Σελιδοδείκτες

Spec Ops: The Line

Εναλλακτικές ονομασίες: Spec Ops: The Line

Spec Ops Game: The Line - είναι ένα παιχνίδι πολυ-πλατφόρμα στο είδος της στρατιωτικής δράσης από τον κύριο του έργου Yager Ανάπτυξης, δημοσιευμένο στις 26 Ιουνίου, 2012. Localizer στο έδαφος της Ρωσικής Ομοσπονδίας είναι 1C-SoftKlab, το οποίο κυκλοφόρησε το παιχνίδι στα ρωσικά, ταυτόχρονα με την παγκόσμια πρεμιέρα του. Τα παιδιά από Yager δημιουργήσει μια αρκετά καλό παιχνίδι. Αν αρχίσετε να παίζετε Spec Ops: The Line, τότε σίγουρα πως πολλοί θα συμφωνήσουν ότι η ιστορία σε αυτό το παιχνίδι ξεχωρίζει!

Έτσι, στο παιχνίδι Spec Ops: Η ιστορία γραμμή σχετικά με τα γεγονότα που είναι ο κύριος χαρακτήρας, τον οποίο εδώ είναι Captain Μ. Walker. Αυτόν ως διοικητής της ομάδας μαχητές ρίχνουν σε Dubail ότι επειδή συχνή απίστευτα ισχυρή και μακράς αμμοθύελλες που καλύπτεται με άμμο, έτσι ώστε να ζουν σε αυτό έγινε αφόρητη. Οι περισσότεροι από τους ντόπιους κατάφερε να πάρει έξω από την πόλη. Τώρα Duban πίσω από μερικούς ανθρώπους και επιδρομικές ζώνες. Μόλις στο κεντρικό τμήμα Dubail με βάση την έδρα τριακοστό τρίτο τάγμα shtatovskie στρατό υπό τις διαταγές του συνταγματάρχη Conrad. Μετά από έξι μήνες απόλυτη σιωπή έρχεται ξαφνικά από το συνταγματάρχη μήνυμα προεπιλογή της αποστολής εκκένωσης. Για να αποσαφηνιστεί η κατάσταση, και η επιχείρηση διάσωσης στην πόλη, έστειλε ειδική ομάδα "Δέλτα" υπό την αρχηγία του Walker. Όντας ήδη σε Duban, ταραχές συνειδητοποιεί ότι πήρε σε ένα πραγματικό χάος μάχης.

Spec Ops Game: Τα pc προγραμματιστές γραμμή σχεδιάστηκε έτσι ώστε να έχει αποκλίνουσες απολήξεις. 4 επιλογές που είναι διαθέσιμες στους gamers να ολοκληρώσετε το παιχνίδι. Το σημείο διέλευσης των καταλήξεων παραλλαγής βρίσκεται στο τελευταίο κεφάλαιο, και όχι δεν επηρεάζει τον παίκτη δράση κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Αυτό είναι ό, τι το παιχνίδι που προσφέρεται καταλήξεις

1. Captain Μ. Walker επιτρέπει συνταγματάρχης Conrad σκοτώσει τον εαυτό του, ή αυτός αυτοκτονεί, μιλώντας με τον συνταγματάρχη

2. Captain Μ. Walker αποφασίζει να σκοτώσει τον συνταγματάρχη, και στη συνέχεια να νοικιάσετε τη μονάδα, η οποία φέρνει στο σπίτι.

3. Captain Μ. Συνταγματάρχης Walker αποφασίζει να σκοτώσει και να σκοτώνονται σε ανταλλαγή πυροβολισμών με την ομάδα διάσωσης.

4. Captain Μ. Walker αποφασίζει να σκοτώσει τον συνταγματάρχη, και στη συνέχεια αφαιρεί όλες τις μαχητές της ομάδας διάσωσης, και αποφασίζει να μείνει στο Duba.

Εάν δεν έχουν ακόμη αποφασίσει εάν θα Spec Ops: Η λήψη Line, τότε σας προτείνουμε να βρείτε στο διαδίκτυο για το Spec Ops: The κριτική γραμμής. Μετά την ανάγνωση πολλές απόψεις από τους κριτικούς και έμπειρους παίκτες, καθώς και να δει τα επισκόπηση βίντεο και ρυμουλκούμενα παιχνίδι, θα είναι ευκολότερο να αποφασίσει αν θα πρέπει να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας.

Εγκατάσταση το παιχνίδι και να αρχίσετε να παίζετε αυτό, θα εξοικειωθούν με τους ακόλουθους χαρακτήρες:

1. Απόσπασμα της «Δέλτα» - Captain Martin Walker, 1 $ ος υπολοχαγός Adams - Heavy Art. Λοχίας Lugo - ελεύθερων σκοπευτών.

2. Damned (33ο Τάγμα) - συνταγματάρχη John Conrad, DJ - πολεμικός ανταποκριτής, αρχιμαφιόζος, Υποσμηναγός McPherson, Λοχία John Forbes.

3. CIA - Kastavian παράγοντες, Daniels, Gould, Ριγκς.

Το Spec Ops: Η αποστολή γραμμή. Οι προγραμματιστές που διαθέτουν μπαίνουν στο παιχνίδι αρκετά. Ξεκινά με ένα πρόλογο, στη συνέχεια 15 κεφάλαια και επίλογο, έτσι ώστε ο καθένας, ακόμη και οι pickiest παίκτες θα έχουν πού να στραφούν.

Αν σας ενδιαφέρουν από την ιστορία μας, για το παιχνίδι, στη συνέχεια, μεταβείτε στην επίσημη ιστοσελίδα http://www. specopstheline. com / index. html και να κατεβάσετε το παιχνίδι. Σίγουρα στην ευχάριστη θέση να περνούν περισσότερο από μία ώρα για το πέρασμα της αυτό το συναρπαστικό και πολύ σταθερά γίνεται παιχνίδι σε στρατιωτικό στυλ.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more