Σελιδοδείκτες

SKILL Ειδική Δύναμη 2

Εναλλακτικές ονομασίες: Ειδική δύναμη δεξιοτήτων 2

SKILL Το Special Force 2 είναι ένα shooter πρώτου προσώπου. Το παιχνίδι SKILL Special Force 2 σας επιτρέπει να φτάσετε στην Άπω Ανατολή, ακριβώς στο καυτό σημείο, και να συμμετέχετε στις πιο βάναυσες, ανελέητες μάχες. Θα πάτε στην κόλαση, όπου υπάρχει μια θάλασσα αίματος και σε κάθε βήμα που σκοπεύετε να σκοτώσετε ή έχετε ήδη σκοτώσει ενώ έχετε σκεφτεί για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Τώρα μπορείτε να πάτε στην εγγραφή για να αρχίσετε να παίζετε όσο το δυνατόν συντομότερα. Η εγγραφή Special Force 2 SKILL είναι απλή και συμβαίνει πολύ γρήγορα:

 • μεταβείτε στην τοποθεσία
 • επιλέγουν να παίξουν δωρεάν,
 • δημιουργήστε το λογαριασμό σας - πληκτρολογήστε μια έγκυρη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου,
 • να σκεφτείτε και να γράψετε τον κωδικό πρόσβασης
 • για την υιοθέτηση της βασικής θέσης και της πολιτικής ασφάλειας ·
 • παιχνίδι λήψης,
 • Πηγαίνετε στο παιχνίδι.

B SKILL Special Force 2 Αγωνίζεστε για κάποιο λόγο, για τον εαυτό σας και για ένα από τα αντιμαχόμενα μέρη: Αμερικανικές αμερικανικές δυνάμεις (MAF) ή ρωσικές δυνάμεις (AUA). Το παιχνίδι μπορεί να συναντήσει τέτοιες ειδικές μονάδες:

 • Delta - η αμερικανική διαίρεση, ο κύριος στόχος της απελευθέρωσης ομήρων και η αντίσταση στο λαθρεμπόριο ατομικών όπλων
 • ειδικές δυνάμεις - αναφέρεται στα ρωσικά στρατεύματα. Forte - νοημοσύνη, ασύμμετρη όραση μάχης και πρόληψη της τρομοκρατίας
 • SAS - Βρετανικές Ένοπλες Δυνάμεις της Βρετανίας. Η πιο έμπειρη μονάδα. Στόχοι: αναγνώριση, απελευθέρωση κρατουμένων
 • GIGN - χωροφυλακή της Γαλλίας. Οι κυριότερες αρμοδιότητες - η καταπολέμηση της τρομοκρατίας, η προστασία των υπαλλήλων και η απελευθέρωση των συλλήψεων
 • GAFE - ομάδα αερομεταφορών από το Μεξικό. Εργασίες - από λειτουργίες ελαφρού πεζικού έως τις πιο δύσκολες λειτουργίες υπό κάλυψη
 • UDT - η θαλάσσια ομάδα της Αμερικής. Παίρνει εχθρικά εδάφη, ορυχεία και καταστρέφει τους εχθρούς

V Skill Special Force 2 θα παίξει ένα τεράστιο αριθμό όπλων. Δεν είναι μόνο έτσι. Στη διάθεσή σας τέτοια όπλα:

 1. τουφέκια - M4A1, SCAR-H, AK103, HK417, FAMAS, K2, AUGA3, SG 551
 2. ειδικά όπλα - μαχαίρι μάχης και βαλλίστρα
 3. αυτόματες μηχανές - P90, MP5K, MP7A1, KRISS SUPER V, UMP 45
 4. όπλα κυνηγετικών όπλων - M870, BENELLIM4, AA-12
 5. πολυβόλα - HK23E, M249 SPW, L86A1, RPK-74
 6. δευτερόλεπτα όπλα - INFINITY, CZ 758D, BERETTA M92FS, SIG SAUER P 226, GLOCK 17
 7. τουφέκια ελεύθερων σκοπευτών - CZ 700, AWP, CHEYTAC M200, PSG1
 8. χειροβομβίδες - M84, M67, M18

Οι υπεύθυνοι παιχνιδιών σας δίνουν την ευκαιρία να παίξετε σε περισσότερα από ένα εδάφη. Παρέχονται εννέα κάρτες μάχης. Τρεις από αυτές είναι οι πιο δημοφιλείς. Όταν ψάχνετε για ένα παιχνίδι, μπορεί να υπάρχει μια νέα έκδοση - SKILL Special Force 2, δεν είναι πολύ διαφορετική από τις ξεπερασμένες επιλογές.

Το παιχνίδι θα σας συναντήσει με υψηλής ποιότητας γραφικά και το καλύτερο animation. Αυτό που δίνει την ευκαιρία σε ένα καλό παιχνίδι, γεμάτο εντυπώσεις και συναισθήματα. Καλή τύχη στο παιχνίδι!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more