Σελιδοδείκτες

Storm Online

Εναλλακτικές ονομασίες: Storm Online

Game Storm Online: μοντέρνα γραφικά και μοναδικούς χαρακτήρες.

Game Storm Online προσελκύει τους παίκτες του καλά αναπτυγμένα τρισδιάστατα γραφικά. Αυτό δίνει ακόμα περισσότερη δράση και ψυχαγωγία κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Οι πιο ακριβείς χαρακτήρες και στοιχεία δημιουργούν την εντύπωση της πλήρους βύθισης στη διαδικασία. Το παιχνίδι γίνεται με θέμα φαντασίας και anime. Και η φαντασία των δημιουργών ήταν όπου να περιπλανηθεί. Οι τοποθεσίες και οι χαρακτήρες είναι εντυπωσιακή ομορφιά, ειδικά ο κύριος χαρακτήρας και όλοι οι σύντροφοί του.

Αρχίζοντας να παίζετε το παιχνίδι Storm Online, επιλέγετε πρώτα τη φυλή του ήρωα σας. Προτού να είστε τρεις ισχυρές κατευθύνσεις:

  • Shooter. Θα κατεβάσει ένα φράγμα βέλη στους εχθρούς του, και ακόμη και οι πιο επιδέξιοι πολεμιστές δεν θα μπορέσουν να αντισταθούν στην ταχύτητα των επιθέσεων του.
  • Koldun. Οι Mages αγάπησαν πάντα θεαματικές μάχες και για αιώνες συσσώρευαν τη σοφία των προγόνων τους. Σήμερα κάνει εξαιρετικά ισχυρή.
  • Voitel. Λαμβάνοντας το σπαθί του, ο πολεμιστής δεν σταματά μέχρι να κερδίσει και δεν συντρίψει τον τελευταίο του εχθρό.
Το

iPlayer Storm Online δεν είναι απλώς ένα παιχνίδι, είναι ένας κόσμος στον οποίο μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας μοναδικό χαρακτήρα. Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, θα συναντήσετε επανειλημμένα άλλους παίκτες και τους χαρακτήρες τους, ώστε να εκτιμήσετε πλήρως την ευκαιρία να είστε μη τυποποιημένοι.

χαρακτηριστικά παιχνιδιού.

Η πρώτη προτεραιότητά σας θα είναι να νικήσετε όλους τους εχθρούς και να απελευθερώσετε περιοχές που συλλαμβάνονται από τα πονηρά φαντάσματα. Για να έχεις τη δύναμη να κερδίσεις, θα χρειαστεί πολλή δουλειά. Πρέπει να αντλήσετε τον ήρωά σας και να βελτιώσετε τα χαρακτηριστικά του. Για να ξεκινήσετε, επιλέξτε τον σωστό εξοπλισμό. Με κάθε επίπεδο μπροστά σας θα ανοίξετε ένα ευρύτερο φάσμα εξοπλισμού και όπλων. Τα προκύπτοντα στοιχεία που μπορείτε να βελτιώσετε στο σφυρηλάτηση.

Επιπλέον δυνάμεις θα σας δώσουν το σωστό άλογο. Μαζί μαζί σας πηγαίνει στη μάχη, οπότε θα χρειαστεί επίσης πανοπλία. Ανυψώνοντας το επίπεδό του, μπορείτε να παρατηρήσετε τις θεαματικές αλλαγές και την εξέλιξη του αλόγου. Θα δείτε το ίδιο αποτέλεσμα με το κατοικίδιο ζώο σας. Θα είναι ένας μεγάλος βοηθός στη μάχη και θα αυξήσει τα χαρακτηριστικά του ήρωα. Τα φτερά θα κάνουν τον ήρωά σας να μοιάζει με άγγελο, αλλά μόνο οι αντίπαλοι δεν θα μπορούν να το εκτιμήσουν στη μάχη. Εξοπλισμός Τα φτερά δίνουν μεγάλη ώθηση στα χαρακτηριστικά του χαρακτήρα, ειδικά όταν τα αντλούν. Για να μην χάσει ο ήρωας, μπορεί να μισθώσει έναν σύντροφο. Αυτά είναι όμορφα ξωτικά. Θα σας ακολουθήσουν παντού, δίνοντας τη δύναμή τους και την επούλωση.

εργασίες και παιχνίδι.

V Storm Online μπορεί να παίξει ολόκληρη την εταιρεία. Για να περάσετε αποτελεσματικότερα τα επίπεδα και να νικήσετε ισχυρά αφεντικά, είναι καλύτερο να ενώσετε και να δημιουργήσετε συντεχνίες ή να ενώσετε ένα υπάρχον. Ένας πολύ καλός τρόπος για να φτιάξεις νέους φίλους. Χρησιμοποιώντας τη συνομιλία στην κάτω αριστερή γωνία, μπορείτε να συνομιλήσετε με όλους τους παίκτες. Το παιχνίδι έχει διαφορετικά καθήκοντα:

  • fighting με φαντάσματα και δαίμονες
  • ομάδες μάχες
  • 10.000 μεγάλες μάχες

Ένα άλλο πλεονέκτημα είναι ότι το Storm Online έχει διάφορους τρόπους να πολεμήσει. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την αυτόματη μάχη, t. ε. καθορίζετε ακριβώς τον στόχο και το bot εκτελεί όλες τις κινήσεις. Είτε παίρνουν όλη την πρωτοβουλία για τον εαυτό τους και απολαμβάνουν πλήρως τη μάχη, χρησιμοποιώντας το χειροκίνητο έλεγχο των πλήκτρων. Αυτό θα δώσει τη δράση μάχης και τον ενθουσιασμό, ειδικά σε ομαδικές μάχες.

V Storm Η ηλεκτρονική εγγραφή γίνεται με δύο κλικ. Στη συνέχεια, βυθίζετε αμέσως τον εαυτό σας στο παιχνίδι. Ακόμη και ένας αρχάριος μπορεί να αντιμετωπίσει εύκολα όλες τις δυνατότητες, τις απαιτήσεις και τις τοποθεσίες, χάρη σε καλά σχεδιασμένες συμβουλές και μάχες προπόνησης. Σε κάθε βήμα, οι χαρακτήρες που χρειάζονται τη βοήθειά σας θα χαρούν να σας ενημερώσουν τι συνέβη σε αυτούς και πώς μπορείτε να τους βοηθήσετε. Επομένως, μην καθυστερείτε, πρέπει να βιαστείτε για να συναντήσετε περιπέτειες και κακά φαντάσματα, μέχρι να καταλάβουν ολόκληρο τον κόσμο.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more