Σελιδοδείκτες

Star Wars: Empire at War

Εναλλακτικές ονομασίες: Star Wars: Empire at War

Star Wars: Empire at War παιχνίδι, στο οποίο συμβαίνουν τα γεγονότα, όπως στο χώρο, έτσι και στη γη. Αυτό το παιχνίδι είναι ένα στρατηγικό παιχνίδι στον υπολογιστή, η ιστορία αποτελείται από μια μοναδική τριλογία του Star Wars.

Το παιχνίδι έχει μόνο δύο λειτουργίες παιχνιδιού: λειτουργία εκστρατείας και Galactic Conquest. Κάθε τρόπος έχει τα δικά της χαρακτηριστικά:

1. Λειτουργία εκστρατείας. Είναι μια κλασική ιστορία RTS.

2. Λειτουργία Galactic Conquest. Αυτή είναι η κατάσταση με την παγκόσμια στρατηγική και τακτικές μάχες και σε πραγματικό χρόνο.

Game Star Wars: Empire at War μπορείτε να κατεβάσετε μόνο παίκτες των ενηλίκων. Για ανήλικους χρήστες την πρόσβαση στο παιχνίδι είναι κλειστή. Κατεβάστε

Star Wars: Empire at War έχετε την ευκαιρία και οποιαδήποτε άλλα sites που προσφέρουν αυτή τη δυνατότητα. Για παράδειγμα, αυτό μπορεί να γίνει επί του χειμάρρου.

Έχετε μια δελεαστική ευκαιρία να δείτε το παιχνίδι

Star Wars: Empire at War βίντεο. Αυτό μπορεί να γίνει μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του παιχνιδιού ή στο youtube. Στο βίντεο αποκαλύπτει τις βασικές πληροφορίες για το παιχνίδι, περιγράφει τις αποστολής, τρόπους παιχνιδιού και πολλά άλλα.

Game Star Wars: Empire at War είναι πιο ενδιαφέρουσα λειτουργία Γαλαξιακή Conquest. Η λειτουργία αυτή διαιρείται σε αρκετά μέρη:

1. Στρατηγική μέρος. Εδώ θα πρέπει να οικοδομήσουμε μεγάλα κτίρια, το στόλο και να οδηγήσει τα στρατεύματα στο στρατηγικό χάρτη. Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού μπορείτε να διεξάγει έρευνα και να εφεύρει νέες τεχνολογίες, τα νέα πλοία, και νέα όπλα. Υπάρχουν αρκετές τεχνολογικές επίπεδα. Αντάρτες σε αυτό το παιχνίδι δεν αναπτύσσουν τη δική τους τεχνολογία, και παίρνουν μακριά από τις Imperials οποιαδήποτε αναπτυγμένη τεχνολογία, που γίνεται τα κύρια αντάρτες.

2. Μέρος του σχηματισμού. Τακτικές μάχες, συνεχώς διαιρείται σε χώρο και το πλανητικό. Θα παρουσιαστεί σε πραγματικό χρόνο. Σε διαστημικές μάχες περιλαμβάνουν συνεχώς περιορισμένο αριθμό πλοίων. Στο παιχνίδι τα νέα πλοία που καλούνται ως ενισχύσεις. Εκτός από το σταθμό μάχης, το εν λόγω μέρος μπορεί να έχει βοηθητική ραντάρ. Παρόντες επίσης πλανήτες μπαταρίας. Ανάλογα με το μέγεθος του πλοίου είναι οι ακόλουθες πληγείσες περιοχές: όπλα, γεννήτριες ασπίδα, κινητήρες, πανοπλία και υπόστεγο.

Star Wars: Empire at War όπλα είναι διαφόρων τύπων:

1. Κυμάνθηκε όπλα.

2. Κλείστε όπλα μάχης.

Ανάλογα με την κατάσταση, θα χρησιμοποιούν έναν ορισμένο τύπο του όπλου.

Στο παιχνίδι Star Wars: Empire at War, μπορείτε να παίξετε διαφορετικούς χαρακτήρες από το Star Wars. Οι περισσότεροι από αυτούς μπορούν να συμμετέχουν σε διαστημικές μάχες, και άλλους χαρακτήρες μόνο στις μάχες της γης. Υπάρχουν χαρακτήρες που σας δίνουν μπόνους, αλλά δεν συμμετέχουν στις μάχες.

Μπορείτε να μετακινήσετε ενεργά στο πεδίο της μάχης, κτίρια σύλληψη και να χρησιμοποιήσετε ειδικές ικανότητες, αλλά δεν μπορεί να πυροβολήσει.

Στις μάχες γης πολέμησαν lightsabers και ενεργά να χρησιμοποιήσετε τη Δύναμη.

Είναι επίσης παρόντες εκτός από τους χαρακτήρες στο παιχνίδι και να υποστηρίξουμε ανώνυμους χαρακτήρες, τα οποία μπορείτε να προσλάβετε έναν παίκτη. Καλούνται οι κυνηγοί επικηρυγμένων, παράγοντες, λαθρέμποροι, και ούτω καθεξής.

ΝΔ ΕΕΣ παιχνίδι για την πραγματική τους γνώστες του Star Wars!

 

Star Wars: Empire at War