Σελιδοδείκτες

Saga

Εναλλακτικές ονομασίες: Saga

Για να ξεκινήσεις να παίζεις το παιχνίδι σε απευθείας σύνδεση Legend, θα πρέπει να έχετε τις ακόλουθες απαιτήσεις συστήματος:

· Browser με πλαίσια στήριξης και JavaScript?

· Προτεινόμενος browser για αυτό το παιχνίδι είναι ο Microsoft Internet Explorer 6. 0 ή υψηλότερη. Το πρόγραμμα περιήγησης Opera δεν συνιστάται, δεδομένου ότι είναι δυνατή η εσφαλμένη εμφάνιση οποιασδήποτε αναφοράς, κακή λειτουργία ορισμένων hotkeys?

· Ελάχιστη ανάλυση οθόνης - 800x600, συνιστάται - 1024x768 .

Για να ξεκινήσετε να παίζετε Legend, θα πρέπει να συμπληρώσετε τη φόρμα εγγραφής. Εγγραφή Legend περιέχει πολλά στοιχεία:

1. Εισάγετε το όνομα του χαρακτήρα?

2. Εφεύρετε κωδικό. Προσπαθήστε να καταλήξει σε ένα σύνθετο κωδικό πρόσβασης, έτσι ώστε κανένας εκτός από εσάς δεν θα μπορούσε να μαντέψει?

3. Η επιλογή ενός χαρακτήρα αγώνα?

4. Επιλέξτε το φύλο του χαρακτήρα.

Υπόμνημα online παιχνίδι κατοικείται από διαφορετικές φυλές, καθεμία από τις οποίες έχει τα δικά της πλεονεκτήματα. Σε απευθείας σύνδεση Legend μπορείτε να γίνετε μέλος μιας από τις φυλές που προβλέπονται

· Άνθρωποι?

· Ξωτικά?

· Νάνοι?

· Χόμπιτ?

· Νάνοι.

Οι άνθρωποι είναι το πιο ευέλικτο φυλή. Είναι εξίσου τοποθετημένα σε κάθε τύπο δραστηριότητας. Λόγω της φύσης αυτού του αγώνα είναι πολύ φιλόξενοι, αλλά ποτέ δεν χάνουν την επαγρύπνηση. Οι άνθρωποι εκπαιδεύονται εύκολα οποιεσδήποτε δεξιότητες όπλο, αλλά εξαιρετικά αποτελέσματα στις πολεμικές τέχνες δεν μπορούν να φτάσουν. Θα καταθέσει στα βουνά ή πεδιάδες, κοντά σε ποτάμια και λίμνες.

Elves πολύ όμορφο αγώνα - προφανώς είναι τέλεια. Είναι σοφός, καλή γνώση της μαγικές ικανότητες. Στα όπλα, εκτός από το μαγικό σπαθί, και προτιμούν τα κρεμμύδια. Τα ξωτικά εκπαιδευμένοι και καλά εκπαιδευμένο, φιλικό.

Στοιχειά - η καχεκτική αγώνα. Ζουν στους λόφους ή στο δάσος. Στοιχειά δημιουργική και διαθέτουν υψηλού επιπέδου μαγεία. Αυτός ο αγώνας διαθέτει την απίστευτη αγάπη από χρυσό και κοσμήματα. Είναι πολύ καλός εγκάρδιος, αλλά δεν κοινωνικότητα.

Χόμπιτ και ξωτικά σαν μικρό ανάστημα, τόσο μάγκας και ευκίνητος. Έχετε μια έντονη αίσθηση της όσφρησης και της ακοής. Παπούτσια δεν έχουν φθαρεί, να βλάψει τα πόδια τους προστατεύει δασύτριχο γούνα. Αυτή η φυλή, που ασχολούνται κυρίως με την γεωργία.

Είναι ενδιαφέρον να παίξει Legend μέλος της φυλής των νάνων. Νάνοι επίσης να αυξήσει μικρό, κοντόχοντρο και απίστευτα ισχυρή και σκληραγωγημένος. Κύρια κατοικία τους - τα βουνά και υπόγειες σπηλιές. Κύρια δραστηριότητά τους είναι η εξαγωγή των πολύτιμων λίθων και μετάλλων. Επιπλέον, νάνοι ειδικεύονται στην κατασκευή όπλων υψηλής ποιότητας.

Υπόμνημα Όταν σε απευθείας σύνδεση την ολοκλήρωση της εγγραφής, μπορείτε να επιλέξετε μια κατηγορία χαρακτήρων. Συνδεδεμένοι Legend παιχνίδι προσφέρει μια μεγάλη επιλογή

1. Titan - ανεπτυγμένη δύναμη?

2. Assassin - αναπτύξει την επιδεξιότητα?

3. Πολεμιστής - αναπτύξει δύναμη και την ευκινησία?

4. Archmage - αναπτύχθηκε διάνοια?

5. Exorcist - αναπτύχθηκε σοφία

6. Wizard - αναπτύξει την ευφυΐα και τη σοφία.

Υπόμνημα - σε απευθείας σύνδεση παιχνίδι, το οποίο λαμβάνει χώρα σε περιοχές που κατοικούνται από αιμοδιψής και απίστευτα τρομακτικό πλάσματα. Εδώ μαγεία - αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της ζωής. Θα πρέπει να αγωνιστούμε με πολλούς τέρατα για να περάσει ένα τεράστιο ποσό από συναρπαστικές περιπέτειες, θα οικοδομήσουμε συμμαχίες και να συλλάβει τους εχθρούς κάστρα. Παίξτε Legend - στη συνέχεια, αγοράζει ένα πολλούς νέους φίλους που θα σας βοηθήσουν σε όλο το παιχνίδι.

Σε απευθείας σύνδεση Legend - είναι εκατοντάδες χιλιάδες των περιοχών παιχνιδιού και τοποθεσίες παιχνίδι, όπου θα επισκεφθεί κατά τη διάρκεια αποστολές. Πολλές θέσεις εργασίας είναι επικίνδυνες, γιατί αγωνίζονται με αντιπάλους μπορεί να προκαλέσει σοβαρό τραυματισμό. Ως εκ τούτου, σε αυτό το παιχνίδι έχει πολλούς τρόπους που σας επιτρέπουν να αποκατασταθεί η υγεία του χαρακτήρα σας. Φυσικά, η υγεία του ήρωα ίδια ανακάμπτει, αλλά είναι πολύ αργή. Και για να μην περιμένετε, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το γρήγορο τρόπο. Πολεμιστές και μάγοι, ενώ στην αίθουσα διδασκαλίας, μπορεί να χρησιμοποιήσει ένα ελατήριο για να αναρρώσουν. Ειδικά τρόφιμα και τα ποτά που πωλούνται σε καταστήματα λιανικής πώλησης και ταβέρνες, την αποκατάσταση της υγείας. Να μην ξοδεύουν χρήματα, μπορείτε να αποκτήσετε την ενέργεια από τις πηγές, ιερά και άλλες πηγές.

Παίξτε online παιχνίδι Legend είναι πολύ ενδιαφέρουσα. Συμμετοχή στο Legend παιχνίδι σας δίνει την ευκαιρία να βυθίσει στο μαγευτικό κόσμο της μαγείας. Έχετε μια καλή στιγμή και να αποσπάσει την προσοχή από το γκρίζο της καθημερινότητας, εξερευνώντας τις αχανείς εκτάσεις του παιχνιδιού!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more