Σελιδοδείκτες

Κατηγορία Supremacy

Εναλλακτικές ονομασίες: Κατηγορία Supremacy

Developers Aeria παιχνίδια ήταν πάντα γνωστή για την υπέροχη γεύση τους και λαμπρές ιδέες. New Star παιχνίδι Supremacy - παρόν και αξιοπρεπή επιβεβαίωση. Αυτή η στρατηγική για το διάστημα. Σύμφωνα με την παράδοση, για περισσότερο ή λιγότερο σοβαρές γραφικά παιδί κρύβεται και εθιστικό παιχνίδι. Το έργο αυτό έχει ήδη εγγραφεί αρκετές εκατομμύρια άνθρωποι από όλο τον κόσμο, και με δεδομένο το γεγονός ότι ο αριθμός των εγγεγραμμένων χρηστών αυξάνεται, κάτι σε αυτό το παιχνίδι, ναι υπάρχει εθιστικό!

Αστέρια υπεροχή σε απευθείας σύνδεση θα σας επιτρέψει να νιώσετε σαν ένα πραγματικό χώρο ranger. Θα πρέπει τώρα να συνηθίσουν να φέρουν σε διαστημικά σκάφη και η συμπεριφορά μάχη με τους εξωγήινους. Το παιχνίδι έχει πολλές ανθρώπινες φυλές, καθεμία από τις οποίες έχει τις δικές της ιδιαίτερες ικανότητές του. Η αποστολή σας - να διατηρήσει την ειρήνη στο χώρο, για την οποία έχουν εκδοθεί τα όπλα και είναι εξοπλισμένα με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας διαστημόπλοια. Κάθε αγώνας είναι εξ ολοκλήρου στα χέρια σας - μπορείτε να σκεφτείτε όλα τα μέσα και έξω, επιλέγοντας την πιο κατάλληλη και αποτελεσματική στρατηγική. Πιστέψτε με, ο αριθμός των εχθρών που θα ήθελα να σας ελέγξει για τη δύναμη, αυξάνεται κάθε μέρα, αλλά επειδή δεν έχετε να χάσετε. Και χάρη στην εφαρμοστεί στην τάξη και αρμοδίως καταφέρει να συνεχίσω να αγωνίζομαι και οι μάχες θα είναι ακόμα πιο εύκολο από ό, τι μπορεί να φαίνεται με την πρώτη ματιά.

Αν αυτό το online παιχνίδι, τότε, φυσικά, στο Star υπεροχή εγγραφή απλά θα πρέπει να ξεκινήσετε το παιχνίδι. Αν και αυτό το πρόγραμμα περιήγησης στο παιχνίδι, μετά την εγγραφή σας, θα χρειαστεί να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε το Unity Web Player, το οποίο μπορείτε να κατεβάσετε απευθείας από την ιστοσελίδα Aeriya, και μετά την εγκατάσταση, μπορείτε εύκολα να παίξετε απευθείας από τον browser της αρεσκείας σας. Αν και εδώ και εκεί (ακόμα; ) Ρωσόφωνη διαχείρισης, να κατανοήσουν το παιχνίδι δεν είναι δύσκολο για κανέναν, καθώς και η φόρμα εγγραφής. Όλα καθίσταται σαφές σε διαισθητικό επίπεδο, καθώς, λεξικά και μεταφραστές, σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης δεν έχει ακυρωθεί, φυσικά!

Για να ξεκινήσετε την εγγραφή, πρέπει να κάνετε κλικ στο κουμπί «Play δωρεάν», το οποίο βρίσκεται στο κάτω μέρος της σελίδας του παιχνιδιού.

Μετά από αυτό θα δείτε μια φόρμα που θα πρέπει να συμπληρώσετε και να ξεκινήσετε να παίζετε στο Star υπεροχή. Διαβάστε προσεκτικά όλες τις συμβουλές και κόλπα του συστήματος και με τη σειρά συμπληρώστε τα πεδία της φόρμας (θα χρειαστεί να εισαγάγετε ένα όνομα χρήστη, κωδικό πρόσβασης, e-mail).

Κάθε παίκτης υπέγραψε εάν είναι επιθυμητό, ​​αντί τη συμπλήρωση της φόρμας μπορείτε να επιλέξετε τον έλεγχο ταυτότητας χρησιμοποιώντας το λογαριασμό σας στο δίκτυο του Facebook, που επιταχύνει σημαντικά τη διαδικασία. Και αν έχετε παίξει πριν από ένα από τα παιχνίδια Aeria, τότε η διαδικασία εγγραφής για όλους σας θα μειωθεί σε τίποτα, μπορείτε απλά να πάτε κάτω από τα δεδομένα που έχουν εγγραφεί προηγουμένως.

Γαλαξία σας περιμένει ήδη. Παίξτε το παιχνίδι Αστέρι υπεροχή ενδιαφέρουσα, επειδή συνεχώς νέα καθήκοντα και αποστολές. Να είστε προετοιμασμένοι για τη συνεχή ανάπτυξη και βελτίωση. Πάρτε τον έλεγχο των εμπορικών δρόμων, και μπορείτε να αποκτήσει τον έλεγχό του τα αστέρια! Και μην ξεχνάτε ότι για να παίξετε δωρεάν καθένας Αστέρων υπεροχή μπορεί! 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more