Σελιδοδείκτες

Stalker σε απευθείας σύνδεση

Εναλλακτικές ονομασίες: Stalker σε απευθείας σύνδεση

Τέλος, υπήρχε ό, τι αναμενόταν από όλους τους οπαδούς της διάσημης σειράς παιχνιδιών S. R. Πολλά έχουν ειπωθεί και ξαναειπωθεί για το πώς πρέπει να μοιάζει με το παιχνίδι σε απευθείας σύνδεση Stalker σε διάφορα διαδικτυακά φόρουμ. Όλα μεγάλο στρατό των online gamers CIS αναμένεται στιγμή που το ίδιο σε απευθείας σύνδεση παιχνίδι Stalker θα τους ευχαριστήσει με θριαμβευτική έξοδο του στους ανοιχτούς χώρους του Διαδικτύου.

Και ιδού, μια εταιρεία προγραμματιστών από την Αικατερινούπολη Cybertime Σύστημα συγκεντρώθηκαν κουράγιο, και προσπαθούν να ικανοποιούν τις επιθυμίες των οπαδών της σειράς, έχει πάρει αυτή την πολυαναμενόμενη προσπάθεια και μας έδειξε πρέπει να μοιάσει σε απευθείας σύνδεση Stalker παιχνίδι. Συγχαρητήρια αγαπητέ gamers! Τώρα μπορείτε να παίξετε online κυνηγός!

Για όσους δεν γνωρίζουν. Όλα τα παιχνίδια της σειράς S. R. με βάση τη μέγιστη προσομοίωση ρεαλισμό της ζωής στη ζώνη αποκλεισμού του Τσερνομπίλ. Και στο εγγύς μέλλον, μια εναλλακτική λύση όπου NPP εμφανίστηκαν πιο ισχυρή εκπομπή ακτινοβολίας. Αυτό που φυσικά επηρέασε το περιβάλλον της Ζώνης. Άρχισαν να εμφανίζονται διάφορες ανωμαλίες, έργα τέχνης, κλπ. § Είναι η μελέτη των φαινομένων αυτών και να ασχοληθεί με stalkers - ερημίτες Zone. Για ένα από αυτά και θα πρέπει να παίξετε το παιχνίδι σε απευθείας σύνδεση κυνηγός.

Σε απευθείας σύνδεση Stalker πρέπει να παίξουν με το αρχικό αρχείο του παιχνιδιού από τον υπολογιστή σας. Μπορείτε να κατεβάσετε το παιχνίδι για την κύρια περιοχή του παιχνιδιού.
1. Στο «Κατεβάστε το παιχνίδι", στη συνέχεια, επιλέξτε έναν από τους συνδέσμους για να κατεβάσετε.
2. Όταν το αρχείο για το παιχνίδι φορτωθεί στον υπολογιστή σας, να εξάγει τα αρχεία σε αυτό.
3. Χρησιμοποιώντας unzip το αρχείο εύκολη εγκατάσταση, ενώ μπορείτε να παίξετε το παιχνίδι σε απευθείας σύνδεση κυνηγός.
Στη συνέχεια, στο χώρο του παιχνιδιού θα πρέπει να περάσει Stalker εγγραφής.
1. Πρώτα θα πρέπει να συμφωνούν με τους κανόνες του φόρουμ Stalker-Online,
2. Εισάγετε το όνομα χρήστη σας (το όνομα με το οποίο θα μάθετε σε αυτό το παιχνίδι και στην ιστοσελίδα)
3. Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
4. Η επιβεβαίωση κωδικού
5. Επιλέξτε τη γλώσσα που είναι άνετα να παίξει, τη ζώνη ώρας.
6. Συμπληρώστε μια απλή επιταγή ότι η καταχώριση Stalker διασχίσει ένα ζωντανό πρόσωπο και όχι ένα bot.

Παίξτε Stalker σε απευθείας σύνδεση μπορείτε να πάρετε μόνο αν ο υπολογιστής σας πληροί τις ελάχιστες απαιτήσεις συστήματος:
Απαιτήσεις Ελάχιστες απαιτήσεις συστήματος:
Βίντεο: NVidia GeForce 8600, κάρτες ATI X1600 με SM3. 0 με τουλάχιστον 256Mb μνήμης
RAM: 2Gb
Επεξεργαστής: 1800 MHz
OS: Windows XP, 2003, Vista, 7 (32/64bit)
Σύστημα: Τελευταίες DirectX 9. 0c,. NET Framework 3.

Κατά τον έλεγχο στο παιχνίδι, πριν να Stalker ανοίγει απέραντο σύμπαν διατήρηση συνοδεία αγώνα για την επιβίωση σε μια απαγορευμένη ζώνη του Τσερνομπίλ NPP. Stalker σε απευθείας σύνδεση είναι επί του παρόντος σε beta. Δηλαδή, στο μέλλον θα πρέπει να περιμένουμε μόνο νέες βελτιώσεις από τους προγραμματιστές παιχνιδιών.

Stalker online παιχνίδι στο οποίο οι περισσότεροι από το χρόνο που δίνεται για να εκτελέσουν όλα τα είδη των καθηκόντων και αναζητήσεις. Στην αρχή μπορεί να φαίνεται πολύ απλό, αλλά με τη συσσώρευση εμπειρίας stalker σας θα γίνει ισχυρότερη και να λάβετε εργασίες με στόχο, για παράδειγμα, σε βάθος μελέτη των ανωμαλιών Zone. Για την εκτέλεση όλων των καθηκόντων παίρνετε μια εμπειρία που πηγαίνει στα χαρακτηριστικά ανάπτυξης του stalker σας. Το παιχνίδι έχει οριστεί καμία σαφώς κλάσεις χαρακτήρων, επειδή εσείς ο ίδιος είναι ελεύθεροι να επιλέξουν τον ρόλο που θα αρέσει.

Όλα σε απευθείας σύνδεση Stalker παιχνίδι βασίζεται σε δημοκρατικές αρχές, όπου κάθε gamer φόρουμ παιχνίδια δικαίωμα να δημοσιεύσει τις απόψεις και τις προτάσεις τους για το αγαπημένο σας παιχνίδι, να την κάνουμε ακόμα καλύτερη. Γίνετε ένας νεοφερμένος μεταξύ των κυνηγών. Μπορείτε να επιλέξετε για τον εαυτό τους τη μοίρα ενός μισθοφόρου ή να πάει το δρόμο του ασκητισμού, και ίσως θα ήταν πιο ενδιαφέρον να διαλευκάνουν το μυστήριο της Ζώνης. Επιλογές μπορείτε να πλοηγηθείτε συναρπαστικό κόσμο Stalker σε απευθείας σύνδεση σας αφθονούν, και το καθένα από αυτά δίνει αυθεντικές συγκινήσεις.
Stalker online παιχνίδι σας περιμένει!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more