Σελιδοδείκτες

Tauri World

Εναλλακτικές ονομασίες: Tauri World

Aeria Games, έχει κυκλοφορήσει το νέο πρόγραμμα περιήγησης που ονομάζεται Tauri παιχνίδι World. Αυτό το sci-fi σε πραγματικό χρόνο παιχνίδι στρατηγικής με ένα πρόγραμμα περιήγησης που έχει ένα μοναδικό οπτικά εφέ με βάση τα σχέδια του Leonardo da Vinci.

TAURI παιχνίδι αφηγείται την ιστορία του νέου σπιτιού που δημιούργησε την ανθρωπότητα. Θα παίξει στο Παγκόσμιο Tauri και να λάβουν μέρος στην κατασκευή, την επέκταση και την αύξηση του μεγέθους και της δύναμης των αποικιών στο νησί. Οι παίκτες μπορούν να αναπτύξουν τις υποδομές τους στο νησί, μπορούν να επεκτείνουν και να μετακινηθούν σε νέες θέσεις με τη χρήση προηγμένων τεχνολογιών, όπως αποικισμό των πλοίων. Αν οι παίκτες είναι σε θέση να διαχειριστούν τους πόρους και τα εδάφη τους με σύνεση, μπορούν να πάνε στον πόλεμο και να κατακτήσουν νέα εδάφη Tauri World online.

Πριν από το παιχνίδι World Tauri, βεβαιωθείτε ότι ο υπολογιστής σας πληροί τις απαιτήσεις συστήματος, όπως: επεξεργαστής συχνότητα - 2GHz, 1GB RAM, κάρτα γραφικών - 128 MB. Tauri World εγγραφή δεν παίρνει πολύ από το χρόνο σας και εύκολη:

1. Στην κύρια σελίδα, να δημιουργήσει μια σύνδεση?

2. Πληκτρολογήστε έναν ασφαλή κωδικό πρόσβασης?

5. Επιλέξτε "Enter".

Tauri World παιχνίδι έχει πολλές δυνατότητες.

Πρώτον, το παιχνίδι διαθέτει ένα εκτεταμένο σύστημα TAURI κτίρια και οχήματα. Μπορείτε να αρχίσετε να δημιουργήσετε διαφορετικά κτίρια, να επεκτείνουν και να χρησιμοποιήσετε περισσότερα από 20 διαφορετικά πλοία που επιτρέπουν στους παίκτες να κατασκοπεύσει, να αποικίσει ή να ξεκινήσει έναν πόλεμο.

Δεύτερον, το παιχνίδι είναι ένα TAURI εμπορική στρατηγική. Προσεκτικά σχεδιασμένη στρατηγική εμπορικών συναλλαγών μπορεί να επιταχύνει την ταχύτητα της εγχώριας οικονομικής ανάπτυξης και την υποστήριξη των συμμάχων από τους παίκτες διαπραγμάτευσης ή δημοπρασίες.

Τρίτον, Tauri World Online έχει ένα εκτεταμένο σύστημα μάχης. Ανήκετε σε μια ποικιλία τεχνολογιών θα μπορούσε εύκολα να επηρεάσει την πορεία του πολέμου, που επηρεάζει όλες τις παραμέτρους ήρωες, μονάδες, επίθεση και άμυνα.

Game TAURI, η οποία λαμβάνει χώρα σε πραγματικό χρόνο, είναι ένα online παιχνίδι με ένα προηγμένο σύστημα της εξάρτησης και πολυστρωματική δομή. Σε Tauri World Online μπορείτε να βρείτε περίπου 20 τύπους κτιρίων, διάφορα αμυντικά συστήματα, που φέρουν τα αεροσκάφη και επίγειες μονάδες - συνολικά 25 τύπους κτιρίων αναπτύχθηκαν.

Μοναδικό αποικισμό Tauri World σύνδεση δημιουργήθηκε σκόπιμα, δίνοντας στους παίκτες την ευκαιρία να επιλύσει τους πλανήτες, συμπεριλαμβανομένων των οκτώ νησιά που βρίσκονται στην κατοχή του καθενός από τους πλανήτες. Μπορείτε να φιλτράρετε τον πλανήτη και τον τομέα Tauri World σε απευθείας σύνδεση, όπου θέλετε να ζήσετε.

Αρχικά, ο κύριος στόχος του παιχνιδιού Tauri World σε απευθείας σύνδεση είναι να αναπτύξουν ένα από τα επιλεγμένα πλανήτες. Μετά από λίγο, όταν μπορείτε να πάρετε ένα επίπεδο επάνω, ο αποικισμός των άλλων πλανητών θα ήταν αδύνατη.

Πλατφόρμα Tauri παιχνίδι World είναι ένας από τους πολλούς προορισμούς στην οποία προσβλέπουν. Με τη βοήθεια της πλατφόρμας θα είναι σε θέση να κινούνται απρόσκοπτα μεταξύ των νησιών. Ρυμουλκά παιχνίδι TAURI χρησιμοποιείται για γρήγορη μεταφορά σε άλλα σκάφη. Η πλατφόρμα μπορεί επίσης να δημιουργήσει ένα διαστημόπλοιο για να αποικίσουν ένα νέο πλανήτη, και teleport με πλοία υψηλών ταχυτήτων (ο χρόνος λίγα δευτερόλεπτα).

Πεδίο ένδειξης Ασφάλεια Tauri World Online χρησιμοποιείται για να ρυθμίσετε την αμυντική δύναμη του πεδίου. Να θυμάστε ότι το προστατευτικό πεδίο θα σας προστατεύσει περισσότερο από μία φορά.

Θα διαχειριστεί το νησί σας στην Tauri παιχνίδι World. Μπορείτε επίσης να παρακολουθήσετε και να κατασκοπεύσει τον εχθρό και να μοιραστούν με τις συμμαχικές στόλους νησιά. Tauri Παγκόσμιο χάρτη σε απευθείας σύνδεση, θα δείτε το βαθμό ανάπτυξης του νησιού, ελέγχει τις δραστηριότητες ενός συγκεκριμένου παίκτη ή κατεστραμμένες περιοχές γύρω από τα νησιά σε κατάσταση πολέμου. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το αστερίες στην αριστερή πλευρά της οθόνης για να μετακινήσετε το χάρτη Tauri World online.

Ήρωες και μπόνους απλοποίηση Tauri παιχνίδι World. Χάρη μπόνους και κάποιοι ήρωες, μπορείτε γρήγορα, αποτελεσματικά και φθηνά παράγουν οι μονάδες της τεχνολογίας.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more