Σελιδοδείκτες

Sniper: Ghost πολεμιστής

Εναλλακτικές ονομασίες: Sniper: Ghost πολεμιστής

Παιχνίδι Sniper: Ghost πολεμιστής - ένα παιχνίδι προγραμματιστές ηλεκτρονικών υπολογιστών από τη Βαρσοβία Interactive, που κυκλοφόρησαν υπό το φως της αρχές του καλοκαιριού του 2010 Πολωνική εταιρεία πραγματοποίησε στρατιωτικό shooter από την 1η άτομο. Εδώ θα δείτε τα υπέροχα ειδικά εφέ, και η επίδραση της παρουσίας τους στην οθόνη. Και αυτό πιθανόν να οφείλεται στο γεγονός ότι οι προγραμματιστές έχουν λάβει το παιχνίδι τους σε μια αρκετά έξυπνη μηχανή Chrome Engine 4.

Ο χαρακτήρας σας - η ελίτ των ενόπλων δυνάμεων των ΗΠΑ, sniper, super-pro, που τον έριξε στις γραμμές του εχθρού, αλλά μάλλον σε κάποια μακρινή χώρα. Ισχύς σε αυτή τη χώρα που κατασχέθηκαν από το στρατό. Οι απλοί άνθρωποι κατά τη χούντα οπλισμένοι, και θα πρέπει να βοηθήσουν σκοπευτής μας. Και πρέπει να πω ότι για μια τέτοια ανάπτυξη εργασιών στο Sniper: Ghost πολεμιστής pc δώσει το καλό gameplay. Είναι καλά μελετημένο ελέγχει τον κύριο χαρακτήρα, και αυτό το στρατιωτικό παιχνίδι δράσης είναι πολύ σημαντική. Μετά από όλα, ανεξάρτητα από την αποστολή δεν έχετε πραγματοποιήσει, για όσο διάστημα ο αντίπαλός σας έχει αφαιρεθεί κρυφά, με την πιο κοντινή απόσταση. Λοιπόν, αυτό ήταν μια σιωπή-σιωπή. Αλλά πάντα να περάσει όλες τις εργασίες στο «stealth», περνώντας όλους τους εχθρούς απαρατήρητη αποτύχει. Μερικές φορές, ο χαρακτήρας σας θα είναι απλά βραχυκυκλωθεί για να ξεκινήσει τον αγώνα. Θα πρέπει να μοιραστούν με τα ΜΑΤ να καταστρέψει τον εχθρό σε διαφορετικά κτίρια και κατασκευές. Επιπλέον, οι προγραμματιστές έχουν εργαστεί πολύ δροσερό αποστολή, η οποία δεν χρειάζεται να καταστρέψει ένα εχθρό, αλλά αρκετές αντιπάλους ταυτόχρονα. Παιδιά από το City Interactive έκανε τα πάντα για να διευκολύνει τη διαδικασία της εκτέλεσης των εν λόγω αποστολών, σηματοδοτώντας ένα συγκεκριμένο τρόπο τους στόχους που πρέπει να καταστραφούν στην πρώτη θέση, και τα οποία μετά. Και δεν είναι απαραίτητο ότι ο πρωταρχικός στόχος ήταν σε άμεση γειτνίαση με τους επιτιθέμενους. Έτσι, αν αποφασίσετε να Sniper: Ghost πολεμιστής κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας, βεβαιωθείτε ότι οι αποστολές αυτές θα είναι σημαντικό να "αφαιρέσει" ότι μαχητής που είναι κάπου στο μακρινό προσεγγίσεις, αλλά την ίδια στιγμή στέκεται δίπλα με ένα "κουμπί πανικού". Διαφορετικές αποστολές (δεκαέξι τους στο παιχνίδι) θα αναπτύξει την τακτική στη συγκεκριμένη κατάσταση. Μια τακτική είναι να είναι, αν είναι απαραίτητο, να καταστρέψει τον ηγέτη του εχθρού, αν είναι απαραίτητο, μια άλλη τακτική για να υπονομεύσει τις στρατιωτικές εγκαταστάσεις ή κτίρια, και εντελώς διαφορετικό να ενεργήσει σε περίπτωση που θα είναι μέρος της προσγειωμένος συμβαλλόμενο μέρος, έφοδο στο βάθος πίσω από το εχθρικό στρατόπεδο του εχθρού.

Για να Sniper: Ghost πολεμιστής παιχνίδι και να εκτελεί όλα τα καθήκοντα υπάρχουν τέσσερα είδη των όπλων ελεύθερων σκοπευτών. Shoot από αυτά τα όπλα θα πρέπει να είναι σε θέση να. Διότι, προκειμένου να χτυπήσει το στόχο θα πρέπει να λάβει υπόψη την τροχιά της σφαίρας κάνοντας μια διόρθωση για την ταχύτητα και κατεύθυνση ανέμου, καθώς και σχετικά με την βαρυτική συνιστώσα.

Το κύριο όπλο του gamer είναι διαφόρων τύπων τουφέκια ελεύθερων σκοπευτών, melee όπλα, εκρηκτικά, κ.α. § Στο παιχνίδι υπάρχουν 4 τύποι τουφέκια ελεύθερων σκοπευτών. Σύμφωνα με τους προγραμματιστές, η τροχιά του βλήματος υπολογίζεται μετά την προσαρμογή για την αιολική ενέργεια και τη σοβαρότητα. Ένα ενδιαφέρον σημείο: μόλις χτυπήσει το στόχο σας - η κάμερα αρχίζει αμέσως να ακολουθήσει μια σφαίρα που φέρουν μακριά! Υπάρχει ακόμα ο κύριος χαρακτήρας στο οπλοστάσιο εκρηκτικών και των όπλων για τη στενή μάχη.

Εάν και πάλι δεν μπορείτε να αποφασίσετε αν θα πρέπει να Sniper Ghost πολεμιστής download, στη συνέχεια, πληκτρολογήστε μια γραμμή αναζήτησης του browser σας για να δείτε Sniper: Ghost πολεμιστής βίντεο. Στο Διαδίκτυο υπάρχουν πολλές ρυμουλκούμενα και σχόλια από αυτό το παιχνίδι. Μετά βλέποντας αυτά τα βίντεο, μπορείτε να βεβαιωθείτε ότι το παιχνίδι Το Sniper Ghost Warrior είναι αξίζει τον κόπο να το δοκιμάσετε στο χέρι τους.

Καλή τύχη! Πηγαίνετε για το!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more