Σελιδοδείκτες

Σπάρτη Πόλεμος των αυτοκρατοριών

Εναλλακτικές ονομασίες: Σπάρτη: Επιλογές της-Empiress

Sparta: War of Empires - στρατιωτική και οικονομική στρατηγική σε πραγματικό χρόνο.

Zdes περιμένεις επικές μάχες, θρυλική κατορθώματα, και φυσικά μια συναρπαστική περιπέτεια. Κύριος στόχος σας σε αυτό το παιχνίδι θα τεθεί σε μάχη με άλλους παίκτες, καθώς και το πιο αδίστακτο βασιλιά Ξέρξη. Ποιος θα κερδίσει, ότι και να αποκτήσουν εξουσία πάνω στον αρχαίο κόσμο.

Dlya να κερδίσει θα πρέπει να προσπαθήσει αρκετά για να δημιουργήσετε το δικό σας στρατό, να χτίσουν και να ενισχύσει τα τείχη της πολιτικής του. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό, διότι ένα από τα σημαντικά συστατικά είναι οι πόροι:

  • Derevo
  • Zerno
  • Bronza

Razobratsya γύρω και να αρχίσει στη Σπάρτη: War of Empires για να παίξει σε σας για να έρθει σε βοήθεια ο Leonid, ο βασιλιάς της Σπάρτης!

Odnim δυνατό τρόπο για την επιτυχία είναι η κατάκτηση της γειτονικής πολιτικής. Για αυτό το παιχνίδι Σπάρτη: War of Empires περιλαμβάνει πάνω από τριάντα διαφορετικές μονάδες, που περιλαμβάνουν:

  • stremitelnye Μακεδονικό horsemen
  • stoykie Έλληνες οπλίτες,
  • legendarnye Spartan voiny
  • otvazhnye mirmidontsy

Vse θα είναι σε ένα ενιαίο σύστημα και θα παλέψουμε για το πικρό δίπλα-δίπλα.

Razvivatsya και να παίξετε το παιχνίδι Σπάρτη: War of Empires είναι δυνατή με διάφορους τρόπους:

  • V αν δεν είστε έτοιμοι να πολεμήσουν άμεσα το πραγματικό εχθρό, τότε υπάρχει μια ευκαιρία να δοκιμάσουν τις δυνατότητές τους με έναν εχθρό υπολογιστή. Oracle θα σας πω, όπου μπορείτε να βρείτε μια προσιτή στόχος. Για την κατάκτηση οφειλόμενη ανταμοιβή της με τη μορφή της εμπειρίας, τα στρατεύματα και, φυσικά, τους πόρους. Το οποίο περιέχει πολλές διαφορετικές πηγές, έτσι ώστε η μεγαλύτερη αποικία βρίσκεται υπό την επιρροή σας, τόσο περισσότερους πόρους μπορείτε να πάρετε. Η αλήθεια δεν πρέπει να ξεχνάμε τους ευγενείς διοικητές που θέλουν επίσης να ανταγωνιστούν για τους μεζέδες. Ως εκ τούτου, η έγκαιρη υπογράφουν συμφωνία για την αμοιβαία συνδρομή με άλλες πολιτικές, θα σας κάνει ακόμα πιο ισχυρό!

Krome αυτό το παιχνίδι Σπάρτη: War of Empires σας δίνει την ευκαιρία να δημιουργήσουν μια συμμαχία ή να συμμετάσχετε σε ένα υπάρχον. Για να το κάνετε αυτό, πηγαίνετε στο πλησιέστερο πρεσβεία και να κάνετε την επιλογή σας. Θα πρέπει να συλλάβει όσο το δυνατόν περισσότερο το Πάνθεον και την ανάπτυξη τους. Τότε σύντομα θα γίνει ο νέος βασιλιάς της Σπάρτης! Ωστόσο, πρέπει να είστε προσεκτικοί, γιατί σε κοντινή απόσταση, δηλαδή η ανατολική freestyle Ελλάδα είναι σκληρή εχθρός Πέρση βασιλιά Ξέρξη και του στρατού του. Θα επιτεθούν συνεχώς το Πάνθεον. Αλλά μην απελπίζεστε, γιατί για τη νίκη κατά των Περσών στην ανάθεση των θεών παίρνετε ορείχαλκος, θα διαθέσει τα στρατεύματα του βασιλιά και να τους δώσει δύναμη και ενέργεια δύο φορές. Μετά από αυτό, κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί τον στρατό σας.

Prezhde ξεκινήσετε τη διαδικασία του παιχνιδιού θα πρέπει να πάτε στην επίσημη ιστοσελίδα του έργου και να περάσει μια απλή και γρήγορη διαδικασία εγγραφής, η οποία θα είναι η εξής: θα πρέπει να καθορίσετε το όνομα του παιχνιδιού σας? διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου; εισαγετε εναν κωδικο; εξοικειωθείτε με τη συμφωνία χρήστη? πατήστε το πλήκτρο Σπάρτη: War of Empires εγγραφής. Τώρα όλες οι ενέργειες εξαρτώνται μόνο από εσάς, γρήγορα συλλέγουν γενναίο πολεμιστές του, να ενισχύσει τις πολιτικές και να αρχίσει η νέα πεζοπορία!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more