Σελιδοδείκτες

Splinter Cell: Μαύρη λίστα

Εναλλακτικές ονομασίες: Splinter Cell: Μαύρη λίστα

Play Splinter Cell: Μαύρη λίστα - είναι ένα νέο πρόγραμμα, το οποίο δημιουργήθηκε από τις εταιρείες - Ubisoft Montreal, Ubisoft Σαγκάη, η Ubisoft του Τορόντο. Ο εκδότης του παιχνιδιού, δεν παρουσίαζαν λιγότερο γνωστή εταιρεία - Ubisoft Entertainment. Το παιχνίδι δημιουργήθηκε και κυκλοφόρησε το 2013, το έτος. Δηλαδή, δύο χιλιάδες δέκατο τρίτο έτος για πολλά παιχνίδια απίστευτα σημαντική χρονιά. Αξίζει να σημειωθεί ότι το 2013, το έτος που έγινε από πολλά παιχνίδια, αλλά αυτό - ήταν η πιο δημοφιλής! Αυτό το παιχνίδι θα μπορούσε να προσελκύσει την προσοχή από έναν τεράστιο αριθμό των gamers από όλο τον κόσμο. Splinter Cell: Μαύρη λίστα pc πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι. Σε γενικές γραμμές αμέσως μετά ο παίκτης παίρνει στο παιχνίδι, καταλαβαίνει αμέσως ότι οι προγραμματιστές έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους! Ένα απίστευτο ποσό των εταιριών πληροφορικής, προγραμματιστές προσπαθούν να δημιουργήσουν ένα αριστούργημα, αλλά όχι πάντα, αυτές οι προσπάθειες στέφθηκαν με επιτυχία. Και οι εταιρείες Montreal, Ubisoft Σαγκάη, η Ubisoft Τορόντο - κατέληξε να δημιουργήσει ένα παιχνίδι που έχει γίνει τόσο των νέων όσο και ενδιαφέρουσα, και συναρπαστική και αξέχαστη! Αυτό είναι μια απίστευτη δουλειά που γίνεται από τους προγραμματιστές - είναι άξια επαίνων!

Μάλλον ο καθένας ζητά ο ίδιος - στο Splinter Cell: Blacklist πώς να παίξει; Αλλά, φυσικά, να σας πω εν συντομία πώς και τι θα είστε απασχολημένοι κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Μόλις ξεκινήσει η διαδικασία του παιχνιδιού, το πρώτο πράγμα μετά την έναρξη του παιχνιδιού Splinter Cell: Μαύρη λίστα - θα δείτε αμέσως ένα μικρό βίντεο promo. Σε αυτό το βίντεο θα δείτε πώς οι κακοποιοί προσπαθούν να επιτεθούν στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, για να δημιουργήσει αυτό το παράξενο, κάτι πολύ τρομερό. Κάντε όλοι οι κάτοικοι αυτής της χώρας να γονατίσει. Εκφοβίσουν τους. Για αυτό το τρομερό κακοποιούς άρχισε να προετοιμάζει δολοφονικές επιθέσεις. Οι αντίπαλοί σας έχουν αρχίσει να γκρεμίσουμε τη βάση της Πρεσβείας των ΗΠΑ. Ο στόχος σας είναι να σώσει μια τεράστια χώρα! Θα πρέπει να αποτραπούν οι τρομοκρατικές επιθέσεις, να κάνει το αίμα των ειρηνικών ή αθώους πολίτες - δεν ρίξει! Ότι οι άνθρωποι θα μπορούσε να περπατήσει με ασφάλεια σε αμερικανικό έδαφος και να μην φοβούνται. Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού θα δείτε γνωστά σε σας, Σαμ. Στην πραγματικότητα, έπρεπε να αποσυρθεί, αλλά ακόμα, είναι εδώ. Το πιο σημαντικό - δεν έχει χάσει τις μαχητικές ικανότητες που θα σας δείξει μια σύντομη εκπαιδευτική αποστολή.

Πιστέψτε με, θα πρέπει σίγουρα να κατεβάσετε Splinter Cell: Μαύρη λίστα. Πρόκειται για ένα εξαιρετικά συναρπαστικό έργο. Σας ενθαρρύνουμε, πριν να συμμετάσχει στη διαδικασία της λήψης παιχνίδια στο διαδίκτυο για να δείτε Splinter Cell: Μαύρη λίστα βίντεο. Δείτε μια ποικιλία από βίντεο επίδειξης για να σας βοηθήσει να απολαύσετε όλα όσα μπορεί να σας προσφέρει το παιχνίδι. Κοιτάς την βασική αποστολή, σε κάποια πρώτα βήματα στο παιχνίδι. Θα ανέβει και ενημερωτική! Όταν κοιτάς promos, μπορείτε να μεταβείτε άμεσα για να κατεβάσετε το παιχνίδι. Αναχώρηση επίσημη ιστοσελίδα του παιχνιδιού - (http://splintercell. UBI. com / blacklist / en-us / home /), πριν από τη λήψη check - Splinter Cell: Μαύρη λίστα απαιτήσεις του συστήματος, αν ο υπολογιστής σας πληροί τις απαιτήσεις αυτές, τότε μπορείτε να αρχίσετε να ταλαντεύεται ήσυχα το παιχνίδι.

Σας προτείνουμε να ελέγξετε το αρχείο για ιούς. Αυτό θα εξασφαλίσει την ασφάλεια του υπολογιστή σας και να ελέγξετε δεν λαμβάνει ένα τεράστιο ποσό του χρόνου. Είναι πολύ σημαντικό να κάνετε πριν να αποσυμπιέσετε το αρχείο. Μόλις δείτε ότι το αρχείο είναι "καθαρό", μπορείτε να εγκαταστήσετε με ασφάλεια το παιχνίδι στο PC σας και απολαύστε τη διάσταση του παιχνιδιού!

Σας ευχόμαστε καλή τύχη! Έχετε όλες τις απαραίτητες εργασίες!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more