Σελιδοδείκτες

Σούπερ Monday Night Combat

Εναλλακτικές ονομασίες: Σούπερ Monday Night Combat

Σούπερ παιχνίδι Monday Night Combat είναι ένα online παιχνίδι στον υπολογιστή, που δημιουργήθηκε στο ύφος της δράσης με μια χιουμοριστική κατεύθυνση. Αυτό το παιχνίδι είναι μια εντολή.

Σε παιχνίδι Σούπερ Δευτέρα Βράδυ εγγραφή Combat είναι στα αγγλικά. Θα πρέπει να κάνετε τα παρακάτω βήματα για να εγγραφείτε στο παιχνίδι Super Monday Night Combat:

1) Βρείτε παιχνίδι Super Monday Night Combat στο Διαδίκτυο.

2) Η πρώτη σελίδα του site, κάντε κλικ στις GAMERS σύνδεσμο ΠΡΩΤΗ.

3) Στη συνέχεια, θα πρέπει να είναι στην πρώτη σελίδα που εμφανίζεται, κάντε κλικ στο « Εγγραφείτε τώρα » .

4) Στην πρώτη γραμμή, εισάγετε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου).

5) Στη συνέχεια εισάγετε τον κωδικό πρόσβασης (password). Θα πρέπει να αποτελείται από 6 έως 16 χαρακτήρες.

6) Εισάγετε Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης (και πάλι θα πρέπει να γράψετε τον κωδικό σας).

7) Στη συνέχεια, εισάγετε την ημερομηνία γέννησης σας.

8) Εισάγετε τον CAPTCHA (κωδικός στην εικόνα).

9) Επανεξέταση της συμφωνία χρήστη και άλλους κανόνες. Αν συμφωνείτε μαζί τους, επισημάνετε τα κύτταρα για να μιλήσουμε γι 'αυτούς.

10) Πατήστε « Εγγραφή τώρα ».

Μετά από αυτό, θα πρέπει να επαληθεύσετε το λογαριασμό σας και να κατεβάσετε τον client του παιχνιδιού με ένα επιπλέον χώρο. Και μόνο μετά από αυτό μπορείτε να παίξετε Σούπερ Monday Night Combat.

Πριν ξεκινήσετε να παίξετε το παιχνίδι σε απευθείας σύνδεση Σούπερ Monday Night Combat Θα πρέπει να εξοικειωθείτε με τις απαιτήσεις συστήματος για το PC σας:

XP (SP3) / Vista / Windows 7 - OS (λειτουργικό σύστημα).

2 GHz - Επεξεργαστής (CPU).

1 GB - RAM (μνήμη τυχαίας προσπέλασης)

512 MB (NVIDIA GeForce 7800 series ή ATI Radeon X1900) - Κάρτα γραφικών (graphics)

9. 0c - DirektX

2 GB - Σκληρός δίσκος (HDD)

DirektX 9. 0c - Sound (ήχος).

Σε παιχνίδι Σούπερ Monday Night Combat Μπορείτε να παίξετε είτε «Blitz» (Blitz), ή επιλέξτε "Crossfire» (Crossfire).

Αυτοί οι τρόποι είναι οι εξής:

1) Blitz - σε αυτή τη λειτουργία, μπορείτε να επιλέξετε κατηγορίες για να ασκεί μια ποικιλία από όπλα και τον εαυτό σας για το παιχνίδι. Αυτό το single-player mode, καθώς και μια ομάδα από παίκτες μπορούν να παίξουν.

2) Crossfire - σε αυτή την κατάσταση, υπάρχουν δύο ομάδες, οι οποίες αποτελούνται από αυτούς τους παίκτες, έτσι ώστε είναι αυτό το multiplayer mode.

Σε παιχνίδι Σούπερ Monday Night Combat σε απευθείας σύνδεση έχει έξι τάξεις. Δύο από αυτά παρουσιάζονται παρακάτω:

1) "Tank" - μια ισχυρή τάξη που προσπαθεί πάντα να επιτύχουν τους στόχους τους.

2) Assassin - είναι μια κοπέλα που είναι ο πραγματικός δολοφόνος, και μπορεί να γίνει αόρατος. Προσοχή από αυτήν, γιατί μπορεί να κάνει μια μαχαιριά στην πλάτη.

Σούπερ MNC παιχνίδι που θα σας δώσει πολλά θετικά συναισθήματα σε ένα ομαδικό παιχνίδι, όπου μπορείτε να απολαύσετε ένα συνεκτικό ομαδικό πνεύμα. Αλλά, επίσης, την πρακτική και την κατάρτιση, μπορείτε να παίξετε στο single-player mode, το οποίο θα σας φέρει πολλή εμπειρία.

Συνδεθείτε στο παιχνίδι Super Monday Night Combat με τους φίλους του να κάνουν το παιχνίδι πιο ενδιαφέρον και συναρπαστικό.

Βυθιστείτε στην ατμόσφαιρα του παιχνιδιού Σούπερ Monday Night Combat σε απευθείας σύνδεση, και θα νιώσετε τη χαρά του χρόνου και τα διδάγματα στον κόσμο των ηλεκτρονικών παιχνιδιών σε απευθείας σύνδεση! 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more