Σελιδοδείκτες

Ξίφη & φίλτρα 2

Εναλλακτικές ονομασίες: Ξίφη & φίλτρα 2

Παιχνίδι Σπαθιά & φίλτρα 2 [_2_ ] είναι μια επέκταση του βραβευμένου τον προκάτοχό του. Το έργο διαθέτει επίσης όμορφα γραφικά και μεγάλη εμπειρία παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι - αυτό είναι αναγκαίο για να περάσει ένα κρύο βράδυ του χειμώνα. Ακριβώς αυτό που ψάχνατε, έτσι δεν είναι; Δεν έχετε χρόνο να βαρεθείτε, γιατί τώρα θα πρέπει συνεχώς να παρακολουθεί την κατάσταση στο μαγαζί του.

Ναι, ακριβώς, Σπαθιά & φίλτρα 2 [_1_ ] Σε σύνδεση να σας βοηθήσει να γίνει ο ιδιοκτήτης ενός μικρού καταστήματος. Η κύρια αποστολή σας, το οποίο θα πρέπει να προσπαθούν συνεχώς να εκτελέσει όλο το παιχνίδι - να τροφοδοτεί το φάσμα των προϊόντων της με νέα προϊόντα, να πωλούν περισσότερα προϊόντα στους πελάτες να είναι σε θέση να έχουν πρόσβαση στις νέες μυστικές συνταγές. Λοιπόν, φυσικά, θα πρέπει να λάβουν τα πλεονεκτήματα κατάστημα σας. Εξοπλίστε και να βελτιώσει το μαγαζί του, να στείλετε ταξιδιώτες για την εκτέλεση των νέων καθηκόντων και quests που μπορούν να ανεβάσουν το επίπεδό τους, επιτρέποντας έτσι σε σας για να αυξήσει το κόστος των αγαθών που πωλούνται στο κατάστημα.

Αυτό το παιχνίδι - μια τυπική σύνδεση του έργου, έτσι για τα οποία έχει ήδη γίνει παράδοση στο Σπαθιά & φίλτρα [ _2_] 2 εγγεγραμμένα , θα πρέπει να ξεκινήσετε το παιχνίδι. Δεν πρέπει να συγχέουμε το γεγονός ότι τώρα στη διαχείριση του παιχνιδιού, δεν υπάρχει λέξη στα ρωσικά. Στο τέλος, ο σχεδιασμός του έργου είναι τόσο απλή και προσιτή ότι δεν θα είναι δύσκολο να ασχοληθεί με τα βασικά χαρακτηριστικά του και να ασχοληθεί με το πώς να συμπληρώσετε σωστά τη φόρμα εγγραφής.

1. Για τη διαδικασία εγγραφής θα μπορούσε να ξεκινήσει, θα πρέπει να συμπληρώσετε τη φόρμα στα αριστερά από την κύρια οθόνη του προγράμματος.

2. Συμπληρώστε όλα τα πεδία, ώστε, ακολουθώντας τις συμβουλές και συμβουλές συστήματος. Όταν όλα είναι γεμάτη, κάντε κλικ στο σύνδεσμο « Σύνδεση έως σε παίξει τώρα », τότε μπορείτε να ξεκινήσετε το Σπαθιά & φίλτρα 2 παίξουν .

Σχέδιο όλους τους αγοραστές που θα επισκεφθεί το κατάστημά σας, χωρίζεται σε διάφορες κατηγορίες ανάλογα με τις ανάγκες τους. Ετοιμαστείτε να είναι ότι θα υπάρξουν πολλοί πελάτες, και όλα τα αιτήματά τους πρέπει να πληρούνται. Όπως κάθε πελάτες κατάστημα, θα σας ζητήσει να διαπραγματευτεί και να μειώσει την τιμή - αυτό είναι πραγματικά όπου θα είστε σε θέση να ασκήσουν τις διαπροσωπικές τους ικανότητες.

Παίξτε Σπαθιά & φίλτρα 2 Είναι επίσης ενδιαφέρον γιατί τώρα θα είστε σε θέση να προσλάβουν εργαζομένους. Αυτό θα σας βοηθήσει να εξυπηρετήσουμε καλύτερα τους πελάτες και να συμβάλει στην ανάπτυξη της πόλης. Λοιπόν, φυσικά, μπορείτε να αισθανθείτε το πραγματικό αφεντικό. Ακούγεται δελεαστικό!

Μπορείτε να εκτελέσετε την ακόλουθη οδηγού:

1. Μάγισσα, που είναι εξοικειωμένοι σκοτεινές τέχνες.

2. Blacksmith.

3. Bowyer.

4. Κοσμηματοπώλης.

Όπως και στη ζωή, στο παιχνίδι θα πρέπει να ακολουθήσετε μερικούς βασικούς κανόνες. Για παράδειγμα, αν ο αγοραστής απαιτεί το αδύνατο, είναι καλύτερα να του απαντήσει μια αποτυχία. Ποτέ δεν θα έμενα εκεί και να εξελιχθεί.

Αυτό το παιχνίδι θα σας βοηθήσει να αναπτύξουν ηγέτες έχουν τις δεξιότητες, και το πιο σημαντικό να το κάνει Σπαθιά & φίλτρα 2 δωρεάν !

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more