Σελιδοδείκτες

Star Wars: The Old Republic

Εναλλακτικές ονομασίες:

Star Wars: The Old Republic παιχνίδι MMORPG που θα ενθουσιάσει τους θαυμαστές του σύμπαντος του Star Wars. Η ποιότητα των γραφικών είναι καλή, αλλά εξαρτάται από την απόδοση του υλικού. Η μουσική είναι καλά επιλεγμένη και ταιριάζει με το συνολικό στυλ του παιχνιδιού. Στο παιχνίδι, θα αναπτύξετε δεξιότητες χαρακτήρων, θα εξερευνήσετε τον κόσμο και θα ολοκληρώσετε αποστολές.

Χρονολογικά, το παιχνίδι διαδραματίζεται αρκετές εκατοντάδες χρόνια πριν από τα γεγονότα που εμφανίζονται στις πρώτες ταινίες του Star Wars.

Ένας στρατός των Sith με επικεφαλής τον Darth Malgus εισβάλλει στο Coruscant, λεηλατώντας μεγάλο μέρος του πλανήτη και τον ναό των Jedi. Η Γερουσία αναγκάστηκε μετά από αυτά τα γεγονότα να υπογράψει τη Σύμβαση των Κορουσκαντών, η οποία οδήγησε στη διάλυση της Δημοκρατίας.

Το συμβούλιο κατηγόρησε τους Τζεντάι για ό,τι συνέβη και γύρισε την πλάτη τους στην εντολή, αλλά οι ευγενείς Τζεντάι παρέμειναν πιστοί στα ιδανικά της Δημοκρατίας παρόλα αυτά. Ακολούθησε μια περίοδος ψυχρού πολέμου μεταξύ της Αυτοκρατορίας και της Δημοκρατίας.

Δώδεκα χρόνια μετά από αυτά τα γεγονότα, δύο νεαροί Padawans φτάνουν για εκπαίδευση στον πλανήτη Τίτο όπου έχει εγκατασταθεί το τάγμα των Τζεντάι. Εν τω μεταξύ, ένας λαθρέμπορος και ένας στρατιώτης της Δημοκρατίας μπαίνουν σε μπελάδες στο Ortmandell. Δύο σύντροφοι των Σιθ φτάνουν στο Κάριμπαν, ενώ ένας αυτοκρατορικός πράκτορας και ένας αυτοκρατορικός στρατιώτης προσπαθούν να προσελκύσουν τους Χατ.

Εδώ πρέπει να επιλέξετε έναν χαρακτήρα και μια ιστορία που θα καθορίσει τι θα συμβεί στη συνέχεια.

Μπορείτε να επιλέξετε τη φωτεινή ή τη σκοτεινή πλευρά της δύναμης ανεξάρτητα από τον χαρακτήρα που θα επιλέξετε να παίξετε.

Επιπλέον, πριν παίξετε το Star Wars: The Old Republic, θα χρειαστεί να επισκεφτείτε το πρόγραμμα επεξεργασίας χαρακτήρων για να επιλέξετε τη φυλή και την εμφάνιση του χαρακτήρα.

Η επιλογή των αγώνων είναι αρκετά μεγάλη, αλλά χωρίς συνδρομή, μόνο τρεις επιλογές είναι διαθέσιμες:

  • Human
  • Zobrak
  • Cyborg killer

Η πλοκή του παιχνιδιού είναι καλή και εξαρτάται από τους χαρακτήρες που θα επιλέξετε. Ακόμα κι αν περάσετε από την ιστορία μέχρι το τέλος, μπορείτε να αρχίσετε να παίζετε ξανά με έναν διαφορετικό ήρωα. Έχοντας την ευκαιρία να περάσετε από ένα εντελώς διαφορετικό μονοπάτι και μια διαφορετική καμπάνια ιστορίας, υπάρχουν οκτώ από αυτά στο παιχνίδι και όλα είναι πολύ ενδιαφέροντα.

Οι αποστολές μπορούν να ολοκληρωθούν μόνοι ή με άλλους παίκτες.

Υπάρχουν πολλοί

πλανήτες στο παιχνίδι. Καθώς το παιχνίδι εξελίσσεται, θα μπορείτε να πάρετε συνοδούς για ταξίδια. Κάθε ένα από αυτά έχει τη δική του ιστορία και χαρακτήρα.

Το σύστημα μάχης δεν είναι πολύ περίπλοκο, θα είναι εύκολο να καταλάβετε τι συμβαίνει ακόμα κι αν δεν έχετε παίξει παρόμοια παιχνίδια στο παρελθόν.

Ορισμένο από το περιεχόμενο είναι διαθέσιμο μόνο με συνδρομή, αλλά κυρίως είναι διακοσμητικά που δεν επηρεάζουν το παιχνίδι. Υπάρχει ένα κατάστημα στο παιχνίδι για να κάνετε αγορές.

Το παιχνίδι έχει πολλές λειτουργίες δικτύου. Συνεργατικές επιδρομές πλανητών, μάχες μεταξύ παίκτη και ακόμη και αγώνες διαστημόπλοιων.

Η διεπαφή ελέγχου είναι βολική. Αλλά ακόμα κι αν δεν σας αρέσει η προεπιλογή, μπορείτε να την αλλάξετε σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας.

Έχετε την ευκαιρία να λάβετε μέρος σε οκτώ συναρπαστικές ιστορίες χωρίς να πληρώσετε τίποτα επειδή το παιχνίδι είναι δωρεάν. Μια συνδρομή θα ξεκλειδώσει λίγο περισσότερες δυνατότητες και περιεχόμενο, αλλά δεν είναι υποχρεωτική.

Star Wars: The Old Republic κατεβάσετε δωρεάν στο PC, μπορείτε κάνοντας κλικ στον σύνδεσμο σε αυτήν τη σελίδα.

Εγκαταστήστε το παιχνίδι και βυθιστείτε στο διάσημο σύμπαν του Star Wars τώρα!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more