Σελιδοδείκτες

Street Legal

Εναλλακτικές ονομασίες: Street Legal

Street Legal - ένα παιχνίδι στον υπολογιστή στο είδος του προσομοιωτή αυτοκινήτου. Ανάπτυξης της εταιρείας, Invictus παιχνίδια, κοίταξε όλες τις προσπάθειές τους για να δημιουργήσουν όχι μόνο ένα αγωνιστικό αυτοκίνητο, και την ενσωμάτωση της επιθυμητής μηχάνημά σας, όπως το δικό σας. Αυτό είναι το κύριο χαρακτηριστικό αυτού του παιχνιδιού. Οδός παιχνίδι Νομική έκδοση της πρώτης σειράς παιχνιδιών Street Legal, που κυκλοφόρησε για τους οπαδούς το 2002.

Όπως σε κάθε παιχνίδι στον υπολογιστή που αρχικά πρέπει να κατεβάσετε. Κατεβάστε το Street Legal Μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα και έχει ένα ειδικό πρόγραμμα στον υπολογιστή σας. Μόνο που τώρα αρχίζουν να σας προτείνω να διαβάσετε μέσα από την αναθεώρηση του παιχνιδιού Street Legal Street Legal και να δείτε τα βίντεο και τα στιγμιότυπα. Ποια θα είναι περισσότερες γνώσεις για την ιστορία και τα χαρακτηριστικά του παιχνιδιού.

Μόνο σε αυτό το παιχνίδι μπορείτε να αισθάνεστε τον εαυτό σας ένα πραγματικό μηχανικό. Σαφές ότι υπήρξε ένα πλεονέκτημα παίκτης με γνώση στην κατασκευή του αυτοκινήτου. Αλλά αυτό δεν είναι ένα πρόβλημα, γιατί εδώ είναι που θα μάθετε όχι μόνο πολλά ενδιαφέροντα, αλλά ίσως ολόκληρο τον εσωτερικό κόσμο των μηχανών. Με την ευκαιρία, όχι μόνο εσωτερικά αλλά και εξωτερικά κόσμο των μηχανών.

Ο χαρακτήρας σας εδώ αρχίζει την ύπαρξή του με τον πολίτη, δεν έχουν καν αυτοκίνητο. Επειδή είναι πιο μακριά θα πάτε στον αντιπρόσωπο και θα πάρει ένα αυτοκίνητο. Μπορείτε να ξεκινήσετε το παιχνίδι με την παρουσία σας περίπου 20 χιλιάδες δολάρια.

Ο κύριος στόχος του παιχνιδιού, όπως σε έναν φαύλο κύκλο. Μπορείτε να εφαρμόσουν το αυτοκίνητό σας - να αλλάξει τα εσωτερικά μέρη, καθώς και οι εξωτερικές (tyuninguete). Τι ακριβώς αντικαταστήσετε μόνο εσείς αποφασίζετε. Στη συνέχεια να συμμετάσχουν στον αγώνα για τα χρήματα και να πάρει ένα χρηματικό έπαθλο αναλόγως. Και τότε ο κύκλος κλείνει κερδίσει χρήματα που δαπανούν για το αυτοκίνητό σας.

Είναι σαφές ότι το παιχνίδι θα ξεκινήσει με το αρχικό επίπεδο. Δηλαδή, όλες οι προσπάθειές σας με στόχο την επίτευξη των υψηλότερων επιπέδων στο μέλλον τέλος του παιχνιδιού στον τίτλο του ηγέτη.

Σε παιχνίδι Street Legal αυτοκίνητα είναι συνεπείς με τα μοντέλα των πραγματικών κέντρων αυτοκινήτων. Αυτό κάνει το παιχνίδι πιο ενδιαφέρον, επειδή θα ξέρετε τις μάρκες αυτοκινήτων.

Εργασία με έτοιμα μηχάνημα είναι σε δύο στάδια:

• Speedway?

• δρόμους της πόλης.

Speedway - αυτό είναι το πρώτο μέρος όπου θα δοκιμάσετε το αυτοκίνητό σας. Μεγάλη ευθεία του δρόμου στην οποία δεν έβλαψε.

Urban δρόμους - τμήματα του οδικού δικτύου, τα οποία είναι φυλή. Είναι κυρίως το βράδυ, όταν οι δρόμοι είναι άδειοι. Όμως, κατά τη διάρκεια της ημέρας όσο το δυνατόν, αλλά περιπλέκεται από την παρουσία ενός αφθονία των αστικών μηχανών. Επίσης, μέρα και νύχτα, μπορείτε να σταματήσετε από την αστυνομία. Και μπορείτε είτε να επιβληθεί πρόστιμο για παράβαση της ταχύτητας, είτε αδιάλυτο τροποποίηση του οχήματος.

Αλλά μην επιδιώκουν να αποκτήσουν απότομες μοντέλα. Πιθανή από την παρουσία του ένα απλό μοντέλο, αλλά το οποίο είναι τροποποιημένο, για να κερδίσει το παιχνίδι.

Γραφικά στο παιχνίδι Street Legal έχει μια κανονική ποιότητα του παιχνιδιού. Η μουσική συνοδεία παρουσιάζεται υπό τη μορφή επιτυχής για να διατηρήσει τη διάθεση του παιχνιδιού.

Game Οδός Lega περιμένει για νέα μηχανήματα γνώστες. Γρήγορα Οδός Lega κατεβάσετε το παιχνίδι, τόσο γρήγορα. Και μην ξεχάσετε να καλέσετε τους φίλους, να κάνουν το παιχνίδι πιο συναρπαστικό. Έχετε μια καλή διάθεση και το gameplay!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more