Σελιδοδείκτες

Supreme Commander

Εναλλακτικές ονομασίες: Supreme Commander

Παιχνίδι Supreme Commander είναι ένα παιχνίδι στον υπολογιστή που αναπτύχθηκε στο είδος της στρατηγικής. Ενέργειες στο παιχνίδι λαμβάνει χώρα σε πραγματικό χρόνο.

Εδώ θα σας βυθίσει στο χάος την εποχή που ο κόσμος έπαψε να υπάρχει στη γη.

Παιχνίδι Supreme Commander δωρεάν download σε όλους τους χώρους που παρέχουν την πρόσβαση αυτή. Supriya Commander μπορείτε να κατεβάσετε μέσω torrent.

Το Supreme Commander θα παίξει κατά τη διάρκεια της πτώσης της Γης Αυτοκρατορίας, όταν όλα άρχισαν να βασιλεύει το χάος.

Πριν να αρχίσετε να παίζετε, ρίξτε μια ματιά για το παιχνίδι Supreme Commander βίντεο. Θα αποκαλύψει όλα τα χαρακτηριστικά του παιχνιδιού που εισάγει στο παιχνίδι παρατάξεις, όπλα και τους πόρους στο παιχνίδι Supreme Commander

Στο παιχνίδι στον υπολογιστή Supreme Commander, υπάρχουν τρεις παρατάξεις:

1. Cybran - οι άνθρωποι-symbiotes. Ο ηγέτης τους, που τους επινόησε, προσπαθούν να τις απαλλάξει από τη συνεχή επίθεση και την υποταγή.

2. Eon - είναι ένα κλάσμα που δεν ανήκουν στις γήινους, αλλά προσπαθεί να βοηθήσει τους ανθρώπους και είναι στο πλευρό τους. Φυλής τους καταστράφηκε από την αντιμαχόμενες Αυτοκρατορίας. Ο στόχος τους είναι ότι όλοι οι άνθρωποι πήραν την ιδεολογία τους. Εκείνοι που θα αντισταθεί στην απόρριψη της ιδεολογίας και διέταξε να καταστραφούν.

3. OFZ (United Federation of Earthlings) - αυτό είναι ένα κοινό μέρος, το οποίο περιλαμβάνει μόνο τους ανθρώπους. Επιδιώκουν να ενώσει όλους τους ανθρώπους που πρέπει να κυβερνήσει τη γη. Τα όπλα τους - είναι δεξαμενές, πυροβολικό και κανόνια. Άμυνα τους είναι το ίδιο όπως και τώρα.

Supreme Commander παιχνίδι στο οποίο υπάρχουν έξι αποστολές για κάθε παράταξη. Ωστόσο, κάθε αποστολή μπορεί να είναι χρονοβόρα. Ο κύριος στόχος του παιχνιδιού είναι να συλλάβει το σύνολο του στρατιωτικού εξοπλισμού.

SC παιχνίδι στο οποίο θα χρησιμοποιήσετε τους ακόλουθους τύπους εξοπλισμού και της προστασίας των δυνάμεων

1) Γη. Περιλαμβάνει: το φως και βαριές δεξαμενές, κινητές μονάδες πυροβολικού, καθώς και τους προσκόπους robopehota, γεννήτριες κινητής ασπίδα.

2) Air - ότι ελικόπτερα, μαχητικά, βομβαρδιστικά, μεταφορές, κατασκοπευτικά αεροπλάνα.

3) Η τεχνολογία νερού, αμφίβια - υποβρύχια στρατηγικής και τακτικής, καταδρομικά, θωρηκτά, αντιτορπιλικά, σκάφη συλλογής πληροφοριών και αντικατασκοπείας.

4) Σταθερά συσκευές, άμυνα, αμυντικά εγκαταστάσεις, ορυχεία με στρατηγικό και τακτικό πυραύλων, μεγάλου βεληνεκούς πυροβολικού.

Υπάρχουν διάφοροι τύποι των πόρων στο παιχνίδι Supreme Commander:

1) Η ύλη - ένας πόρος που είναι απαραίτητο για την ανάπτυξη.

2) Ενέργεια - ένας πόρος, το ύψος των οποίων είναι πολύ σημαντική για την ανάπτυξη των μονάδων.

Με κάθε επίπεδο θα ξεκλειδώσετε νέα στοιχεία για να βοηθήσει τους χαρακτήρες σας να αποκτήσουν εμπειρία.

Μονάδες σας μπορούν επίσης να κερδίσουν πόντους εμπειρίας μετά την καταστροφή των εχθρών. Η εμπειρία αυτή θα ενισχύσει τους χαρακτήρες πανοπλίας σου.

Το παιχνίδι διαθέτει και μοναδικές ικανότητες, οι οποίες είναι διαθέσιμες μόνο για ορισμένα επιτεύγματα.

Το παιχνίδι Supreme Commander ολοκληρωμένης συνομιλίας, χάρη στο οποίο μπορείτε να κάνετε chat με άλλους παίκτες.

Φανταστείτε τον πραγματικό ήρωα του παιχνιδιού Supreme Commander και να πάει στο στόχο τους. Ακολουθήστε την αποστολή, να επικοινωνούν με τους φίλους και απλά έχοντας μια καλή στιγμή.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more