Σελιδοδείκτες

Sky Ιπποτών

Εναλλακτικές ονομασίες: Sky Ιπποτών

Παιχνίδι Sky Knights - multiplayer arcade παιχνίδι, το οποίο είναι η προσομοίωση της αεροπορίας. Χάρη στο έργο, μπορείτε να καθίσετε στο τιμόνι του μοντέλου οποιουδήποτε αεροσκάφους του ΧΧ αιώνα, μέχρι τον ουρανό και να αρχίσει μάχες θερμού αέρα. Θα είναι σε ένα τεράστιο τροπικό αρχιπέλαγος και το κύριο μέρος εργασιών πριν από εσάς, θα πρέπει να αποκτήσουν δεσπόζουσα θέση σε αυτές τις τεράστιες περιοχές. Κάθε μάχη φέρνει νέα γυαλιά και μια φήμη που επιτρέπει να μελετήσει τις νέες δεξιότητες και την έρευνα την τεχνολογία. Εργάζονται για να βελτιώσουν το δικό τους αεροσκάφος, χρησιμοποιώντας ενότητες τίμια κερδίσει, και σίγουρα θα είναι σε θέση να επιτύχει όλους τους στόχους σας! Νέες τεχνολογίες - είναι το κύριο εργαλείο για την αύξηση της αποτελεσματικότητας στην καταπολέμηση. Έτσι, αν δεν είναι τεμπέλης για να κάνουμε ό, τι είναι δυνατόν για να πάρει τη φήμη, οι πιθανότητες σας θα αυξηθεί αναλογικά με την αύξηση της. Έλα! Η επιτυχία είναι στα χέρια σας!

Sky Knights check - είναι το πρώτο βήμα προς μια συναρπαστική περιπέτεια. Μην ξεχάσετε να συμπληρώσετε μερικά πεδία, όπως το όνομα της κατάλληλης μορφής του χειριστή, η διεύθυνση e-mail και τον κωδικό πρόσβασης και, στη συνέχεια σημειώστε την επιβεβαίωση της αποδοχής της συμφωνίας χρήστη και να προχωρήσουμε στο δεύτερο βήμα. Μετά την εγγραφή θα κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε το πρόγραμμα-πελάτη του παιχνιδιού. Κατά την εγκατάσταση του προγράμματος-πελάτη δεν θα έχει κανένα πρόβλημα αν ο υπολογιστής σας πληροί τις ακόλουθες παραμέτρους: Λειτουργικό Σύστημα Windows XP/Vista/7/MacOS? Επεξεργαστή Pentium IV 1,8 GHz (ή ισοδύναμο από την AMD)? Κάρτα γραφικών με 128 MB, DirectX 9 συσκευή. 0c? Κάρτα ήχου συμβατή με το DirectX? Χώρος στο σκληρό δίσκο 550 MB και 512 MB RAM. Προκειμένου να αποφευχθεί η πέδηση κατά τη διάρκεια που το Sky Ιππότες θα παίξει, θα χρειαστείτε μια σύνδεση στο Internet 128 Kbps ή μεγαλύτερη. Μόλις τρέξετε το πρόγραμμα και να βρείτε τον εαυτό σας σε ένα καταπληκτικό κόσμο του παιχνιδιού, κάνει μια επιλογή μεταξύ των υφιστάμενων εθνών και θα είναι σε θέση να πάει στην πρώτη πάλη του.

