Σελιδοδείκτες

SMITE ΑΝΤΙΚΟΥΝΟΥΠΙΚΗ ΣΥΣΚΕΥΗ

Εναλλακτικές ονομασίες: Smythe Σμιθ

Game Προστατευτείτε από τα τσιμπήματα είναι ένα multiplayer online παιχνίδι, τα γεγονότα που συμβαίνουν στο τρίτο πρόσωπο. Προστατευτείτε από τα τσιμπήματα on-line παιχνίδι που δημιουργήθηκε στο στυλ του MOBA και αποκλειστικά για το λειτουργικό σύστημα των Windows.

Σε Προστατευτείτε από τα τσιμπήματα εγγραφή, εφόσον το πρόσωπο που έχει συμπληρώσει τουλάχιστον 13 έτη. Εάν είστε νεότερος, δεν θα έχουν πρόσβαση σε αυτό το παιχνίδι.

Για να εγγραφείτε στο παιχνίδι πατάξει πρέπει να εκτελέσετε τα παρακάτω βήματα:

1) Βρείτε παιχνίδι site στο διαδίκτυο. Να είστε βέβαιος να ελέγξει κατά πόσον αυτό είναι το επίσημο site.

2) Στο site μετά την ταινία που πρέπει να δείτε ένα πράσινο κουμπί που λέει «Παίξτε δωρεάν». Κάντε κλικ σε αυτό το κουμπί.

3) Κοντά στο πρώτο κελί θα γραφτεί Όνομα - αυτό σημαίνει ότι εδώ θα πρέπει να γράψετε το όνομά σας.

4) Στο δεύτερο κελί, πρέπει να καθορίσετε τον κωδικό, δηλαδή γράψτε τον κωδικό πρόσβασής σας.

5) Στο τρίτο κελί email Κωδικός πρόσβασης Επιβεβαίωση - αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να εισάγετε ξανά τον κωδικό πρόσβασης.

6) Τέλος, επιλέξτε Email - τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας.

Στη συνέχεια, θα πρέπει να, βάλτε ένα σημάδι, αν έχει 13 ή περισσότερα χρόνια. Και αν συμφωνείτε να λαμβάνετε emails από το παιχνίδι, τότε δεν θα πρέπει να αφαιρεθεί το σήμα.

7) Μετά από όλα αυτά, κάντε κλικ στην επιλογή «Δημιουργία λογαριασμού».

Αλλά μετά την εγγραφή, θα εξακολουθεί να μην είναι σε θέση να παίξει το παιχνίδι Προστατευτείτε από τα τσιμπήματα. Θα πρέπει ακόμα να κατεβάσετε επιπλέον πελάτη του παιχνιδιού. Για να το κάνετε αυτό, εκτελέστε την ακόλουθη:

1. Στην κύρια σελίδα, μετά το κουμπί «Play for free», θα δείτε ένα κουμπί «Κατεβάστε το παιχνίδι». Κάντε κλικ σε αυτό.

2. Προτού τότε θα έχει ένα κόκκινο κουμπί με την ίδια επιγραφή, αλλά θα πρέπει να αναφέρονται σε αυτό το μέγεθος αρχείου των 2,6 GB. Αν κάνετε κλικ σε αυτό, θα σας ζητηθεί άδεια για να κατεβάσετε το αρχείο. Εάν συμφωνείτε, τότε κάντε κλικ στο "OK", αν δεν είναι, κάντε κλικ στο κουμπί "Άκυρο".

3. Μετά τη λήψη, φροντίστε να εγκαταστήσετε αυτό το αρχείο.

Πριν από την αναπαραγωγή Προστατευτείτε από τα τσιμπήματα, θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι ο υπολογιστής σας έχει χωρητικότητα όχι μικρότερη από το καθορισμένο:

Core 2 Duo 2,2 GHz - Επεξεργαστής:

2 GB - Μνήμη:

512 MB - Κάρτα γραφικών:

6 GB - Winchester (σκληρό δίσκο).

Σε Προστατευτείτε από τα τσιμπήματα θα παίξει αντί των συνηθισμένων ήρωες των θεών που ήταν στην ελληνική, ρωμαϊκή, αιγυπτιακή, ινδικά, κινέζικα και άλλες μυθολογίες. Σε Προστατευτείτε από τα τσιμπήματα Online έχει πλέον τριάντα εννέα θεών. Από την αρχή, θα είναι ανοικτή πέντε θεοί, αλλά στη συνέχεια κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού θα ανοίξει άλλους.

Game Smythe δίνει σε κάθε αντικείμενο τρία επίπεδα βελτίωσης. Με κάθε επίπεδο, το πράγμα γίνεται όλο και καλύτερα.

Αυτό το παιχνίδι είναι πολύ πιο πιστοί στα παιχνίδια Colts. Δεν υπάρχει καμία ανάγκη να ληφθούν επιπλέον ευκρίνεια.

Συνδεθείτε στο παιχνίδι και ετοιμαστείτε Προστατευτείτε από τα τσιμπήματα θετικό. Αυτό το παιχνίδι είναι βέβαιο ότι θα σας βυθίσει στο κεφάλι σας με τον κόσμο ότι διαφορετικά γεγονότα.

Μην καθυστερήσετε την έναρξη του παιχνιδιού για αργότερα, και να προχωρήσει σε αυτήν την στιγμή. Καλή τύχη στο παιχνίδι Προστατευτείτε από τα τσιμπήματα.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more