Σελιδοδείκτες

Ιστορίες του Solaris

Εναλλακτικές ονομασίες: Ιστορίες του Solaris

Tales παιχνίδι του Solaris συνδυάζει την καλύτερη ποιότητα RPG παιχνίδια κράμα κλασική αποχρώσεις anime. Φωτεινό, πλούσια γραφικά και διασκεδαστική ιστορία μπορεί να προσελκύσει, ναι, τι πονηριά, προσελκύει ήδη πολλούς παίκτες από όλο τον κόσμο. Τακτικά τεράστια ποσότητα πληροφοριών για αυτό το παιχνίδι για το φόρουμ και ενημερωμένες σελίδες σε κοινωνικά δίκτυα, όπου οι συμμετέχοντες του έργου συζητούν ενεργά τις τάσεις και τα χαρακτηριστικά του παιχνιδιού.

Παραμύθια του Solaris σε απευθείας σύνδεση θα σας βοηθήσουν να κινηθείτε στην υπέροχη ήπειρο, η οποία μπορεί να συνυπάρχουν με επιτυχία τη μαγεία και τη δύναμη της μηχανής. Ωστόσο, οι συμμορίες προσπαθούν να εκπληρώσουν την αποστολή τους, απαίσιο και ένα πραξικόπημα σε αυτό ειρηνικής ηπείρου. Θα γίνει ένας συμμετέχων στο διάταγμα του παιχνιδιού, που προσχωρεί στην παρούσα πρωτοφανή πόλεμο και αγωνίζονται για την αποκατάσταση της πραγματικής ιστορίας. Είναι προορίζεται να ηγηθεί αυτής της ηπείρου Παραγγελία Heavenly σε μια νέα ζωή και να τον βοηθήσει να ανοίξει μια νέα σελίδα της εποχής του. Αλλά θα είναι η πρώτη, και αργότερα, όταν μπορείτε να πάρετε τα πόδια σας υγρά στο παιχνίδι με τους φίλους του, να είναι σε θέση να επιβάλουν την τάξη η οποία θα είναι πολύ πιο ισχυρό και ισχυρό.

Αυτό είναι ένα online παιχνίδι, αλλά επειδή έχετε αμέσως να έχετε κατά νου ότι το Tales of Solaris διαδικασία εγγραφής θα είναι αναγκαία. Ακόμα και το γεγονός ότι αυτή τη στιγμή η ηγεσία της προσαρμογής του παιχνιδιού του παιχνιδιού δεν προορίζεται για αγγλόφωνους χρήστες, και όλες οι πληροφορίες που παρουσιάζονται στην αγγλική γλώσσα, είναι ακόμα nepomeshaet μπορείτε να μάθετε όλες τις λεπτομέρειες της συμπλήρωσης εντύπων, καθώς και τα κύρια χαρακτηριστικά του παιχνιδιού.

Για να ξεκινήσετε τη διαδικασία εγγραφής, θα πρέπει να κάνετε κλικ στο κουμπί «Έναρξη Game», το οποίο βρίσκεται στο πάνω αριστερό μέρος της οθόνης του παιχνιδιού.

Θα δείτε το ειδικό έντυπο, μετά την πλήρωση το οποίο μπορεί να ξεκίνησε το Tales of Solaris παιχνιδιού. Θα πρέπει να εισάγετε το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασής σας και να γράψετε τη διεύθυνση του ηλεκτρονικού γραμματοκιβωτίου.

Επίσης, αν θέλετε κάποιο νέο μέλος του προγράμματος θα πρέπει να εγγραφούν σε ένα από τα πιο κατάλληλο λογαριασμό σε κοινωνικά δίκτυα, το Facebook, το Google, το Yahoo ή το Paypal, η οποία θα βοηθήσει να επιταχυνθεί η διαδικασία.

Τώρα παίζουν οι Tales παιχνίδι του Solaris θα είναι ακόμη πιο ενδιαφέρον, επειδή οι προγραμματιστές είχαν καθοριστεί μια σειρά από σφάλματα. Και σήμερα σε αυτό το έργο σε εφαρμογή ένα νέο σύστημα των δυναμικών μαχών, ρολόι που τώρα μπορεί μόνο ανάσα. Μια ποικιλία των τρόπων παιχνιδιού μπορεί να μετασχηματίσει δραστικά το οικείο περιβάλλον του έργου. Πριν από το παιχνίδι, θα πρέπει να επιλέξετε ένα διακομιστή παιχνίδι, και επιλέξτε την τάξη και να δώσει ένα όνομα στο χαρακτήρα σου.

Τρέχον Tales of Solaris δωρεάν μπορείτε να παίξετε με αυτές τις κατηγορίες χαρακτήρων:

Πολεμιστής.

Mag.

Sniper.

Sage.

Μονάδα.

Priest.

Και θα είστε σε θέση να έχουν ένα κατοικίδιο ζώο και τον αναθρέψουν. Μπορείτε να επιλέξετε από πάνω από 150 είδη ζώων συντροφιάς, καθένα από τα οποία διαφέρει όχι μόνο στην εμφάνιση, αλλά και έχει μια εντελώς ατομικό χαρακτήρα.

Πηγαίνετε για την περιπέτεια! Επειδή τώρα θα βρείτε ένα τεράστιο αριθμό των καθηκόντων και αναζητήσεις. Θα πρέπει να ξεπεραστούν πολλά εμπόδια προτού να πετύχει.

 

Ιστορίες του Solaris online εγγραφή