Το σύστημα μάχης είναι με αυτούς τους τύπους των μαχών: κατάρτιση αγώνα (ευκαιρία να μάθουν για την καταπολέμηση της, να δοκιμάσουν τη δική τους δύναμη), την καταπολέμηση της με άλλους παίκτες (μάχη μεταξύ των ομάδων των παικτών, η οποία κερδίζει τελικά ένας από αυτούς), η μάχη με τα bots (και μια ποικιλία από συναρπαστικά αποστολές που εκτελούνται κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού). Παιχνίδι Ritsari ουρανό δυναμική, γεμάτη, γεμάτη με αιώνια ανησυχίες. Έτσι τι γίνεται με χαλάρωση έξω από το θέμα! Ωστόσο, δεν έχουν αρχίσει να πανικοβάλλεται, νομίζοντας ότι μεταξύ των μαχών και το πνεύμα θα μεταφράσει μια φορά, είναι να πούμε ότι όλα δεν είναι τόσο δύσκολο όσο μπορεί να φαίνεται με την πρώτη ματιά. Κάθε παίκτης στον ουρανό Ιπποτών θα έχει μια προσωπική υπόστεγο. Ήταν στο υπόστεγο μπορείτε να χαλαρώσετε μεταξύ των πτήσεων εξουθενωτική. Εδώ μπορείτε να απολαύσετε ένα τέτοιο ευχάριστο πράγμα η τροποποίηση αεροσκαφών. Πηγαίνοντας στο μενού ρύθμισης, μπορείτε να πάρετε όλες τις δυνατότητες για τη συντήρηση αεροσκαφών. Έτσι, έρχεται έξω από το υπόστεγο στο επόμενο αγώνα ανανεωμένη, ισχυρή, και, συνεπώς, με μεγάλη πιθανότητα να κερδίσει.

Επίσης παίζει Sky Knights Θα κερδίσει τον τίτλο. Οι βαθμοί που δίνονται για το γεγονός ότι είστε οι πραγματικοί παίκτες έρχονται αλήθεια αεροπλάνα. Τα περισσότερα γκολ που επλήγησαν, η υψηλότερη κατάταξη σας. Έτσι Norland γίνεται τελικά Flieger, τότε Gauit-σωματική, επιλοχίας, και ούτω καθεξής μέχρι το Field Marshal. Northwind με τις συνήθεις και συνήθεις μετατρέπεται σε Λανς, στη συνέχεια, σε Λοχία, ο λοχίας, Leytinanta και μεγαλώνει και μεγαλώνει, από τις τάξεις μέχρι να γίνει ένοπλων συνοδών. Μια Sinpang κινείται επάνω στην κλίμακα της σταδιοδρομίας, αρχής γενομένης με τον τίτλο Itte hikehey σύντομα ανέρχεται σε Haich Πεζοπορία, πεζοπορία Nita Hayes, για να φτάσει ποτέ στην κορυφή του φήμη και να γίνει Taisho. Το σύστημα αυτό καθιστά Sky Knights Σε σύνδεση πιο ενδιαφέρουσα. Μετά από όλα, έτσι ώστε να μπορεί να ικανοποιήσει τις φιλοδοξίες, να δείξουμε στους άλλους ό, τι μπορεί να επιτύχει και να υπερηφανεύεται για τους καρπούς των κόπων τους!

Μεταξύ των διαθέσιμων αεροσκαφών συνάντησαν την πρώτη σειριακή μαχητής Norland (JI Uhu), το πρώτο αεροσκάφος παραγωγής, με ανασυρόμενη Αυτοκρατορία σύστημα προσγείωσης («Mosquito»), ο πρωτότοκος αεροσκάφη Borean I-5, ένα από τα πιο προοδευτικά biplanes Αυτοκρατορίας (Ι-5F) και η πρώτη Sinpanga επίπεδο (Ta-Ri). Η εμπειρία από πρώτο χέρι τι είναι σαν να διαχειριστεί τις μονάδες!

Υπάρχει και μια άλλη ωραία στιγμή. Στην παρούσα gameplay προσαρμογή των χαρακτήρων. Είσαι ακριβώς όπως άλλους παίκτες θα έχουν πρόσβαση σε μια αξιόπιστη ντουλάπα που σας επιτρέπει να αλλάξετε την εμφάνιση του ήρωα με τον τρόπο που θέλετε. Με λίγα λόγια, το παιχνίδι θα σας δώσει πολλές ευχάριστες στιγμές, όμως, τόσο περισσότερο μπορούν να αφιερώσουν το χρόνο, τόσο μεγαλύτερη θα είναι αυστηρότεροι! Ας ικανοποιήσει όλες τις προσδοκίες σας!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more