Σελιδοδείκτες

SimAgri

Εναλλακτικές ονομασίες: SimAgri

SimAgri παιχνίδι είναι ένα online προσομοιωτή και ένα από τα παιχνίδια του αγροκτήματος. Σε αυτό το παιχνίδι θα πρέπει να αναπτύξει το αγρόκτημά σας, τη φροντίδα για τους διαφορετικούς πολιτισμούς.

Σε παιχνίδι SimAgri εγγραφή είναι πολύ απλή. Για να εγγραφείτε στο παιχνίδι SimAgri θα πρέπει να αποδείξει τα ακόλουθα:

1) Εισάγετε το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασής σας.

2) Δώστε μας το email σας και το διακομιστή στον οποίο θέλετε να παίξετε.

Παίξτε SimAgri μπορείτε να μπορείτε να επιλέξετε μία από τις πολλές δραστηριότητες που σχετίζονται με τη γεωργία

- Επιλογή: Μπορείτε να επιλέξετε ένα από τα πολλά είδη και τις φυλές. Βοοειδή, χοίροι, κατσίκες, πρόβατα, κουνέλια, κοτόπουλα, φραγκόκοτες, American Buffalo, το οποίο θα πρέπει να αναλάβει τη φροντίδα του κάθε μέρα.

- Καλλιέργεια: Μπορείτε να επιλέξετε να καλλιεργούν σιτάρι, καλαμπόκι, τεύτλα, σόγια και άλλα. Και επίσης, για παράδειγμα, μπορείτε να δοκιμάσετε ένα περιβόλι με μηλιές.

- FWF: FWF σημαίνει agrofirmovye εργασία. Μήπως σας προσφέρουν υπηρεσίες σε άλλες γεωργικές δραστηριότητες από τους γεωργούς, όπως σπορά, το όργωμα, λίπανση και περισσότερο.

- Μεταφορές: Μπορείτε να γίνετε ένας φορέας του αναδόχου. Θα ελέγξει το φορτηγό σας ή άλλα μέσα μεταφοράς.

- Dealer Γεωργία: γεωργικό εξοπλισμό που πωλούν σε άλλους γεωργούς. Αγορά, πώληση, επισκευή, ενοικίαση εξοπλισμού.

- Κτηνοτροφία Center: Θα είναι υπεύθυνη για την εφαρμογή της τεχνητής γονιμοποίησης για άλλες εκμεταλλεύσεις. Θα πρέπει να βρείτε τα καλύτερα ζώα αναπαραγωγής, το σπέρμα δείγματα γονιμοποίηση των βοοειδών.

- Αγροτικός Συνεταιρισμός: Μπορείτε να ελέγξετε την γεωργικού συνεταιρισμού, προσφέροντας γη σε άλλους γεωργούς βάσει σύμβασης να αγοράζουν και να πωλούν την παραγωγή τροφίμων και την παραγωγή τους μέσω της συνεργασίας.

Αρχίστε SimAgri Παίζετε ως εξής:

1. Πρώτα θα πρέπει να εγγραφείτε στην Simagri. Η συνδρομή είναι δωρεάν και διαρκεί λιγότερο από δύο λεπτά. Μόλις εγγραφείτε, μπορείτε να αρχίσετε να παίζετε αμέσως.

Αφού έχετε συνδεθεί, το πρώτο σας βήμα είναι να επιλέξετε το μέρος όπου θα εξοπλίσει το αγρόκτημά σας. Για να το κάνετε αυτό, επιλέξτε την περιοχή και, στη συνέχεια, το τμήμα / επαρχία.

Μπορείτε να αγοράσετε τα σπίτια, ζώα αγροκτήματος, μηχανήματα, γη, κλπ. Και στη συνέχεια να αρχίσει να διαχειρίζεται το αγρόκτημά τους.

Μπορείτε επίσης να αγοράσετε ένα ειδικό Simpass, η οποία θα σας δώσει τα πλεονεκτήματα και τις νέες δυνατότητες που θα βελτιστοποιήσει την εικονική φάρμα.

Μπορείτε να διαγραφείτε οποιαδήποτε στιγμή. Ο λογαριασμός σας θα πρέπει να σταματήσει και όλα τα δεδομένα χάνονται. Επιπλέον, αν οι προγραμματιστές του παιχνιδιού θα βρείτε εξαπάτηση, πολλαπλούς λογαριασμούς, ο λογαριασμός σας θα διαγραφεί, ανεξάρτητα από το αν είχαν ή όχι Simpass.

SimAgri online παιχνίδι που βασίζεται στην αρχή, καθώς και όλων των άλλων γεωργικών εκμεταλλεύσεων. Θα πρέπει να αγοράσετε τα ζώα και τα φυτά, τα φροντίζουν, τη συγκομιδή και να έχει κέρδος.

Σύνδεση SimAgri στο παιχνίδι για δωρεάν, να βελτιώσει την κατοχή σας, παίζει δίκαια, και να έρθει για να κερδίσει!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more