Σελιδοδείκτες

SimCity 4

Εναλλακτικές ονομασίες: SimCity 4

Επεξεργαστής: Pentium III 600

RAM: 128 MB

Κάρτα Γραφικών: Direct3D 7

SimCity 4 - λαϊκή πολεοδομία προσομοιωτή, η οποία έγινε η τέταρτη σε μια από τις πιο ισχυρές στρατηγικές σήριαλ στην αγορά των ηλεκτρονικών υπολογιστών. SimCity 4 παιχνίδια έχουν ένα ευρύ κατάλογο των ευκαιριών, όπου ο παίκτης είναι διαθέσιμος ο μετασχηματισμός να δημιουργήσει μια πιο βολική πλατφόρμα για την οικοδόμηση της πόλης σας ή το μοναδικό τοπίο που διακρίνει την πόλη σας από όλους τους άλλους. Στο SimCity 4, μπορείτε να διαιρέσετε την πόλη σε ειδικά τμήματα και σχηματίζουν περιοχές - κατοικημένες περιοχές, επιχειρηματικά κέντρα, βιομηχανικές περιοχές και να διασφαλίσει την κοινωνική ασφάλιση, τη μεταφορά και τη χρησιμότητα του συστήματος για τους κατοίκους της πόλης σας.

Game Modes

Όπως και σε προηγούμενες δόσεις του παιχνιδιού της σειράς SimCity 4 μπορεί να προσφέρει πολλές διαφορετικές τρόπους μετάδοσης, έχουν κοινά χαρακτηριστικά, αλλά πολύ διαφορετική λίστα των χαρακτηριστικών. Το σύνολο του gameplay στο Simcity 4 χωρίζεται σε τρία κύρια στάδια - Λειτουργία θεός, λειτουργία δήμαρχος και ο τρόπος Sim. Στο SimCity 4 Λειτουργία θεός σας επιτρέπει να αλλάξετε εδάφους εκτάσεις γης, όπου θα οικοδομήσουμε την πόλη σας, τα βουνά και συγκρίνετε όρθια δάσος πίσω και αφήστε την αποστράγγιση του ποταμού. Μετά τη διαμόρφωση του χώρου για μητρόπολη σας και όρια οικισμών με τους γείτονες, θα είστε σε θέση να αρχίσει την κατασκευή στη λειτουργία του δημάρχου. Anytime Simcity παιχνίδι θα σας επιτρέψει να περπατήσετε γύρω από την πόλη σας ως πολίτη, που θα πρέπει να δημιουργηθεί ένα ενιαίο χαρακτήρα, μια κάρτα SIM που θα ζουν στην πόλη σας και να απολαύσετε όλα τα οφέλη που έχετε δημιουργήσει.

Κτίρια στην Simcity

Η επιλογή του παίκτη υπάρχει μια μεγάλη λίστα με τα κτίρια διαφορετικών εποχών και αρχιτεκτονικών στυλ και μια πραγματική γνώστης θα βρείτε εδώ και το αρτ ντεκό και νεο-Romanesque ύφος, και ακόμη και το αμερικανικό στυλ σκάφος. Επιπλέον, εδώ μπορείτε να βρείτε πολλά διάσημα κτίρια των μεγάλων πόλεων στον κόσμο, όπως το Σαν Φρανσίσκο και το Λος Άντζελες. Όλοι τους με εκπληκτική ακρίβεια σε τρισδιάστατα μοντέλα, που ήταν η πρώτη χρήση των τρισδιάστατων γραφικών στα παιχνίδια της σειράς. Σύστημα γραφικών επιτρέπει η δομή όσο το δυνατόν πλησιέστερα να αυξηθεί πόλη σας και να εξετάσει τους με μεγάλη λεπτομέρεια, και να το πράξουν, θα είναι δυνατή όχι μόνο στη διάρκεια της ημέρας, αλλά τη νύχτα, όταν η εμφάνιση της πόλης σας γεμίζουν με φώτα λάμψη και διαφημιστικές πινακίδες που θα φανεί πραγματικά απερίγραπτη. Όλη αυτή η οπτική ποικιλομορφία κορεσμένη ατμόσφαιρα της μεγαλούπολης θα συμπληρωθεί θαύμα ταιριάζουν ακριβώς η μουσική και τα ηχητικά κομμάτια, όπου η ηρεμία και χαλαρωτική μουσική θα ακούσετε τους ήχους της μητρόπολης της ζωής σας.

 

SimCity 4 παιχνιδιών ηλεκτρονικών υπολογιστών