Σελιδοδείκτες

Πρωτοπόροι Space 2

Εναλλακτικές ονομασίες: Πρωτοπόροι Space 2

Space Πρωτοπόροι 2 σε απευθείας σύνδεση - αυτή η στρατηγική του προγράμματος περιήγησης χώρου, για να πολεμήσουν για την εξουσία στο διάστημα. Ο στόχος - να δημιουργήσει μια ανίκητη αυτοκρατορία στο γαλαξία, να αποικίσει το αγαπημένο του πλανήτη, την ανάπτυξη βιομηχανικού συγκροτήματος διαπλανητικό ή δημιουργώντας ένα απόρθητο φυλάκιο.

On-line παιχνίδι Space Πρωτοπόροι 2 δεν απαιτεί την εγκατάσταση του προγράμματος του παιχνιδιού και είναι διαθέσιμο σε οποιοδήποτε σύγχρονο πρόγραμμα περιήγησης. Το μόνο που χρειάζεται για να ξεκινήσει το παιχνίδι, είναι Πρωτοπόροι Εγγραφή Space 2.

Στην κεντρική σελίδα υπάρχει μια φόρμα εγγραφής, όπου μπορείτε να επιλέξετε τη μέθοδο της εγγραφής, υπάρχουν δύο.

Πρώτον, χρησιμοποιώντας ένα λογαριασμό στο Facebook ή το Google, κάνοντας κλικ στο κατάλληλο κουμπί και ακολουθήστε τις οδηγίες που παρέχονται από την εγγραφή στο παιχνίδι.

Αν δεν καταχωρήσετε ένα λογαριασμό στο Facebook και το Google, τότε θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε τη δεύτερη μέθοδο, εγγραφείτε Looki λογαριασμό απευθείας από την ιστοσελίδα του παιχνιδιού: στα πεδία εγγραφής εισάγετε ένα όνομα χρήστη (όνομα), e-mail και τον κωδικό πρόσβασης, στη συνέχεια, να αποδεχθεί τη συμφωνία με τους κανόνες του παιχνιδιού και πιέστε «Εγγραφή». Εγγραφή σε αυτό το παιχνίδι Space 2 Πρωτοπόροι τελειώσει. Στη συνέχεια, μπορείτε να κάνετε κλικ στο "Play! . "

Σημαντικό! Looki-εγγραφή ενός λογαριασμού, θα έχουν αυτόματα πρόσβαση σε όλα τα παιχνίδια της κοινότητας!

Ο κύριος στόχος του παίκτη είναι να δημιουργήσει και να αναπτύξει γαλαξιακή αυτοκρατορία τους. Για την επίτευξη αυτού του στόχου θα πρέπει να κατασκευάσει πολλά σημαντικά κτίρια, τα οποία θα διαθέσει πόρους για την κατασκευή και την ανάπτυξη της αυτοκρατορίας.

On-line παιχνίδι Space Πρωτοπόροι 2 έχει τρία είδη πόρων: μέταλλο, κρύσταλλο και το τρίτιο.

Μεταλλικές και Κρύσταλλοι απαιτούνται προκειμένου να είναι σε θέση να κατασκευάσει ένα κτίριο, καθώς και για τη μελέτη της έρευνας, όμως, για ορισμένους σκοπούς μπορεί να είναι απαραίτητο επίσης τρίτιο (είναι επίσης χρησιμοποιείται ως καύσιμο για τα πλοία).

Εκτός από αυτούς τους πόρους, εξακολουθούν να υπάρχουν νανορομπότ - είναι μια πληρωμένη πόρος που μπορεί να μειώσει το χρόνο της κατασκευής των κτιρίων, πλοίων και μελέτες του χρόνου.

Το παιχνίδι έχει αξία, όπως η ενέργεια (σηματοδοτεί για το υπόλοιπο και το συνολικό ποσό της ενέργειας).

Space Πρωτοπόροι 2 σε απευθείας σύνδεση παιχνίδι για την ανάπτυξη της αυτοκρατορίας του έχει τέτοια κτίρια

Metalloshahta, Kristalloshahta Synthesizer και το τρίτιο - τα κτίρια αυτά παρέχουν τους απαραίτητους πόρους για την κατασκευή?

SES, ΠΔΣ και ανεμογεννήτριες - τα κτίρια που συμμετέχουν στην παραγωγή της απαραίτητης ενέργειας?

