Σελιδοδείκτες

Παράξενη ταξιαρχία

Εναλλακτικές ονομασίες: Παράξενη ταξιαρχία

Παράξενο παιχνίδι Ταξιαρχών για περιπέτειες.

Το

Studio Rebellion Developments είναι ο δημιουργός και ο εκδότης ταυτόχρονα, εισάγοντας το νέο του προϊόν τυχερού παιχνιδιού. Το παιχνίδι της ομάδας Strange Brigade βασίζεται σε περιπέτειες με στοιχεία ενός σκοπευτή. Βασίζεται σε μια φανταστική ιστορία για τους κυνηγούς θησαυρών με όλες τις σχετικές περιστάσεις. Η δράση πραγματοποιείται από τρίτο μέρος και η ομάδα μπορεί ταυτόχρονα να έχει μέχρι 4 συμμετέχοντες. Παίξτε το παιχνίδι Strange Brigade θα είναι σε τέτοιες πλατφόρμες:

  • PlayStation 4
  • PC
  • Xbox One

Συνεχίστε την αρχαία κατάρα.

Ήρωες των γεγονότων αποστέλλονται στα υποβαθμισμένα εδάφη της Βρετανικής Αυτοκρατορίας. Αυτό συμβαίνει στη δεκαετία του '30 του περασμένου αιώνα, και ακόμη και το demo είναι στυλ ως κινηματογράφος εκείνων των ετών. Φαίνεται ότι παρακολουθείτε πραγματικά μια ταινία περιπέτειας ή ενημερωτικό δελτίο, όπου τεκμηριώνονται σημαντικά γεγονότα της αποστολής.

Lownload Strange Brigade μπορεί να είναι από το 2018, όταν προγραμματίζεται η απελευθέρωσή του. Επιπλέον, η εταιρεία υπόσχεται σε όλους όσους συμμετέχουν στα νέα της να στείλουν δωρεάν αντίγραφα παιχνιδιών την ημέρα της απελευθέρωσης. Εκείνοι των οποίων η άγρια ​​φαντασία μεταφέρεται σε περιόδους κατά τις οποίες οι τυχοδιώκτες με μια συνεκτική ομάδα πήγαιναν σε αναζήτηση αρχαίων αντικειμένων θα χαρούν με το νέο παιχνίδι. Υπάρχει κάτι που ενθουσιάζει το ανήσυχο μυαλό των αποτυχημένων ταξιδιωτών:

  • Ζωγραφισμένες φωτογραφίες της άγριας ζωής
  • Γοητευτικά ερείπια γεμάτα κοσμήματα
  • Αρχαία Curses
  • Hesting Hieroglyphs
  • Αντιμετώπιση
  • Επιθέσεις των μούμιων επαναστατών
  • Πολύχρωμοι μάχες

Αυτό πράγματι εμφανίζεται στο οικόπεδο, και δεν θα είστε ένας αδρανής παρατηρητής των εκμεταλλεύσεων άλλων ανθρώπων, αλλά εσείς οι ίδιοι θα είστε σε θέση να τις ολοκληρώσετε ένα και όλα.

Όταν οι αρχαιολόγοι ανακάλυψαν τη θέση του αρχαίου τάφου, όπου θάβεται ένα μυστηριώδες τεχνούργημα, το οποίο έχει αναζητηθεί εδώ και πολλά χρόνια. Στα βάθη της αδιαπέραστης ζούγκλας συναρμολογήθηκε μια ειδική αποστολή, συναρμολογημένη από εκπροσώπους διαφόρων επαγγελμάτων, προκειμένου να καταστεί η αποστολή πιο παραγωγική. Κάθε συμμετέχων έχει μοναδικές γνώσεις και δεξιότητες, κατέχει ένα ορισμένο σύνολο εργαλείων και όπλων. Φυσικά, έχουν λάβει ειδική εκπαίδευση και σε περίπτωση κρίσιμης κατάστασης θα είναι σε θέση να εργαστούν μαζί, αλλά το καθένα σύμφωνα με τα ταλέντα του. Παρόλο που υπάρχουν τέσσερις συμμετέχοντες στην ομάδα, μπορεί να υπάρχουν λιγότερες αν θέλετε. Ωστόσο, εάν αποφασίσετε ότι μπορείτε να αντιμετωπίσετε μόνοι σας το έργο, πηγαίνετε στο πάχος μόνο, αλλά η αποτελεσματικότητα και οι πιθανότητες επιβίωσης θα μειωθούν σημαντικά.

Ξεκινώντας από το Strange Brigade για να παίξετε, θα βρείτε μια πτήση σε ένα αερόπλοιο. Όταν βρεθείτε στο σωστό σημείο, προσγείωση με αλεξίπτωτα. Από αυτή τη στιγμή αρχίζει το πιο ενδιαφέρον. Πρέπει να εξερευνήσετε όλες τις κρυφές γωνιές της περιοχής αναζητώντας συμβουλές για το πώς θα βρείτε το κύριο μυστήριο τεχνούργημα.

Αρχαία για να το κρύψει, όχι μόνο τοποθετείται σε μια από τις μακρινές σπηλιές, αλλά και υπερασπίζεται από μια σκοτεινή κατάρα. Τώρα φυλάσσεται από έναν στρατό μυθολογικών πλασμάτων με επικεφαλής την αιγυπτιακή βασίλισσα μάγισσας. Είναι απαραίτητο να περάσουμε τη γραμμή του τι επιτρέπεται, πώς ο στρατός των νεκρών αυξάνεται από τη σκόνη και τα ερείπια. Φεύγει από τις ζωντανές κρύπτες για να καταστρέψει την πονηρή, που αποφάσισε να εισβάλει στο ιερό τους.

B Strange Brigade θα συναντήσετε μούμιες, αιγυπτιακές θεότητες όπως Anubis και άλλα πλάσματα. Περιμένοντας σας αναβίωσε τη φρίκη για να επιβιώσετε. Όταν παλεύετε με άλλους στρατιώτες, μην ξεχνάτε ότι η αποστολή θεωρείται ότι εκπληρώνεται μόνο στην περίπτωση που επιτύχει ο απώτερος στόχος της. Βρείτε ένα αρχαίο λείψανο και πηγαίνετε στο σπίτι μαζί του.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more