Σελιδοδείκτες

Spiral Knights

Εναλλακτικές ονομασίες: Spiral Knights

Spiral Knights - multiplayer online role-playing game. Συνδυάζει μια ποικιλία μουσικών ειδών. Δημιουργήθηκε για τους λάτρεις της περιπέτειας ταξίδια σε άγνωστα κόσμους. Θα μάθετε Clockworks πλανήτη και την καταπολέμηση των κατοίκων της. Spiral Knights παιχνίδι μπορεί να φαίνεται αρκετά απλό, αλλά ακόμα και στο μέλλον, θα νιώσετε όλα τη γοητεία της.

Τι θα πρέπει να κινηθεί γρήγορα για το gameplay που αξίζει να ξεκινήσει τη δημιουργία του λογαριασμού σας στο παιχνίδι. Spiral Knights Ποιον μοιράζονται μια δεύτερη φορά. Μόνο προσδιορίζει σωστά την απαιτούμενη δεδομένα:

  • Εισάγετε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας?
  • Εφεύρετε και να γράψετε τον κωδικό πρόσβασής σας, που αποτελείται από τουλάχιστον έξι χαρακτήρες.

Και μπορεί να αρχίσει αμέσως να παίζουν τα παιχνίδι Spiral Knights. Εδώ στα πρώτα στάδια θα καταλήξει σε ένα όνομα για τον χαρακτήρα σας, ή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια τυχαία επιλογή του ονόματος του προγράμματος Internet. Και στη συνέχεια να δημιουργήσετε ένα χαρακτήρα - πρόσχημα του, από τις προτεινόμενες τέσσερις επιλογές. Μπορείτε να επιλέξετε τον αρχικό εξοπλισμό, και από τον τρόπο, όταν ο ίδιος ο χαρακτήρας σας έχει ήδη ένα σπαθί, ασπίδα και όπλο. Ακόμα πρέπει να αποφασίσει σχετικά με το χρώμα, το οποίο στο μέλλον δεν μπορεί πλέον να αλλάξει. Σε αυτό το στάδιο έχετε αντιστοιχίσει με τον χαρακτήρα σας.

Τώρα αρχίζουν. Uncharted πλανήτη - Clockworks, μπορείτε να πάρετε μια απρόσμενη συντριβή του πλοίου σας. Και σας με τρεις συντρόφους του, όπως και εσείς αποφασίσετε izvedyvat έδαφος. Μπορείτε να βρείτε τον εαυτό σας στην πόλη του Haven. Εδώ είναι απίστευτο. Ο κόσμος είναι τόσο φανταστικό ότι οι αλλαγές που παρέχονται συνεχώς.

Spiral Knights παίξετε ανάλογα, όπως μπορείτε από κοινού σε συντεχνίες, που αποτελείται από τέσσερα άτομα, και να πολεμήσει και μόνη της.

Όλος ο εξοπλισμός σας και τα απαραίτητα στοιχεία σε όλο το παιχνίδι, θα έχετε την ευκαιρία να μεταπωλούν σε δημοπρασία, ή απλά να αγοράσει. Στη συνέχεια, όμως υπάρχει η ιδανική επιλογή για την απόκτηση

  • Δημοπρασία και τους πόρους
  • Μονάδες?
  • Kraft?
  • Συνταγές,
  • Μεταπώλησης.

Δημοπρασία και τους πόρους - τη δυνατότητα πώλησης των υφιστάμενων πόρων σας στη δημοπρασία, ενώ τον εντοπισμό των πλέον τρέξιμο και ακριβά πόρων.

Μονάδες - ως επιπλέον εισόδημα. Σε κάθε επίπεδο θα πέσει από τα σεντούκια.

Kraft - πωλούν τα πράγματα να παχύνουν τιμές.

Συνταγές - πώληση προηγουμένως αγοράσει για το φθηνό συνταγές.

Μεταπώλησης - κατά τη λήξη της δημοπρασίας - να υποβάλουν προσφορά για το προϊόν σας και να το πωλήσει.

Σε γενικές γραμμές, είναι αναγκαίο να μετατραπεί σε τέτοιες απάτες και να βελτιώσει τον εξοπλισμό σας.

Spiral Knights online παιχνίδι που αναπτύχθηκε cartoony γραφικά, όπως ένα απλό, αλλά πολύ υψηλής ποιότητας. Έτσι ώστε να μην απογοητευόμαστε, αυτά τα παιχνίδια παρέχουν μια πολλή διασκέδαση και τον ενθουσιασμό. Το gameplay είναι επίσης πολύ διασκεδαστικό, μια τέτοια αφθονία των μαζικών αγώνων δεν πληρούνται παντού.

Μια ευκαιρία για να παίξει το παιχνίδι Spiral Knights δωρεάν, κατασκευαστές αυξήσει αυτόματα τον κύκλο των οπαδών τους, και αυτό προσέλκυσε άλλους παίκτες.

Σε αυτό το συναρπαστικό κόσμο και ο καθένας μπορεί να πέσει, αλλά να κρατηθεί από αυτό αρκετά δεν είναι εύκολο. Αλλά αξίζει τον κόπο να δοκιμάσετε το χέρι σας! Στη συνέχεια, στον κόσμο του άγνωστου!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more