Shipyard - εδώ θα κατασκευάσει νέα πλοία, επιπλέον, μειώνει το ναυπηγείο κατασκευής τους?

Εργαστήριο - θα πρέπει να μελετηθεί εδώ τις διάφορες μελέτες, επιπλέον, μειώνει το χρόνο της εργαστηριακή μελέτη τους?

Οικοδόμηση εμπιστοσύνης - αυτό το κτίριο μειώνει την κατασκευή όλων των κτιρίων?

Trading βάση δεδομένων - μπορείτε να κάνετε τις συναλλαγές μεταξύ των παικτών και ενοικίαση Voyager?

Εναλλάκτη - εδώ μπορείτε να μετατρέψετε αχρείαστα στρατιωτικές μονάδες σε πόρους και ενοικίαση, καθώς και εναλλάκτη Megautilizator?

Androidozavod - χάρη σε αυτόν, μειώνει σημαντικά την κατασκευή άλλων κτιρίων, πλοίων και άμυνας

Πανεπιστήμιο - χάρη σ 'αυτόν λιγότερο χρόνο για να μελετήσει την έρευνα?

Prombaza - σας επιτρέπει να προσθέσετε εργοτάξια, μπορεί να πραγματοποιηθεί σε παράλληλη κατασκευή των ορυχείων και των ενεργειακών εγκαταστάσεων.

Παιχνίδι Space Πρωτοπόροι 2 σε απευθείας σύνδεση πρόγραμμα έχει δύο ειδικότητες: Εμπορικής και πολεμιστής.

Αν σας αρέσει να αγωνίζονται, να διατηρήσουν μέχρι τη μάχη, τότε είναι καλύτερα να επιλέξετε - το Warrior, και αν τοποθετείται κατά προτεραιότητα διεξαγωγή ειρηνευτικών αποστολών, τότε είναι καλύτερα - Εμπορικής.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτά τα δύο επαγγέλματα μπορούν να διαβαστούν σε φόρουμ τυχερών παιχνιδιών.

Το παιχνίδι έχει οκτώ τμήματα: Οικονομία, πλοία, Υπηρεσία, Ναυτικό, Σύστημα, Εμπορίου και άλλους παίκτες. Κάθε τμήμα έχει το δικό του μενού, το οποίο μπορείτε να επιλέξετε ένα στοιχείο για ένα συγκεκριμένο πρόβλημα του παιχνιδιού. Έτσι, το παιχνίδι το παιχνίδι Space Πρωτοπόροι 2 σε απευθείας σύνδεση είναι αρκετά ενδιαφέρουσα.

Σημειώνεται ότι οι πρώτες 14 ημέρες του χαρακτήρα σας θα πρέπει να προστατεύονται από την επίθεση, έτσι ώστε να ξεκινήσουν να παίζουν τα παιχνίδι online Space Πρωτοπόροι 2, συστήνω να το χρησιμοποιήσετε για να πιάσει την ανάπτυξη του πλανήτη τους.

Ένα άλλο πολύ ενδιαφέρον χαρακτηριστικό αυτού του παιχνιδιού, είναι διακοπές. Όντας σε διακοπές, ο στόλος και οι πλανήτες σας μετατρέπονται εν μέρει σε άλλο υποχώρο που δεν επιτρέπει στους άλλους συμμετέχοντες στο παιχνίδι, με πολλούς τρόπους, για να επιτεθούν την αυτοκρατορία σας. Επιπλέον, κατά τη διάρκεια των διακοπών, ορυχεία συνεχίζουν να εξάγουν πόρους (όχι σε πλήρη δυναμικότητα), τα πλοία που εξακολουθούν να συναντηθούν και την κατασκευή κτιρίων.

Όπως και πολλά άλλα παιχνίδια, υπάρχει η δυνατότητα, εάν θέλετε να ενταχθούν στη Συμμαχία, ή να δημιουργήσετε το δικό σας. Οπότε, υπάρχουν μερικά πλεονεκτήματα στο παιχνίδι.

Σε γενικές γραμμές, το παιχνίδι Space Πρωτοπόροι 2 είναι διασκεδαστικό και συναρπαστικό σε όλους όσους αγαπούν την περιπέτεια χώρο.

Space Πρωτοπόροι 2 on-line εγγραφή είναι ανοιχτή σε όλους τους ενδιαφερόμενους, αυτό το μυστηριώδη κόσμο!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more