Σελιδοδείκτες

Sniper: Ghost πολεμιστής 2

Εναλλακτικές ονομασίες: Sniper: Ghost πολεμιστής 2

Παιχνίδι Sniper: Ghost πολεμιστής 2 - ένας σκοπευτής συνέχεια video game: Warrior Ghost, που δημιουργήθηκε από την ίδια εταιρεία σε Βαρσοβία Interactive στο στρατιωτικό είδος shooter από την 1η άτομο. Αποχώρησε από το παιχνίδι Sniper: Ghost πολεμιστής 2 pc τρία χρόνια μετά τον προκάτοχό του στις αρχές της δεκαετίας του 2013. Localization στο έδαφος της Ρωσικής Ομοσπονδίας πήρε η εταιρεία «Νέος δίσκος".

Πολωνική προγραμματιστές έχουν βρει μια μικρή θέση που καταλαμβάνεται από το παιχνίδι. Οι παίκτες που είναι πραγματικά παθιασμένοι με πυρά ελεύθερων σκοπευτών, θυμηθείτε τη δύναμη των δύο ή τρία παιχνίδια, τα οποία παρέχουν πραγματικές βαλλιστικά. Ότι κάποιος είναι σαν, να κατεβάσετε Sniper: Ghost πολεμιστής 2 και να γίνει ένας ελεύθερος σκοπευτής μιας ελίτ ομάδας που δημιουργήθηκε για ειδικές επιχειρήσεις για να καταστρέψει τις κακές θείους δεν έχει σημασία ποιο μέρος του κόσμου που θέλουν να ασκούν τις δραστηριότητές τους υποθέσεις κακό.

Σε αντίθεση με τον προκάτοχό του, το σημερινό παιχνίδι Sniper Ghost πολεμιστής 2 προβλέπει για τις αποστολές που δεν εφευρεθεί κάποια τροπική χώρα, αλλά αρκετά συγκεκριμένο στο Σεράγεβο, στις Φιλιππίνες και το Θιβέτ. Σύμφωνα με την γεωγραφική τοποθεσία δράση θα λάβει χώρα όχι μόνο σε ορεινές περιοχές ή σε αστικές περιοχές, αλλά και στη ζούγκλα.

Όλες αυτές οι θέσεις είναι καταπληκτική εμφάνιση στο ύψος του γραφήματος. Αυτό δεν είναι τυχαίο. Μετά το πρώτο μέρος των πολωνικών γυρίσματα σκοπευτής έχει πουλήσει 3. 000. 000 αντίτυπα, θα μπορούσαν να αντέξουν οικονομικά να αγοράσουν για το Sniper: Ghost πολεμιστής 2 είναι πιο προηγμένη μηχανή CryEngine 3. Και το γεγονός αυτό βελτιώνεται αυτόματα AI, είναι σε θέση να υπολογίσει τη συμπεριφορά των εχθρών σημαντικά σύνθετων τύπων.

Αν αρχίσει το Sniper: Ghost πολεμιστής 2 play, μπορείτε να γνωριστείτε με τους ακόλουθους χαρακτήρες:

• Κ. "Sandman" Anderson - ο πρωταγωνιστής, έχει το βαθμό του λοχαγού, ειδικότητα σκοπευτής scout, είναι μια ομάδα των ελίτ πεζοναυτών "Force Recon". Άψογα κατέχει το κυνήγι και τη σκοποβολή δεξιότητες, δίδαξε αυτό από μικρή ηλικία.

• Κ. Meddkos - οπλίτης στο Σεράγεβο, προδότης. Πεθαίνει στο τέλος του παιχνιδιού.

• Diaz - CIA. Gunner.

• Gomez και Wheeler - οι χαρακτήρες του δεύτερου σχεδίου.

Προκειμένου να αποφασίσει αν θα παίξει σε αυτό το προσομοιωτή σκοπευτής γυρίσματα, μπορείτε να κάνετε αναζήτηση στο διαδίκτυο για το παιχνίδι Sniper: Ghost πολεμιστής 2 βίντεο. Μετά βλέποντας πολλά βίντεο με κριτικές και ρυμουλκούμενα παιχνίδι, μπορείτε να δείτε και μόνοι σας ότι το δεύτερο μέρος των πολωνικών γυρίσματα σκοπευτής λειτούργησε πολύ καλύτερα από ό, τι το πρώτο. Επιπλέον, εκτός από το ότι εδώ έχει εφαρμοστεί πλήρως ρεαλιστική βαλλιστική γυρίσματα στο Sniper: Ghost πολεμιστής 2 μπορούν να χρησιμοποιηθούν 6 τουφέκια ελεύθερων σκοπευτών, οι συσκευές νυχτερινής όρασης, melee όπλο, διάφορα εκρηκτικά, γυαλιά και ούτω θερμικής απεικόνισης κλπ. Πολλοί παίκτες οι οποίοι είναι λάτρεις των προσομοιωτών σκοπευτής θα απευθύνονται σε μια τέτοια σοβαρή προσέγγιση στα γυρίσματα, όταν θα πρέπει να λαμβάνεται υπόψη όχι μόνο η βαρύτητα, αλλά και η ταχύτητα του ανέμου και την κατεύθυνση, τη θέση, το αναπνευστικό ρυθμό αναπαραγωγής, η απόσταση από το στόχο. Αυτά και άλλα στοιχεία του παιχνιδιού μπορούν να βρεθούν, αν πάτε στην επίσημη ιστοσελίδα http://www του παιχνιδιού. ag. ru/games/sniper-ghost-warrior-2, που επισκέπτονται κάθε gamer που πετάξτε όλες τις αμφιβολίες και να αποφασίσουν Το Sniper Ghost Warrior 2 κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε το παιχνίδι στο PC σας για να περάσετε πολλές ώρες από το πέρασμα των προτεινόμενων προγραμματιστές αποστολές.

Να είστε προσεκτικοί, προσεκτική, ακριβή στην εκτέλεση των καθηκόντων, αόρατο στους εχθρούς και ταυτοχρόνως αποφασισμένοι.

Καλή τύχη!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more