Σελιδοδείκτες

Spartan Wars

Εναλλακτικές ονομασίες: Spartan Wars

Spartan Wars παιχνίδι είναι ένα παιχνίδι που θα σας μεταφέρει σε ένα ταξίδι υπό την καθοδήγηση των θεών.

Spartan Wars online - αυτό είναι ένα παιχνίδι για τη μάχη των Σπαρτιατών, όπου η μάχη θα είναι ποτισμένο με το αίμα.

Σε Spartan Wars εγγραφής είναι απλή και ιδιαίτερα πολύ χρόνο που έχετε, φυσικά, δεν θα λάβει.

Για να εγγραφείτε σε αυτό το παιχνίδι θα χρειαστείτε:

1. Σύνδεση στο Internet και ένα πρόγραμμα περιήγησης.

2. Αναζήτηση στο παιχνίδι μιας μηχανής αναζήτησης Spartan Wars Empire Of Honor.

3. Μετάβαση στην κεντρική σελίδα του δικτυακού τόπου κλικ στο σύνδεσμο που λέει "Εγγραφή".

4. Θα δείτε ένα έντυπο προς συμπλήρωση.

5. Εισάγετε το πρώτο κελί το όνομα χρήστη σας. Αυτό μπορεί να είναι ένα πραγματικό όνομα και φανταστικού.

6. Στη συνέχεια, γράψτε το όνομα σας ή να καταλήξουμε σε μια σύνδεση και εισάγετε το.

7. Εισάγετε τη διεύθυνση του γραμματοκιβωτίου σας.

8. Ελάτε επάνω με ένα ειδικό κωδικό πρόσβασης για το παιχνίδι και να το γράψετε στο κατάλληλο κελί.

9. Στη συνέχεια, εισάγετε ξανά τον κωδικό πρόσβασης για επιβεβαίωση.

Σημαντικό! Αυτά τα στοιχεία που σημειώνονται με αστερίσκο είναι υποχρεωτικά.

10. Κάντε κλικ στο "Εγγραφή".

Game Σπάρτη Warriors προβλέπει να επιλέξετε τρεις θεούς. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να εκτελέσει τρία βήματα με τους θεούς

- Λατρείας (λατρεία) - Μπορείτε να επιλέξετε θεός, που θα λατρέψουν οι κάτοικοι που ζουν στην πόλη σας. Ήρωας σας μπορεί να λατρεύουμε μόνο ένας Θεός επέλεξε, και κάθε θεός δίνει στην πόλη αρχικό μπόνους του. Μόνο ο Θεός μπορεί να αυξήσει το παραγωγικό δυναμικό του δέντρου, και την άλλη κάτι άλλο, και ούτω

- Level Up (βελτίωση) - όταν το επίπεδο του θεού θα πολλαπλασιάσει τον αριθμό των μπόνους που αυτός ο θεός μπορεί να φέρει στην πόλη σας. Για να γίνει αυτό θα χρειαστεί γυαλιά Πίστη. Συνήθως κερδίζουν στη μάχη και με τη χρήση του θύματος. Η πίστη είναι σημαντική για να κερδίσει πόντους όσο το δυνατόν συντομότερα.

- Θυσία (θυσία) - σε αυτή την περίπτωση θα δωρίσει κάρτα θεός να πάρετε τα σημεία για την πίστη της. Συνήθως δωρίσουν μόνο τις κάρτες τους θεούς τους οποίους ο παίκτης έχει δύο, και γι 'αυτό είναι καλύτερα να μην το κάνετε.

Play Spartan Wars θα είναι μεταξύ των προτεινόμενων στρατεύματα

1. Scout (Scout). Αυτή η γρήγορη στρατεύματα, αλλά είναι πολύ αδύναμη. Αυτοί είναι οι πρόσκοποι. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την εξερεύνηση σε άλλες πόλεις. Πρόσκοποι σας φέρει πληροφορίες σχετικά με τους πόρους και τις δυνάμεις του αντιπάλου σας.

2. Ξιφομάχος (ξίφος). Θεωρούνται η ραχοκοκαλιά κάθε στρατού. Όπλο τους - ένα σπαθί. Έχουν μπόνους κατά πολεμιστές που επιτέθηκαν με τσεκούρια και ιππικό, αλλά αυτά τα στρατεύματα είναι εύκολα σκότωσε με βέλη. Το κύριο πλεονέκτημα της ξιφομάχοι, είναι φθηνή και μπορεί να είναι πολλά για να αγοράσει.

3. Spearman (Spear). Αυτό είναι το πιο σημαντικό ισχυρές πολεμιστές που πηγαίνουν με τα πόδια. Όπλο τους - ένα δόρυ. Έχουν ένα μπόνους κατά ξιφομάχους και ιππικού, Επίσης, είναι εύκολο να σκοτώσει με τα βέλη.

4. Τσεκούρι (Τσεκουρομάχους). Είναι αρκετά ισχυρό πολεμιστές. Όπλο τους - ένα τσεκούρι. Έχουν ένα μπόνους κατά ακοντιστές και ιππικού. Αυτά τα στρατεύματα εύκολα σκότωσε με βέλη.

5. Archer (Τοξότης). Αυτά τα στρατεύματα έχουν τη δύναμη κατά του αφθώδους στρατεύματα, αλλά είναι αρκετά αδύναμη για την υπεράσπιση

6. Ιππικού (Ιππικό). Αυτό αναγκάζει το ίδιο ξιφομάχους, μόνο με άλογο. Τα όπλα τους είναι τα ξίφη. Έχουν ένα μπόνους κατά πολεμιστές που επιτέθηκαν με τσεκούρια και κατά τοξότες. Τους πιο γρήγορα μπορεί να σκοτώσει ορδές του πεζικού.

7. Lancer (ιππότης). Αυτές είναι οι ίδιες Spear, μόνο με άλογο. Χτυπούν με δόρατα. Έχουν ένα πλεονέκτημα έναντι ξιφομάχους και τοξότες.

8. Ιππέας με τσεκούρι (τσεκούρι με το άλογο). Είναι πολεμιστές οι οποίοι έχουν ένα τσεκούρι και να πάει ιππασία. Έχουν ένα μπόνους κατά ακοντιστές και τοξότες.

Spartan Wars θα παίξει σε έναν κτύπο της καρδιάς. Spartan Wars Online - αυτό είναι το παιχνίδι για εσάς!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more