Σελιδοδείκτες

Supremacy 1914

Εναλλακτικές ονομασίες: Supremacy 1914

Παιχνίδι Supremacy 1914 είναι ένα δωρεάν παιχνίδι φυλλομετρητή όπου οι παίκτες γίνονται οι αρχηγοί των ισχυρών εθνών στην Ευρώπη επικίνδυνο γύρισμα του αιώνα. Η πρόκλησή τους είναι να γίνει ο αδιαφιλονίκητος ηγέτης στην υψηλής ποιότητας κυρίαρχο ήπειρο μέσω της διπλωματίας ή απλά η ωμή βία του ένδοξου στρατού του Supremacy 1914 σε απευθείας σύνδεση. Δημιουργήστε ισχυρές συμμαχίες, χτίζουν την οικονομία της και να προετοιμάσει τη χώρα για πόλεμο. Μόλυβδος άντρες σας στη μάχη και να γίνει ο κυρίαρχος της Ευρώπης Supremacy 1914 σε απευθείας σύνδεση .

Πριν από την αναπαραγωγή Supremacy 1914, βεβαιωθείτε ότι ο υπολογιστής σας πληροί τις απαιτήσεις συστήματος, όπως: επεξεργαστής συχνότητα - 2GHz, 1GB RAM, κάρτα βίντεο - 128 MB. Supremacy 1914 εγγραφή δεν παίρνει πολύ από το χρόνο σας και εύκολη:

1. Στην κύρια σελίδα, επιλέξτε την επιλογή "play for free"?

2. Εισάγετε το όνομα χρήστη σας,

3. Πληκτρολογήστε έναν ασφαλή κωδικό πρόσβασης και να το επαναλάβει?

4. Παρακαλώ εισάγετε μια έγκυρη διεύθυνση e-mail?

5. Γράψτε την ημερομηνία γέννησής σας?

6. επιλέξτε "Εγγραφή".

Θα παίξει το παιχνίδι Supremacy το 1914 και να αναπτύξουν τακτικές και στρατηγικές για τη μετακίνηση στρατευμάτων. Οι παίκτες πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί, ώστε να μην μπορεί πάντα να κηρυχθεί ο πόλεμος, ξαφνικές επιθέσεις είναι αρκετά κοινά.

Η διάρκεια ενός γύρου Supremacy 1914 σε απευθείας σύνδεση κυμαίνεται από τέσσερις έως οκτώ εβδομάδες. Μπορείτε να παίξετε σε ένα χάρτη όπου οι μονάδες κινούνται συνεχώς, όπως στα περισσότερα παιχνίδια του προγράμματος περιήγησης. Game Supremacy 1914 σας δώσει τις 30 χώρες και ευφυή ελέγχονται από τον υπολογιστή τους αντιπάλους, εκτεταμένο εκσυγχρονισμό των επαρχίας, τους πόρους του εμπορίου και της διπλωματίας! Μονάδες σε Supremacy 1914 σε απευθείας σύνδεση κίνηση σε πραγματικό χρόνο σχετικά με το ιστορικό χάρτη.

Παιχνίδι Supremacy 1914 σε απευθείας σύνδεση κανένας ήχος, αλλά ίσως με πρόσθετες λήψεις παίκτες θα μπορούσαν να κατεβάσετε κάποια αρχεία μουσικής . Αυτό θα βοηθήσει να αυξήσει το ενδιαφέρον για το παιχνίδι, όταν είστε σε Supremacy 1914 παιχνίδι.

Σε γενικές γραμμές, Supremacy 1914 σειρά έχει τρεις διαφορετικές κατηγορίες των πόρων που είναι αναγκαία για την επιβίωση του ευρωπαϊκού λαού: τρόφιμα, δομικά υλικά και την ενέργεια. Ευτυχώς, όλα αυτά τα μέσα είναι διαθέσιμα σε ευρωπαϊκό έδαφος. Στην αρχή της θητείας σας ως κυβερνήτη της χώρας, τα υπάρχοντά σας θα πρέπει να αποτελείται από 12 επαρχίες. Κάθε επαρχία Supremacy 1914 σε απευθείας σύνδεση έχει την εστίαση σε έναν πόρο, η οποία παράγεται σε μεγάλες ποσότητες για να μοιραστούν σε όλη τη χώρα.

Παιχνίδι Supremacy 1914 έχει επίσης εργοστάσια. Εάν η επαρχία έχει αναβαθμιστεί με τους εργαζόμενους στα εργοστάσια, είναι σε θέση να παράγει προηγμένης τεχνολογίας όπλα, ανάλογα με την αναβάθμιση των εγκαταστάσεων. Επιτρέπουν τη χρήση πιο προηγμένων στρατηγικών και είναι απαραίτητα για την περαιτέρω πορεία του παιχνιδιού. Η παραγωγή του παιχνιδιού Supremacy 1914 εξαρτάται από το εργοστάσιο, ο χρόνος που απαιτείται για το εργοστάσιο για να φτάσουν σε ένα συγκεκριμένο επίπεδο.

Interface Supremacy 1914 σε απευθείας σύνδεση δεν είναι τέλεια, αλλά ορισμένες αδυναμίες, μπορεί να αφαιρεθεί ώστε να έχουν λίγη υπομονή και η επιθυμία να παίξει το παιχνίδι Supremacy 1914.

Όλη η εξέλιξη του παιχνιδιού σας Supremacy 1914 σε απευθείας σύνδεση εκτιμάται σημεία αξιολόγησης που συμβάλλουν στον ήρωα σας. Υπάρχουν μια σειρά από γραμμές που κερδίζουν στο δρόμο, και αυτές οι κατηγορίες χρησιμοποιούνται για να σας διακρίνει από τους άλλους παίκτες, είναι ένα σύμβολο της ικανότητες και την εμπειρία του παιχνιδιού Supremacy 1914 [σας _3_] σε απευθείας σύνδεση .

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more