτή είναι η πιο σημαντική θέση στο κεντρικό τμήμα οποιασδήποτε διάστασης.

Ένα άλλο καλό νέο για τους οπαδούς της κινηματογραφικής έκδοσης στον κόσμο του παιχνιδιού είναι η πρόσβαση στο χαρακτήρα του Schwarzenegger, ενός ρομπότ T-800 που θα μπορεί να οδηγήσει τον στρατό σας. Επίσης, η εικόνα του συναντά τους νεοφερμένους και τους βοηθά να προσαρμοστούν, πραγματοποιώντας μια περιήγηση και ενημέρωση για τη διοίκηση, έτσι ώστε η εκμάθηση να μετατραπεί σε μια συναρπαστική περιπέτεια.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more