Σελιδοδείκτες

Skyrama

Εναλλακτικές ονομασίες: Skayrama

Skyrama Game on-line - δωρεάν προσομοιωτή αεροδρόμιο, όπου θα γίνει ο διευθυντής του δικού σας αεροδρόμιο.

Για να παίξετε Skyrama, θα πρέπει να έχετε τις απαιτήσεις συστήματος:

Ελάχιστο:

• Λειτουργικό σύστημα Windows XP SP3, Windows 7, Windows Vista?

• CPU Pentium © III, 1,6 GHz ή (Mac OSX) συμβατό υπολογιστή?

• Κάρτα Γραφικών 16 MB, 32 MB ή περισσότερο?

• Μνήμη 265 MB RAM, 512 MB RAM, συνιστάται?

• Flash Player της Adobe / Macromedia Flash Player έκδοση 9. 115. 0?

• Internet Explorer από την έκδοση 6 και Firefox με τη δεύτερη εκδοχή.

Συνιστάται:

• Λειτουργικό σύστημα Windows XP SP3, Windows 7, Windows Vista?

• Intel Core 2 Duo, AMD Athlon X2 3GHz?

• Μνήμη 2 GB ή περισσότερο?

• κάρτα γραφικών NVIDIA GeForce 8800 series ή ATI Radeon 4800 series, 512 MB.

Skyrama online παιχνίδι απαιτεί δεν λήψη και εγκατάσταση, το μόνο που χρειάζεται να περάσει Skyrama εγγραφής. Συμμετοχή στο παιχνίδι Skyrama έχει ως εξής:

1. Πληκτρολογήστε ένα ψευδώνυμο - το όνομα με το οποίο μπορείτε να παίξετε.

2. Εισάγετε τον κωδικό πρόσβασης και να το επαναλάβει.

3. Καθορίστε το e-mail.

4. Και να αποδεχθεί τους όρους της συμφωνίας χρήστη και να γίνει εγγεγραμμένος παίκτης.

Μόλις ολοκληρωθεί η εγγραφή Skyrama, είναι υπεύθυνο πράγμα που πρέπει να κάνουμε - για να χτίσει το δικό του αεροδρόμιο!

Παίξτε online παιχνίδι Skyrama όχι μόνο ενδιαφέρον, αλλά ακόμα και χρήσιμο, γιατί εδώ zadeystvuete όλες τις οργανωτικές του ικανότητες. Δεν υπάρχουν περιορισμοί και όρια για την ανάπτυξη του αεροδρομίου - δωρεάν φαντασιώσεις τους.

Θα πρέπει να κατασκευάσει ένα κουτιά των υπηρεσιών για τα αεροπλάνα και τα τερματικά για τους επιβάτες. Σε απευθείας σύνδεση Skyrama όλα με βάση την αρχή της συνεργασίας μεταξύ των φορέων - θα είναι σε θέση να οργανώνουν πτήσεις μεταξύ τους και να ανταλλάσσουν αγαθά. Αεροδρόμια επίσκεψη σε φίλους και καλώντας τους να επισκεφθούν το δικό σας μπορεί να μετατρέψει το αεροδρόμιο σας στο μεγαλύτερο συγκοινωνιακό κόμβο!

Το παιχνίδι διαθέτει μια μεγάλη ποικιλία των αεροσκαφών και των τοπίων. Με το γούστο και το ντεκόρ σας εξοπλίσει αναπτύξει ένα σχέδιο που θα δώσει τη μέγιστη ατομικότητα δικό της αεροδρόμιο. Διακόσμηση διάφορα κτίρια του αεροδρομίου και πολύχρωμα αντικείμενα θα προσελκύσει την προσοχή των νέων επιβατών.

Σε Skyrama σίγουρα διασκεδαστικό να παίξει. Στην αρχή, το αεροδρόμιο σας είναι πολύ μικρό και αρκετά αναπτυγμένο - δεν έχει κτίρια, καμία υποδομή και μόνο έναν διάδρομο. Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, ο κύριος στόχος είναι να μετατραπεί σε ένα τεράστιο διεθνές αεροδρόμιο εκτελώντας διάφορες εργασίες.

Με μόνο έναν διάδρομο, θα πρέπει να διασφαλίσει ότι ήταν πάντα ελεύθερη. Μόλις προσγειώθηκε αμέσως πρέπει να απελευθερώσει ταινία για άλλες εκκρεμείς προσγείωση. Μετά την προσγείωση ένα άλλο αεροπλάνο, να πάρει ένα μικρό ποσό, το οποίο στη συνέχεια μπορεί να επενδύσει στην απόκτηση του πιο σύγχρονα αεροσκάφη. Μόλις κερδίσουν αρκετά χρήματα, κοιτάξτε στο κατάστημα, όπου υπάρχουν πολλά νέα αεροσκάφη.

Επίσης, εκτός από τη χρήση στο παιχνίδι κερδίσει χρήματα, έχουν τη δυνατότητα να χρησιμοποιούν τα δικά τους χρήματα. Για να το κάνετε αυτό, απλά πρέπει να τους μεταφράσει στο παιχνίδι. Έτσι, θα έχετε τα χρήματα όχι μόνο για την κατασκευή των νέων κτιρίων πολυτέλειας, αλλά και για την κατασκευή των χώρων στάθμευσης αυτοκινήτων και στάσεις λεωφορείων.

Όταν έχετε τελειώσει την κατασκευή όλων των αναγκαίων κτιρίων και zaasfaltiruete διάδρομο, θα πρέπει να βρουν τρόπους για να προσελκύσουν επιβάτες. Μία τέτοια μέθοδος είναι η κατασκευή φωτεινό καταπληκτικά κτίρια. Στην επίτευξη της επιτυχίας των επιβατών διαδραματίζουν καίριο ρόλο, έτσι ώστε κάθε δυνατό τρόπο για να τους φέρει σε σας από το αεροδρόμιο.

Παίξτε online παιχνίδι Skyrama ποτέ να βαρεθεί - υπάρχει πάντα πολλά να κάνουμε: θα πρέπει να ληφθεί μέριμνα για όλα τα αεροσκάφη να πραγματοποιούν την επιθεώρησή τους, φόρτωσης και εκφόρτωσης ελέγχου αποσκευών, προετοιμάζει το αεροπλάνο για την επόμενη πτήση ...

Πολύ ενδιαφέρον να παρατηρήσουμε την προσωπική ήρωες της ζωής - θα είναι σε θέση να μάθετε ποιος ξεκίνησε τις επόμενες μυθιστόρημα ελεγκτές και γιατί ο πιλότος είχε τσακωθεί με τους ανώτερους αεροσυνοδός.

On-line παιχνίδι Skayrama επιτρέπουν διασκεδάσουν και να περάσουν τον ελεύθερο χρόνο τους. Ξεκίνα στις πιο απομακρυσμένες γωνιές του πλανήτη - ανεβαίνουν στον ουρανό και να κατακτήσουν νέα ύψη!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more