Σελιδοδείκτες

SpaceInvasion

Εναλλακτικές ονομασίες: SpaceInvasion

Εξοικειωθούν με το SpaceInvasion παιχνίδι σε απευθείας σύνδεση. Gloss νέα σύμπαντα και την καταστροφή των κόσμων που είναι εκατομμυρίων ετών, μπορείτε να απολαύσετε το μέγεθος του αυτό το παιχνίδι στο έπακρο. Συνδεδεμένοι SpaceInvasion παιχνίδι ξεκινά στο πρόγραμμα περιήγησης. Αλλά προτού να βουτήξει στο κεφάλι αστρική μάχη, να δούμε ποιες είναι οι απαιτήσεις του συστήματος είναι για μας το παιχνίδι. SpaceInvasion online παιχνίδι τρέχει σε ένα πρόγραμμα περιήγησης. Για να λειτουργήσει σωστά, θα πρέπει να εγκαταστήσετε το Adobe Flash Player. Αυτή τη στιγμή υποστηρίζονται σχεδόν όλα τα δημοφιλή προγράμματα περιήγησης. Όσον αφορά το hardware - αρκετά, το επίπεδο και τον υπολογιστή Pentium 3 με 16 MB μνήμης RAM, το κύριο πράγμα που είχε πρόσβαση στο Διαδίκτυο.

Συμμετοχή στο SpaceInvasion παιχνίδι δεν προκαλούν ακόμη και το παραμικρό πρόβλημα. Για να ξεκινήσετε να παίζετε θα πρέπει να καθορίσετε ένα nickname σας - το ψευδώνυμο, κωδικό πρόσβασης, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, την ημερομηνία γέννησης, τη χώρα διαμονής και δείχνουν την αποδοχή σας των όρων της παρούσας συμφωνίας. Εγγραφή SpaceInvasion σας δίνει τη δυνατότητα να λαμβάνετε ενημερώσεις νέα παιχνίδια, καθώς και τα σημαντικά γεγονότα του παιχνιδιού στο γραμματοκιβώτιό σας, αν θέλετε μπορείτε να τη διανομή θυγατρικών.

SpaceInvasion online εγγραφή σας επιτρέπει να είναι σε μία από γαλαξίες του κόσμου. Μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας σύστημα αστέρων, ή να προβαίνει σε μια ήδη υπάρχουσα.

Κέντρο του γαλαξία αστέρων σας - ο πλανήτης που μπορεί να έχει πολλά πλεονεκτήματα, αλλά μπορεί να υπάρχουν μειονεκτήματα. Μία από τις κύριες παραμέτρους της ποιότητας του πλανήτη - η διαθεσιμότητα των πόρων για την ανάπτυξη (κρυπτονίτη, μεταλλευμάτων, μετάλλων, μπαχαρικό), η φύση της ατμόσφαιρας μπορεί επίσης να περιπλέξει τη ζωή σας και την ενέργεια μπορεί να παράγει έναν από τους τρεις τρόπους. Επίσης, κάθε πλανήτης έχει τη δική του θερμοκρασία περιβάλλοντος, φυσικές του διαστάσεις και συντεταγμένες στο γαλαξία. SpaceInvasion online παιχνίδι έτσι ώστε να μπορείτε να βελτιώσετε γρήγορα τον πλανήτη σας, οικονομική και στρατιωτική ανάπτυξη της παγκόσμιας μπορείτε να παρακολουθήσετε σε «επανεξέταση του πλανήτη." Επίσης, θα πρέπει να προσέξετε τα κτίρια, διεξάγει επιστημονικές βελτιώσεις και να οικοδομήσουν και να εκπαιδεύσει στόλου.

Παίξτε SpaceInvasion παιχνίδι online, πάντα συναρπαστική, βοηθά να χαλαρώσετε, αλλά θα παραμείνει, όπου μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ψωμί σας, γιατί χωρίς αρμοδίων, τακτικής και οικονομική προετοιμασία του στόλου σας και τον πλανήτη σας θα καταστραφούν αντιπάλους.

Αν αποφασίσετε να επενδύσει πόρους στην επιστήμη - αυτό είναι μια πολύ καλή κίνηση, γιατί invistitsii στην επιστήμη επιφέρει αύξηση στον τομέα της εξόρυξης πόρων ή τη δύναμη του στόλου. Ανάμεσα στα κτήρια που αξίζει να αναφερθεί μου που ασχολούνται με την εξόρυξη των μετάλλων, κρυπτονίτη - δύο μεγάλα κτίρια που παρέχουν την ενέργεια και τους πόρους για την κατασκευή. Το προκύπτον πλούτος πρέπει να αποθηκεύεται στην αποθήκη. Παίξτε online SpaceInvasion παιχνίδι που πολύ συχνά, και μπορείτε να ακολουθήσετε τη ζωή του πλανήτη σας, αλλά μην ξεχνάτε ότι για το στόλο μάχης και κάθε σεβόμενος τον εαυτό παίκτης πρέπει να έχει το δικό του στόλο. Στο κατάστημα θα έχετε την ευκαιρία να αγοράσετε ένα ειδικό έργο που θα λειτουργήσει ενώ παίζετε SpaceInvasion. Με SpaceInvasion μπορείτε να παίξετε από οποιοδήποτε σημείο με πρόσβαση στο Internet - είτε πρόκειται για ένα κινητό τηλέφωνο, tablet ή παλιό υπολογιστή. Stellar μάχη για να ξεσπάσει σε πλανήτες σας θα σας δώσει την ευκαιρία να γνωρίσετε νέους ανθρώπους και να διασκεδάσουν.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more