Σελιδοδείκτες

Ξαφνική επίθεση

Εναλλακτικές ονομασίες: Ξαφνική επίθεση

Game Ξαφνική επίθεση - είναι ένα multiplayer παιχνίδι βολών 1ο πρόσωπο. Ξαφνική επίθεση είναι ένα δωρεάν online παιχνίδι μαζικά, αλλά επίσης θα έχετε την ευκαιρία να αγοράσετε δώρα για τα πραγματικά χρήματα.

Σε Ξαφνική επίθεση εγγραφή παρουσιάζεται σε μια ξένη γλώσσα όπως τα Αγγλικά. Εγγραφείτε στο site μπορείτε να παίξετε με αυτόν τον τρόπο:

1. Βρείτε την επίσημη ιστοσελίδα του παιχνιδιού.

2. Από την κεντρική σελίδα του δικτυακού τόπου βρίσκεται σε ένα μεγάλο κύκλο επιγραφή « Παίξτε » . Το Κάντε κλικ στο κουμπί.

Θα δείτε ένα πλαίσιο στο οποίο είναι γραμμένο ότι δεν έχετε το λογαριασμό σας - τις σελίδες του για την περιοχή και θα πρέπει να εγγραφείτε. Συμπληρώστε τα πεδία που θα προσφερθούν.

3. Εισάγετε το γραμματοκιβώτιό σας.

4. Επαναλάβετε μια φορά τα εισερχόμενά σας.

5. Στη συνέχεια, επιλέξτε χρησιμοποιώντας κουτάκια που συμφωνούν με όλες τις συμφωνίες και τους κανόνες χρήσης της ιστοσελίδας.

6. Στη συνέχεια, πατήστε το κουμπί « Δημιουργία Λογαριασμού σας » .

Από το σημείο αυτό, ο χρήστης μπορεί να θεωρείτε τον εαυτό σας
Ξαφνική επίθεση σε απευθείας σύνδεση.

Game Ξαφνική επίθεση απαιτεί ότι ο υπολογιστής σας έχει ακόλουθες ιδιότητες:

Επεξεργαστής: Pentium 4, 2. 0 Hz.

RAM ( Μνήμη ) : 512 MB.

VRAM (Video RAM): 64MB.

Παίξτε Ξαφνική επίθεση μπορείτε σε 10 τρόπους παιχνιδιού:

1. Deathmatch. Σε αυτή τη λειτουργία, ο νικητής είναι η ομάδα που σκοράρει πρώτη ο αριθμός των σημείων που απαιτούνται για να σκοτώσει. Εάν κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, καμία ομάδα δεν κερδίζει τον απαιτούμενο αριθμό πόντων, τότε κερδίζει εκείνη κατά την οποία αυτή τη στιγμή τους περισσότερους πόντους.

2. Καταστροφή. Μία ομάδα εξέδωσε μια βόμβα, η οποία θα πρέπει να τοποθετηθεί στη σωστή θέση και να πυροδοτήσει. Η άλλη ομάδα θα πρέπει να σταματήσει να το κάνει. Σε αυτή την κατάσταση, υπάρχουν δύο σημεία όπου μπορείτε να ορίσετε τη βόμβα.

3. Ελέγχου. Δύο ομάδες πρέπει να συλλάβει και να ελέγξει σε ένα χρόνο που αναγράφεται στο χρονόμετρο. Ο νικητής είναι η ομάδα που έχει τη μεγαλύτερη ελεγχόμενη εγκατάσταση ή να σκοτώσει την ομάδα του εχθρού.

4. Capture-Move. Μία ομάδα πρέπει να αρπάξει τα στοιχεία σας και να τα μετακινήσετε σε άλλη περιοχή. Το έργο της δεύτερης ομάδας για να τους σταματήσει. Το έργο της αποστολής έκρινε ότι η επιτυχής αν έχουν και τα δύο στοιχεία έχουν μετακινηθεί σε διαφορετική ζώνη, ή ένα καταστράφηκε, και το άλλο κινείται.

5. Ειδικές εκδηλώσεις. Σε αυτή τη λειτουργία, οι παίκτες μπορούν να χρησιμοποιούν μόνο έναν ορισμένο τύπο του όπλου. Ο νικητής είναι η ομάδα που θα σκοράρει τους περισσότερους πόντους για τις δολοφονίες.

6. Δολιοφθορά. Δύο ομάδες πρέπει να καταστρέψει τη βάση του εχθρού και τη σύλληψη ουδέτερο βόμβα.

7. Lam. Μία ομάδα πρέπει να υπερασπιστεί ενάντια σε ένα άλλο χρησιμοποιώντας λεπίδα όπλα. Η ομάδα που επιτίθεται όπλο - μια χειροβομβίδα.

8. Head Κυνήγι. Αυτή η λειτουργία είναι παρόμοια με την πρώτη, αλλά σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να πυροβολήσει τον εχθρό στο κεφάλι αλλιώς οι μπάλες δεν θα διαβάσω.

9. Μεγάλα κεφάλια. Αυτή η λειτουργία είναι επίσης παρόμοια με την πρώτη, μόνο όταν σκοτώνει έναν εχθρό κεφάλι του είναι μεγαλύτερο και αυτός που πυροβόλησε λιγότερο.

10. Βαμπίρ. Στην περίπτωση αυτή, όλοι οι παίκτες επέλεξε μία, και θα είναι ένα βαμπίρ. Η αποστολή του είναι να καταστρέψει τους άλλους παίκτες, οι κυνηγοί πίσω του. Το έργο είναι παρόμοια με τους κυνηγούς, που χρειάζονται για να καταστρέψουν το βαμπίρ.

Σε Ξαφνική επίθεση θα παίξει σε έναν κτύπο της καρδιάς, όπως προβλέπονται τρόποι γίνονται για κάθε γούστο!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more