Σελιδοδείκτες

Stronghold Kingdoms

Εναλλακτικές ονομασίες: Stronghold Kingdoms

ΚΑΙ Stronghold Kingdoms γκρα - Game Company Firefly Studios - διάσημα παιχνίδια της γραμμής προγραμματιστών Stronghold . Αφού πέρασε ένα τεράστιο ποσό της εργασίας, οι προγραμματιστές έχουν δημιουργήσει ένα πραγματικά διασκεδαστικό παιχνίδι, το οποίο θα πρέπει να αξιολογηθούν, οι λάτρεις των προηγούμενων εκδόσεων, και μόνο λάτρεις του καλού multiplayer παιχνίδια.

ΚΑΙ grata σε απευθείας σύνδεση παιχνίδι Stronghold Kingdoms μπορεί, εάν ο υπολογιστής σας πληροί τις απαιτήσεις. Και γκρα Stronghold Kingdoms on-line έχει τέτοιες απαιτήσεις

- Λειτουργικό σύστημα: XP / Vista / Επτά ?

- Επεξεργαστής: 1 GHz ή υψηλότερο?

- Μνήμη: 512 MB για XP, τουλάχιστον 1 GB για Vista / Επτά ?

- Βίντεο συμβατή με DirectX 9?

- 150 MB ελεύθερος χώρος στον σκληρό δίσκο?

- Σύνδεση στο Internet.

Το επόμενο απαραίτητο βήμα είναι εγγραφή στο παιχνίδι Stronghold Kingdoms, , η οποία γίνεται τόσο απλό και κατανοητό τρόπο, έτσι ώστε να διαρκεί μόνο λίγα λεπτά. P egistratsiya Stronghold Kingdoms συνεπάγεται τα ακόλουθα δεδομένα εισόδου στην ειδική φόρμα στην ιστοσελίδα του παιχνιδιού:

- Διεύθυνση e-mail?

- Κωδικός.

Stronghold Kingdoms Ηλεκτρονική εγγραφή τελειώματα λήψη και εγκατάσταση του πελάτη του παιχνιδιού. Μετά την εγκατάσταση, μπορείτε να μεταβείτε άμεσα στο παιχνίδι.

Stronghold Kingdoms online παιχνίδι που πήρε πολλά από τους προκατόχους του, αλλά υπάρχουν αλλοιώνεται σημαντικά μέρη. Πρώτον, οι αλλαγές έχουν επηρεάσει σφαίρα του εμπορίου παιχνιδιών, η οποία είναι πλέον πολύ πιο ρεαλιστική. Έτσι, σε διάφορες συναλλαγές, το αποτέλεσμα δεν είναι ορατά αμέσως, αλλά μετά από κάποιο χρονικό διάστημα, δεδομένου ότι η εφαρμογή του. Εμπόριο και να μοιράζονται τους πόρους μπορούν τώρα μόνο με κεφαλαία. Παραμένει ένα οικονομικό μοντέλο - που παράγουν διατάξεις που είναι αναγκαίες για κήπους των φυτών, την κατασκευή αιολικών και άλλες εγκαταστάσεις που uchuvstvuyut στην τροφοδότης παραγωγής. Μετά την παραγωγή όλων των διατάξεων που είναι αποθηκευμένα στον αχυρώνα, και ξύλο, πέτρα και άλλων πόρων βρίσκονται σε αποθήκες.

Στο Stronghold Kingdoms παίξει μπορούν να αναζητούν τρεις κάρτες: ένα παγκόσμιο, χάρτη του χωριού και το κάστρο του χάρτη.

ΚΑΙ grata στο παιχνίδι Stronghold Kingdoms on-line με τον παγκόσμιο χάρτη είναι απαραίτητη όταν υπάρχει ανάγκη να λάβει οποιαδήποτε αναζήτηση ή για να δείτε δύο στενούς οικισμούς, χωριά, εχθρός ή συμμαχικές μονάδες.

Στον χάρτη του χωριού μπορείτε να δείτε το σύνολο των κτιρίων τους, για να παρακολουθήσουν τη διαδικασία της ζωής στο χωριό.

Χάρτης Κάστρο αφήνει να δούμε την ενίσχυση της μέρος, αλλά δεν προβλέπουν τη συμμετοχή του παίκτη στο τι συμβαίνει. Για παράδειγμα, θα μοιάζει με ένα κάστρο που προσπαθεί να συλλάβει τα εχθρικά στρατεύματα, και εάν είναι απαραίτητο, να αλλάξει τακτική και υπερασπιστές συμπεριφορά.

Όλα τα κτίρια έχουν κατασκευαστεί διαφορετικό χρονικό διάστημα - από λεπτά έως ώρες. Παράθυρο της έρευνας βοήθεια Σημείωση μπορεί να αυξήσει την ταχύτητα της κατασκευής, αλλά αυτό απαιτεί εμπειρία ότι ο παίκτης παίρνει σε υψηλότερα επίπεδα, ή επενδύουν πραγματικά χρήματα στο παιχνίδι.

Το παιχνίδι έχει έξι τύπους μονάδων: κεφάλαιο n s , αγρότες, ακοντιστές, τοξότες, ξιφομάχους και καταπέλτες. Για στενότερη συνεργασία μπορούν να συμμετάσχουν σε οποιαδήποτε παράταξη. Ο μέγιστος αριθμός των παικτών είναι περιορισμένη στις 40 το τάγμα, και η επικοινωνία πραγματοποιείται είτε μέσω ενός ειδικού φόρουμ ή χρησιμοποιώντας το ενσωματωμένο στο chat.

ΚΑΙ grata στην Stronghold Kingdoms θα είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρον για τους οπαδούς των προηγούμενων τμημάτων του θρυλικού παιχνιδιού, αλλά όχι μόνο αυτά ένα παιχνίδι θα είναι ενδιαφέρον. Οι λάτρεις των καλών παιχνιδιών θα εκτιμήσουν το νέο παιχνίδι, αφού λάβαμε πολλές βελτιώσεις και αναβαθμίσεις, το παιχνίδι φτάσει σε ένα νέο επίπεδο. Ένα καλά σχεδιασμένα γραφικά στο παιχνίδι σας επιτρέπει να απολαύσετε τις μεσαιωνικές μάχες με εντυπωσιακή λεπτομέρεια.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more