Σελιδοδείκτες

Strategoria

Εναλλακτικές ονομασίες: Strategoriya

Strategoria παιχνίδι θεωρείται μια από τις καλύτερες στρατηγικές, που ξεκίνησε σε απευθείας σύνδεση το 2013. Οι δημιουργοί του παιχνιδιού έχουν υποσχεθεί να φέρει το είδος σε ένα εντελώς νέο επίπεδο ανάπτυξης. Έτσι, στο νέο παιχνίδι, το οποίο υλοποιείται στοιχεία που είναι μοναδικά στην στρατηγική είδος των παιχνιδιών που πλεονεκτικά σε συνδυασμό με νύξεις οικονομικές προσομοιώσεις. Λόγω ορισμένα δομικά χαρακτηριστικά του παιχνιδιού μπορεί πραγματικά να θεωρηθεί ως μοναδικός εκπρόσωπος του είδους του. Ποτέ δεν είχε να αντιμετωπίσει κάτι τέτοιο. Ανοίγοντας τις πόρτες του Μεσαίωνα για τους παίκτες από όλο τον κόσμο πρόσφατα, Strategoria σε απευθείας σύνδεση έχουν ήδη σημειωθεί, κατέκτησε την πρώτη θέση ανάμεσα σε όλα τα άλλα παιχνίδια του προγράμματος περιήγησης.

Αυτό το παιχνίδι έχει τόσα πολλά οφέλη που μπορείτε να μιλήσετε για τα μακρά και κουραστική. Πολύ πιο εύκολο να αυτο-μητρώο στο παιχνίδι και την εμπειρία για τον εαυτό σας, τι διακυβεύεται. Το παιχνίδι έχει οριστεί στο Μεσαίωνα. Ο παίκτης θα προσπαθήσει όχι μόνο να κρατήσει ανέπαφη την περιουσία τους, αλλά και εκτελούν τακτικά καταστροφικές επιδρομές στα εδάφη των γειτόνων. Θα πρέπει να μάθουν να κρατήσει μια ισορροπία μεταξύ της οικονομικής και της στρατιωτικής πλευρά του παιχνιδιού, παραδέχθηκε bobble θα μπορούσε να οδηγήσει σε κατάρρευση του συστήματος.

Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, πρώτη γνωριμία με το παιχνίδι Strategoria παραμένει επίσης υποχρεωτική διαδικασία εγγραφής.

1. Στην αριστερή πλευρά της σελίδας κύριος του παιχνιδιού, θα δείτε μια φόρμα για την εξουσιοδότηση εγγεγραμμένους χρήστες.

2. Το σύστημα επιτρέπει την έγκριση και την εφαρμογή χρησιμοποιώντας το λογαριασμό στο Facebook.

3. Εάν εγγραφείτε μέσω των κοινωνικών δικτύων που δεν θέλετε, θα πρέπει να συμπληρώσετε μια φόρμα εγγραφής που σας επιτρέπει να ελέγξετε την beta του παιχνιδιού.

4. Κάντε κλικ στο κουμπί "Εγγραφή" κάτω από τη φόρμα για να συνδεθείτε.

5. Πριν ανοίξετε τη μορφή με την οποία το πεδίο ονομάζεται «E-mail», θα πρέπει να αναφέρουν (όπως θα μπορούσε να ήταν σε θέση να μαντέψει) διεύθυνση του box σας e-mail.

6. Σύστημα να πιστεύουν στην αγνότητα των προθέσεών σας, αλλά θα μπορούσατε να δοκιμάσετε να παίξετε το παιχνίδι Strategoria, θα πρέπει να συμφωνείτε με τους όρους αυτής της συμφωνίας. Τι μπορεί να γίνει ελέγχοντας την κατάλληλη γραμμή.

7. Κάντε κλικ στο "Εγγραφή" και, στη συνέχεια, το email σας θα λάβετε ένα e-mail με ένα σύνδεσμο για την ενεργοποίηση του λογαριασμού σας.

8. Κάντε κλικ στο σύνδεσμο και να ολοκληρώσει τη διαδικασία εγγραφής.

Εφεύρετε login και βιασύνη μάλλον Strategoria παιχνίδι. Για αυτό το παιχνίδι, δεν θα χρειαστεί να λάβετε επιπλέον αρχεία, μπορείτε αμέσως μετά την εγγραφή τους να παίξουν το αγαπημένο σας πρόγραμμα περιήγησης. Ένα σημαντικό γεγονός είναι το γεγονός ότι το παιχνίδι είναι εντελώς δωρεάν Strategoriya. Δεν χρειάζεται να δαπανήσουν χρήματα για να αγοράσει powerups και να κερδίσει την αναγνώριση μόνο θα από την ευστροφία τους και τακτικής σκέψης. Strategoriya όσο το δυνατόν πλησιέστερα σε όλες τις πραγματικότητες του κόσμου εκείνη την εποχή. Αυτό δεν είναι ένα παιχνίδι, είναι η ζωή που μπορείτε να ζήσετε ενδιαφέρουσα και συναρπαστική. Γρήγορα να συμμετάσχουν και να βοηθήσουν στην υλοποίηση του πραξικοπήματος στον κόσμο των παιχνιδιών!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more