Σελιδοδείκτες

Taern

Εναλλακτικές ονομασίες: Taern

Taern παιχνίδι είναι ένα συναρπαστικό παιχνίδι στον υπολογιστή που είναι γεμάτη από διαφορετικές περιπέτειες. Αυτό το παιχνίδι θεωρείται ότι είναι δυναμική, παιχνίδι για πολλούς παίκτες, το οποίο αναπτύχθηκε στο είδος των RPG.

Στο παιχνίδι θα συναντήσετε Taern σε απευθείας σύνδεση με αυτό το τακτικό σύστημα μάχης.

Game Pride Taerna εγγραφή είναι διαθέσιμη μόνο στους χρήστες που έχουν μια πλήρη δεκαοκτώ χρόνια. Μπορείτε να εγγραφείτε στο παιχνίδι Pride Taerna αν επιλέξτε

  1. Η διεύθυνση email σας.
  2. Μοναδικό κωδικό πρόσβασης του.
  3. Η ημερομηνία της γέννησής του.

Στο παιχνίδι μπορείτε να παίξετε Taern επιλεγμένη κατηγορία. Με μερικά από αυτά μπορείτε να εξερευνήσετε σε αυτή την επανεξέταση:

  1. Τοξότες - μια κατηγορία που ξέρει πώς να επιτεθεί σε μια απόσταση. Μπορεί να προκαλέσει σοβαρή σωματική βλάβη. Επίσης, αυτή η κατηγορία έχει μεγάλη ζωτικότητα.
  2. Shaman. Voodoo - που χρησιμοποιούν αδύναμους ανθρώπους για δικό τους όφελος. Η κατηγορία αυτή ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο. Αυτό το Shaman υπολογίζει τους εχθρούς σας σε μεγάλης εμβέλειας.
  3. Βάρβαρος - μια κατηγορία που έχει μια ισχυρή επίθεση. Είναι πολύ ισχυρή σε κοντινή απόσταση. Αυτόν στην εξουσία κατώτερα όλες τις άλλες κατηγορίες.

Game Pride Taerna σας okuet στο γραφικό κόσμο με τεράστια πυκνά δάση και γραφικές λίμνες.

Game Pride Taerna παίζετε θα είναι στο πλευρό του μία από τις αυτοκρατορίες: Chimes ή Taera.

Chimes αυτοκρατορία επιτέθηκε στην αυτοκρατορία Taera. Έκαψαν τον τοπικό τομέα, λήστεψαν και έφτασε στην πρωτεύουσα της βασιλικής φρούριο Korelamon.

Taernskaya στρατός αποφάσισε να αντιμετωπίσει τους εχθρούς με την υπερηφάνεια και την ηγεσία του βασιλιά Kandel ήρθε στην μάχη. Δυστυχώς, έχασαν, και ο βασιλιάς έπεσε στη μάχη Kandel.

Τώρα τίποτα δεν μπορεί να σταματήσει τη σκληρή Αυτοκρατορία στόμια. Όλα γύρω από τη φωτιά άρχισε να καίει. Σχεδόν όλοι έχασαν τη ζωή τους και όσοι επέζησαν σκέφτονται πώς να ξεφύγουν, αντί να συνεχίσει τη μάχη. Από εκείνη τη στιγμή άρχισε η μεγάλη απόδραση στον ωκεανό.

Παίξτε το παιχνίδι Pride Taerna θέλετε, αρχίζοντας με τα απομεινάρια από τους συγγενείς του. Πρέπει να περιπλανηθείτε πολύ καιρό, αλλά μπορείτε να πάρετε στην πόλη, όπου μπορείτε να βρείτε καταφύγιο. Αλλά να χαλαρώσετε εκεί και δεν θα πετύχει. Θα περιμένει για μια νέα μάχη.

Παιχνίδι Pride Taerna σε απευθείας σύνδεση, πρέπει πρώτα να επιλέξετε ένα χαρακτήρα. Μόλις επιλέξετε ένα χαρακτήρα, θα λάβει η ώρα είναι σε πόλεμο.

Θα πρέπει να αποθηκεύσετε χάνονται τώρα μια χώρα που κάποτε ήταν μια ακμάζουσα όμορφη ύπαιθρο.

Με συναρπαστικές μάχες turn-based. Μπορείτε να πολεμήσει το ένα με το πιο πιστό βοηθό ή με μια τεράστια ομάδα των απελπισμένων στρατιωτών.

Εδώ θα συναντήσετε μια συναρπαστική ιστορία, και τέλεια ζωγραφισμένα τοπία που διακρίνει αυτό το παιχνίδι από τα υπόλοιπα.

Το πιο ενδιαφέρον και συναρπαστικό πράγμα είναι ότι οι χαρακτήρες σας να μην ακολουθείτε τα βήματα που έχουν εφευρεθεί από τους προγραμματιστές. Θα ζήσουν μια πραγματική ζωή, μαζί με όλους τους χαρακτήρες. Έχετε μια επιλογή στο παιχνίδι: να είναι ο κακοποιός, ένας κακοποιός και αμέσως επιτύχει όλους τους στόχους τους ή να ακολουθήσει το δρόμο του ευγενούς ιππότη.

Παιχνίδι Pride Taerna σε απευθείας σύνδεση κέρδισε μια τεράστια επιτυχία, χάρη στο gameplay του, τους χαρακτήρες και τα άλλα χαρακτηριστικά!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more