Σελιδοδείκτες

Μυστική Πόλη

Εναλλακτικές ονομασίες: Μυστική Πόλη

Ghost Town Online - εγχώρια Browser MMORPG, η οποία ανέπτυξε ένα φανταστικό γεγονός. Έργο του Gaijin Entertainment - είναι ένα multiplayer παιχνίδι ρόλων, που δημιουργήθηκε μετά από τη σειρά των δημοφιλών βιβλίων Vadim Panov. Τα εγκαίνια στους χρήστες κόσμος είναι γεμάτος με συναρπαστικές περιπέτειες, συναρπαστικές PvP και PvE μάχες τρομάζοντας ταξιδιού, πρωτότυπο αποστολές και άλλες ευχάριστες εκπλήξεις. Παιχνίδι δράσης που αναπτύχθηκε στη Μόσχα. Είναι εδώ ότι υπάρχει μια μυστική πόλη όπου αντιμετωπίζουν ο ένας τον άλλον Great Houses. Σε αυτή την πόλη ήταν εκείνοι που κάποτε κυβερνούσαν τον κόσμο. Δεν αποτελεί έκπληξη, η δίψα για εξουσία και τους οδηγεί στη νέα θέση. Οι κάτοικοι υπέροχα εδάφη τείνουν να νικήσουμε τους αντιπάλους τους και να αποδείξουν στην κοινωνία ότι αξίζει να είναι κυρίαρχοι. Ωστόσο, δεν είναι όλοι προορίζονται, ωστόσο αιματηρές συγκρούσεις δεν έχουν τέλος άκρη. Άρχισε να παίζει Secret City, θα πρέπει να αγωνιστούμε για την επιβίωσή τους και συνεχώς ανησυχούν για την ανάπτυξή τους. Μετά από όλα, μόνο οι ισχυροί χαρακτήρες απολαμβάνουν πραγματική εξουσία. Πηγαίνετε για το! Τα πάντα είναι στα χέρια σας!

Θα χρειαστεί να κατεβάσετε Secret City για να πάρει την ευκαιρία ανά πάσα στιγμή να βυθίσει σε αγαπημένο ψυχαγωγία. Αυτό θα είναι δυνατή μετά τη δημιουργία του λογαριασμού σας. Μυστική έκδοσης Πόλη - είναι, στην πραγματικότητα, η δημιουργία ενός μοναδικού χαρακτήρα. Αφού επιλέξετε την ταυτότητα σε μερικά σπίτια, το επιθυμητό δάπεδο, εξειδίκευση. Εκτός από αυτή τη μορφή θα πρέπει να γεμίσει με τέτοιους τομείς: διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, το όνομα, τον κωδικό πρόσβασης, επαναλάβετε τον κωδικό πρόσβασης. Με το πάτημα του "Play" επιβεβαιώνεται η συμμόρφωση με τους κανόνες του παιχνιδιού. Τώρα, μπορείτε να πάρετε μέρος στον αγώνα για την κυριαρχία σε ένα μυστηριώδες σύμπαν, με την προϋπόθεση ότι υπάρχει μια σύνδεση στο internet και ένα πρότυπο πρόγραμμα περιήγησης. Computer ταιριάζει μέση διάταξη, διότι οι απαιτήσεις του συστήματος εντελώς υψηλό.

Πριν κάνετε μια επιλογή, είναι απαραίτητο να εξοικειωθούν με τους κατοίκους του εικονικού χώρου. Αυτό το Nav, Chud, ανθρώπων και Pers. Μπορείτε να παίξετε Mystery πόλης, ως μέρος της κάθε είδους αυτόματης πώλησης.

- Nava ("kritoviki") είναι σε θέση να χτυπήσει δύο φορές τη δύναμη. Χάρακα τους πρίγκιπας εκπαιδευμένο υφισταμένους στην τάξη. Σε αυτό το πλαίσιο, Nava αρκετά αυστηρή. Με την ευκαιρία, η ζωή τους είναι πάρα πολύ ευπρόσδεκτη. Σκότωσε Nawa κανείς δεν μπορεί να ξεφύγει με.

