Σελιδοδείκτες

Sonic Generations Nostalgia Edition

Εναλλακτικές ονομασίες: Sonic Generations Nostalgia Edition

Επεξεργαστής: Core 2 Duo 2 GHz / Athlon 64 X2 4000 +

RAM: 2GB

Κάρτα γραφικών: 512 MB μνήμης

Χώρος στο δίσκο: 11 GB

Παιχνίδι Sonic Generations αναπτύχθηκε από τους σχεδιαστές και προγραμματιστές της Sega στην 20η επέτειο του ενός από τους πιο δημοφιλείς χαρακτήρες στον κόσμο των υπολογιστών - ένας σκαντζόχοιρος που ονομάζεται Sonic. Sonic Generations κυκλοφόρησε σχεδόν όλα τα υπάρχοντα πλατφόρμα τυχερών παιχνιδιών, και η πλοκή ήταν να μεταφέρει τους οπαδούς γενναία ταχύτητα σκαντζόχοιρος σε όλα τα μέρη της σειράς παιχνιδιών, υπενθυμίζοντας κάθε μία από τις περιπέτειές του. Παιχνίδι διευθύνει ο πρωταγωνιστής στο χρόνο για όλα τα προηγούμενα μέρη του παιχνιδιού, αρχίζοντας με το πρώτο, σε ορισμένες μπορεί να ταξιδέψει για να ικανοποιήσει το ίδιο.

Ταξίδι Computer

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ανάπτυξη των παιχνιδιών για διαφορετικές πλατφόρμες είχε κάποιες διαφορές μεταξύ των εκδόσεων της κονσόλας, και αυτό που κυκλοφόρησε για PC. Έτσι, Sonic Generations PC έχει μια σειρά από σημαντικές διαφορές. Η πρώτη είναι εύκολη πλοήγηση μέσω των επιπέδων του παιχνιδιού, κόσμους, καθένα από τα οποία μπορεί να προσπελαστεί από την ειδική θέση του Παγκοσμίου επίπεδα επιλογής, θυμίζει έντονα τα αρχικά επίπεδα τα πρώτα μέρη των παιχνιδιών Sonic. Πρώτο επίπεδο πλοήγησης Sonic Generations είναι εντελώς διαδραστική, μπορεί να κάνει τα πάντα με τον ίδιο, όπως σε όλα τα άλλα - τρέξιμο, άλμα, αλληλεπιδρούν με τα αντικείμενα γύρω μας, το μόνο πράγμα που δεν είναι το αρχικό επίπεδο, έτσι ώστε οι εχθροί και θα μπορεί να κινηθεί χωρίς ασφαλές να βρεθείτε σε ένα άλλο μεταλλαγμένο ή να κατέβει στις αιχμές. Αρχικά οι παιχνίδι Sonic Generations μας δίνει σχεδόν άχρωμο επιλογή παγκόσμιο επίπεδο, αλλά όπως σας πρόοδο μέσα από το χρώμα θα γίνει πιο φωτεινή και θα ανοίξει νέα επίπεδα, που μεταφέρουν ήρωα στον κλασσικό κόσμο είναι Sonic, το σύγχρονο, και αργότερα άνοιξε ένα τρίτο κόσμο - το Dreamcast εποχή.

Sonic Worlds

Όλα τα τρία παιχνίδια του κόσμου διαφέρουν μεταξύ τους, αλλά διατηρούν την συνολική ατμόσφαιρα. Καθένα από τα επίπεδα των του κόσμου θα αποτελείται από τέσσερα αλληλένδετα επεισόδια, και κάθε επίπεδο θα ανοίξει μετά την ψήφιση του προηγούμενου, και δεν έχει σημασία για τον οποίο ο κόσμος θα αντιμετωπίσει αυτό το επίπεδο, το παιχνίδι έχει μια αυστηρή σειρά. Μετά τη διέλευση του σύγχρονου κόσμου, όταν Sonic μπορεί να κερδίσει το κύριο αφεντικό του σύγχρονου κόσμου Sonic ανοικτή και μπόνους τέταρτο κόσμο, το οποίο είναι ένα ελαττωματικό μηχανισμό εντός του οποίου ο πρωταγωνιστής πρέπει να συγκεντρώσει τις επτά Chaos Σμαράγδια. Μόλις θα συλλέγονται όλες οι πέτρες, και ο μηχανισμός είναι σταθερό, μπορείτε να έχετε πρόσβαση τη μάχη με τον κακοποιό από όλους τους κόσμους του παιχνιδιού.

Μπόνους

Σε κάθε μία από τις πράξεις του κάθε επίπεδο του παιχνιδιού θα είναι κρυφό μπόνους Red Star Ring, η οποία θα δώσει την ευκαιρία να ανοίξουν νέες, ανεξερεύνητες νωρίτερα δεξιότητες, να αυξήσει την ταχύτητα σας ή το ύψος άλμα ήρωας ή να προσθέσετε νέους τύπους της επίθεσης, η οποία δεν είναι μόνο να δουλέψει για σας σε ένα ταξίδι . Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί, επειδή η θέση των πέντε αγαπημένες δαχτυλίδια θα ανακαλύψετε έναν από τους πολλούς φίλους του Sonic, ένα μικρό διάλογο πριν από κάθε επεισόδιο. Μετά από να περάσει όλα τα επίπεδα, το παιχνίδι δεν έρχεται στο τέλος της και πριν ο παίκτης θα ανοίξει πρόσθετες αποστολές όπου μπορεί όχι μόνο να παίξει Sonic, αλλά και άλλους χαρακτήρες, την εκτέλεση ειδικών καθηκόντων και να πάρετε κάποια επιπλέον ανταμοιβές.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more