Σελιδοδείκτες

Οι θρύλοι των ακτών του ξίφους

Εναλλακτικές ονομασίες: Περπατώντας ξίφος

Swords Coast Legends: στον κόσμο της φαντασίας.

Ποιός θα εγκαταλείψει το παιχνίδι φαντασίας που παίζει ρόλο, λαμπρό και δυναμικό; Οι ανεμιστήρες της κατεύθυνσης έχουν ήδη περιμένει για την εμφάνιση κάτι φρέσκο ​​και το παιχνίδι Sword Coast Legends έχει γίνει μια μπουκιά νερό πηγής στην έρημο.

, όπως στις 19. 10 2015 toy studio n-Space κυκλοφόρησε για Windows, Linux και Macintosh και το 2016 Ο Digital Extremes εκδότης υπόσχεται να το κυκλοφορήσει για το PlayStation 4 και το One Xbox, οι φίλαθλοι μπορούν ήδη να κατεβάσουν το Sword Coast Legends για να ξεκινήσουν το ταξίδι τους.

Το παιχνίδι έχει πολλά κοινά με προϊόντα τυχερών παιχνιδιών της ίδιας κατεύθυνσης, αλλά παραμένει πρωτότυπο και έχει ιδιαίτερες διαφορές:

 • Αποστολή καμπάνιας
 • Εντυπωσιακή ιστορία
 • Οι τακτικές μάχες
 • Ενεργή παύση
 • 6 τάξεις χαρακτήρων
 • 10.00095 αγώνες για να επιλέξετε από
 • Dungeon Master Mode Μια λειτουργία που σας βοηθά να δημιουργήσετε τις δικές σας περιπέτειες και στη συνέχεια να τις προσφέρετε στους φίλους σας

Έναρξη μιας επικής ιστορίας.

Στον κόσμο της μαγείας, υπάρχουν μοναδικοί νόμοι, και ο άνθρωπος δεν τους καταλαβαίνει, δεν μπορεί να τους εξηγήσει, αλλά μπορεί να γίνει αποδεκτό. Πόσο καιρό το μονοπάτι περιπλανιέται και γιατί κανείς δεν έχει τη συντομότερη διαδρομή προς το Φαρούμνο, κανείς δεν θα σας απαντήσει, αλλά απλά σηκώστε τους ώμους τους, λένε, αυτό σημαίνει ότι είναι απαραίτητο.

Αλλά εδώ είστε, μόλις αποφασίσετε να κατεβάσετε το Sword Coast Legends, και ήρθε η ώρα να εξοικειωθείτε με τον τοπικό πληθυσμό, μεταξύ των οποίων είναι αρκετοί νομάδες, αγρότες, σκληροί βάρβαροι και μικρές φυλές. Πάνω τους είναι οι θρησκευτικές λατρείες και όλα τα είδη συντεχνιών, υπό την ηγεσία πλούσιων κυβερνητικών αξιωματούχων.

Στην πόλη υπάρχουν 6 μαθήματα και 5 αγώνες, πάντα έτοιμοι να προχωρήσουν σε νέα κατορθώματα. Ο ηγετικός χαρακτήρας ανήκει στην μισθοφορική συντεχνία, η οποία ιδρύθηκε πριν από πολύ καιρό, ώστε ακόμη και οι γέροντες δεν θυμούνται εκείνη την εποχή. Ο χρόνος έγινε επίσης η αιτία της καταστροφής και η συντεχνία δεν φαίνεται πλέον τόσο ισχυρή όσο ήταν στις παλιές εποχές, παρότι εξακολουθεί να συνοδεύει τα τροχόσπιτα, προστατεύοντάς την από τους άπληστους ληστές.

Κατά το επόμενο ταξίδι, ο ήρωας και οι φίλοι του έχουν ένα περίεργο όνειρο, στο οποίο οι δαίμονες τους υπόσχονται καταστροφή. Μόλις ξύπνησαν, το όνειρο έγινε πραγματικότητα, το τροχόσπιτό τους επιτέθηκε από εχθρούς με καλό εξοπλισμό και οργάνωση. Οι δυνάμεις ήταν άνισες, και πολλές από τις σκοτώνεις σου επί τόπου. Η συντεχνία επίσης καίγεται στο έδαφος και προσπαθείτε να καταλάβετε τι συμβαίνει.

Τα

Battles θα είναι μια φυσική δράση, θέτοντας όλο το παιχνίδι κάτω, και δεδομένου ότι δεν μπορούν να αποφευχθούν, προκειμένου να συντονιστεί καλύτερα η δράση της ομάδας σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία προσωρινής διακοπής του χρόνου ανά πάσα στιγμή.

While Sword Coast Legends στον υπολογιστή, μπορείτε να επιλέξετε έναν ήρωα, αλλά δεν θα μείνει μόνος για πολύ καιρό για να ενωθεί με συντρόφους. Πρέπει επίσης να τα εξοπλίσετε, να αυξήσετε το επίπεδο του ταλέντου και να επιλέξετε το πιο αξιόλογο στην επόμενη εκστρατεία. Η εταιρεία σας προορίζεται να περάσει από πολλούς δρόμους, να ολοκληρώσει αποστολές, να εμπλακεί σε αγώνες, να διεξάγει διαλόγους, να ολοκληρώσει αναζητήσεις, να αναζητήσει και να εξερευνήσει τάφους, κατακόμβες, ερείπια, μπουντρούμια και λαβύρινθους. Ταξιδεύοντας μέσω του Faerrunn και αλληλεπιδρώντας με τους παράκτιους λαούς του Luskan, γνωστούς για τις εγκληματικές τους συνήθειες και το λαθρεμπόριο, θα είναι πολύ ενημερωτικές.

Οι ίδιοι οι παίκτες επιλέγουν τον καλύτερο τρόπο να ενεργήσουν με ποιον τρόπο να εισέλθουν σε μια κλειδωμένη πόλη, να συνεργαστούν με αυτό το άτομο ή όχι. Μεταξύ των αναζητήσεων, πάρα πολλά ενδιαφέροντα πράγματα για να ξυπνήσετε μια ομορφιά ύπνου, να ερευνήσετε ή να απαγάγετε ένα κούτσουρο από ένα ξύλινο κούτσουρο.

ελάχιστες απαιτήσεις συστήματος

  OS
 • : Windows 7/8 (8. 1) / 10 (μόνο 64-bit)
 • Επεξεργαστής: Intel Core 2 DUO E6700 @ 2. 66 GHz / AMD Athlon 64 X2 6000 +
 • ΟΡ: 4 Gb
 • Περιωμένο χώρο: 11. 5 GB
 • Κάρτα γραφικών: NVidia GeForce 8800GT / AMD Radeon HD 4850 ή καλύτερη (DirectX 11)
 • Κάρτα ήχου: Συμβατό με το DirectX
 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more