- Chudy («δεξαμενών») - αυτή είναι η αλήθεια ιππότες. Αυτό είναι εμφανές από τα ρούχα, συμπεριφορά, χαρακτήρας. Ο αρχηγός τους έχει επιλεγεί από την υψηλότερη μάγοι της ζωής Τάξης. Αναφέρθηκε του Μεγάλου Μαγίστρου.

- Τα ανθρώπινα όντα («uvorotchiki") - όντα uvorotlivye, η οποία είναι πολύ δύσκολο να πάρει για να βλάψει. Θα τη μητριαρχία βασιλεύει. Οι άνδρες είναι περισσότερο απομακρύνονται από τα πολιτικά ζητήματα.

- Τσέλα («γενικών καθηκόντων») μπορεί να τεθεί σε οποιαδήποτε φυλετική clan. Αυτό το Green House υποτελείς αγοράς ενέργειας Καλά βροχές. Ευκαιρίες αυτά τα ανθρώπινα μάγοι μπορούν να ζηλεύω.

Σημειώστε ότι όποιος κι αν είναι, πρέπει να αναπτύξουν τα ίδια χαρακτηριστικά, οι οποίες είναι προικισμένες με όλα τα Great Houses. Παίξτε το παιχνίδι Secret City έχουν, άντληση Υγεία, Δύναμη, θυμός, επιδεξιότητα, Ανδρείας, Εξειδίκευση. Υπάρχει επίσης ένα δωρεάν Σημεία Honor και σημεία. Συνοψίζοντας τα αποτελέσματα όλων των χαρακτηριστικών που βλέπετε, ποια θέση σε εφαρμογή της αξιολόγησης. Τα υψηλότερα ποσοστά - όσο πιο κοντά βρίσκεστε στην κορυφή!

Έτσι μπορείτε να αγοράσετε ό, τι χρειάζεστε, υπάρχει ένα κατάστημα. Μυστική παιχνίδι City προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία από διαφορετικά πράγματα. Για παράδειγμα, τα αναλώσιμα, τα πράγματα για τον εξοπλισμό, όπλα, κοσμήματα και δώρα. Ξεχωριστή κατηγορία των τροφίμων είναι απαραίτητη για τη διατήρηση της ζωτικότητας και έχασε την υγεία.

Καθώς οι μάχες στο παιχνίδι δίνεται μια σταθερή θέση, το σύστημα παρέχει διάφορους τύπους PvP μάχες. Αυτή η μονομαχία, την ομάδα, χαοτικές μάχες και κλαμπ αγώνα. Συμμετοχή του αγώνα μπορείτε όχι μόνο με άλλους παίκτες. Θα πρέπει να κυνηγούν τέρατα που δεν είναι λιγότερο επικίνδυνες αντιπάλους. Αλλά η ιστορία του παιχνιδιού δεν περιλαμβάνει μόνο την αιματηρή αναμέτρηση. Αναθέσεις διάφορα θέματα που δεν θα βαριέται για ένα λεπτό!

Αξίζει να σημειωθεί ότι, για την ευκολία της μετακίνησης στο παιχνίδι υπάρχει ένα λεπτομερή χάρτη. Λάβετε υπόψη ότι για να επιταχυνθεί η μετακίνηση από το ένα μέρος στο άλλο, η Μυστική Πόλη on-line παιχνίδι συνιστά τη χρήση δώρα από το ίδιο κατάστημα. Οι κάτοχοι των λογαριασμών premium έχουν την ίδια ευκαιρία, συν κάποια άλλα οφέλη.

Γρήγορα να βυθίσει στον κόσμο των απίστευτων γεγονότων! Να είστε βέβαιος να σας κερδίσει το παιχνίδι από το πρώτο λεπτό! Καλή τύχη!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more