Σελιδοδείκτες

Star Wars: Battlefront II

Εναλλακτικές ονομασίες: Star Wars: Battlefront II

Star Wars: Battlefront II - τακτικής σκοπευτής ή ένας τρίτος με στοιχεία της οικονομικής στρατηγικής. Σε μεγάλο βαθμό η συνέχεια του πρώτου παιχνιδιού. Ωστόσο, το έργο είναι σε μεγάλο βαθμό βελτιωθεί και μερικές φορές εκείνοι που προσπάθησαν το πρώτο μέρος του gameplay, αναγνωρίζουν ότι το Star Wars: Battlefront 2 παιχνίδι ακόμα πιο συναρπαστικό. Όπως και πριν, οι χρήστες πρέπει να πάμε πίσω στο φανταστικό κόσμο. Η πλοκή του παιχνιδιού έχει αναπτυχθεί με βάση II-VI διαβόητη επεισόδια της ταινίας "Star Wars". Υπεύθυνος ανάπτυξης του έργου - η εταιρεία Pandemic Studios, και εκδότης - LucasArts. Κυκλοφόρησε το 2005 και από τότε το παιχνίδι Star Wars: Battlefront 2 είναι η αγάπη μου για τον τεράστιο αριθμό των χρηστών. Το γεγονός ότι ο παίκτης έχει αποκτήσει μεγάλη δημοτικότητα δεν αποτελεί έκπληξη. Μετά το παιχνίδι έχει έναν τόνο των χαρακτηριστικών που προσελκύουν την προσοχή των οπαδών των εικονικών μαχητές. Εμείς θα δημιουργήσει μερικά παραδείγματα. Star Wars: Battlefront 2 pc γεμάτη από εκπληκτικά ειδικά εφέ, έχει μεγάλη γραφικά και εξαιρετικό ήχο, πλήρως παραμετροποιήσιμο ελέγχου, μάχες παρέχονται χώρο, καθώς και στο gameplay υπάρχουν πολλά δροσερά στοιχεία, όπως σπριντ, η αλλαγή κλάσης μαχητικό, τη μετάβαση από τον ένα server στον άλλο και άλλα ευχάριστα πράγματα. Επίσης, έγιναν αλλαγές, όπως το single-player επιλογές παιχνιδιού "Εκστρατεία" και "Capture the Galaxy." Καινοτομίες επέλθει όσον αφορά τις κατηγορίες των αγωνιστών. Σε γενικές γραμμές, η ζωή αξίζει να κατεβάσετε Star Wars: Battlefront 2 και να βυθίσει σε συναρπαστικά της, γεμάτη με φωτεινά συμβάντα του παιχνιδιού.

Έτσι, θα ήταν ωραίο να πάρετε μια αίσθηση του αυτό το δελεαστικό το παιχνίδι. Ξεκινήστε την περίοδο της διοργάνωσης, η οποία είναι γνωστή ως η άνοδος της αυτοκρατορίας. Η αφήγηση πραγματοποιήθηκε εδώ εξ ονόματος των αγωνιστών 501η Λεγεώνα Δημοκρατία. Οι δράσεις που αναπτύσσονται σε διαφορετικές τοποθεσίες. Θα είστε σε θέση να επισκεφτείτε τους πλανήτες και τα φεγγάρια. Αρκετά παραδείγματα επίγεια περιοχές: Death Star, Dagobah, Tatooine: Mos Eisley Spaceport, Tatooine: Jabba Παλάτι, Endor, ζεστό, και το διάστημα - Space Hoth Space Maygito Space Yavin, κλπ.

Υπάρχουν δύο περιόδους, καθεμία από τις οποίες αγωνίζονται για τα δύο στρατοί, δηλαδή το Clone Wars Εποχή (Δημοκρατικός κλώνος του στρατού εναντίον του στρατό droid της Συνομοσπονδία των Ανεξάρτητων Συστημάτων) και την Εποχή του γαλαξιακού εμφύλιου πολέμου (Rebel Alliance κατά της Γαλαξιακής Αυτοκρατορίας). Η μάχη μεταξύ των στρατών των διαφόρων εποχών είναι αδύνατη. Στη μάχη ταυτόχρονα εισάγετε το στρατό, οι οποίες ανήκουν στην ίδια εποχή. Κατά τη διάρκεια των μαχών, που διατίθεται ως έδαφος, το έδαφος-αέρα και της διαστημικής τεχνολογίας. Παρεμπιπτόντως, υπάρχουν μερικά χάρτες, όπου μπορείτε να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας του στρατού με δεξαμενές ή άλλα στρατιωτικά οχήματα. Λάβετε υπόψη ότι κάθε στρατός έχει τα δικά της είδη εξοπλισμού, αλλά αυτό δεν εμποδίζει την χρήση των όπλων του εχθρού μερικές φορές.

Μια ποικιλία του Star Wars: Battlefront 2 αποστολή θα κατακτήσει ακόμα και τον πιο απαιτητικό. Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού θα πρέπει να εκτελέσετε μια δέσμη των καθηκόντων. Μόνο για να είναι ενεργός, μπορείτε να αναπτύξετε και να συνεχίσουν το ταξίδι τους. Όπως λένε, η Πέτρα που κυλάει δε βρύα και. Μας προσφέρουν αυτά τα καθεστώτα

- Single (μια εκστρατεία για να κατακτήσει το γαλαξία, γρήγορη μάχη, Προκλήσεις)?

- Multiplayer στην οποία οι βοηθοί και οι αντίπαλοι είναι πραγματικοί άνθρωποι.

Θα δείτε, μόλις το βίντεο Star Wars: Battlefront 2 θα έρθει στη ζωή στον υπολογιστή σας, θα σας βυθίσει ολοταχώς στη δίνη των γεγονότων φανταστική και θα είναι σε θέση να βιώσουν την πιο αξέχαστη εμπειρία. Ας υποθέσουμε ότι είστε αρκετά τυχεροί για να επιτευχθούν τα επιθυμητά ύψη!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more