Σελιδοδείκτες

SilkRoad σε απευθείας σύνδεση

Εναλλακτικές ονομασίες: Silk Road σε απευθείας σύνδεση

Θα αντιπροσωπεύουν online multiplayer role-playing game που θα σας μεταφέρει πίσω στις ημέρες της αρχαίας Κίνας, τη Μέση Ανατολή και την Ευρώπη. Αυτό είναι Silkroad Online παιχνίδι όπου ο Μεγάλου Δρόμου του Μεταξιού είναι ένα συνδετικό ιστό ανάμεσα στους κόσμους της Ασίας και της Ευρώπης. Έχετε την ευκαιρία να κάνουν τις περιπέτειές σας συμβάλλουν στη ανθηρογραφία Δρόμου του Μεταξιού.

Συνδεδεμένοι silkroad παιχνίδι απαιτεί να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε το παιχνίδι στον υπολογιστή σας. Για να το κάνετε αυτό, ακολουθήστε τα εξής βήματα:

1. Στο κεντρικό site του παιχνιδιού, κατεβάστε το downloader παιχνίδι (3. 2 ΜΒ)

2. Στη συνέχεια, εκτελέστε το αρχείο και ανοίξτε το κέντρο του παιχνιδιού σας.

3. Εκεί, επιλέξτε "Οι αγώνες μου", όπου μπορείτε να ξεκινήσει η λήψη του silkroad παιχνίδι.

4. Μετά από αυτό, εκτελέστε η λήψη download file περάσουν την εγκατάσταση του παιχνιδιού. Κατά την έναρξη του παιχνιδιού, θα συνδεθεί αυτόματα με το διακομιστή παιχνιδιών.

Για να βυθίσει στον κόσμο του παιχνιδιού silkroad περιπέτεια σε αυτό, ο υπολογιστής σας πρέπει να πληροί τις ακόλουθες ελάχιστες απαιτήσεις:

Επεξεργαστής: Pentium 3 800 MHz ή υψηλότερη

Μνήμη: 256 MB

Επίπεδο Βίντεο: GeForce2 ή ATI 9000

Ήχος: DirectX 9 συμβατή. 0c χάρτη

Σκληρός Δίσκος: 4 GB ή περισσότερο

Λειτουργικό σύστημα: Windows 98, ME, 2000, XP, Vista.

Στη συνέχεια, θα πρέπει να περάσει silkroad απλή εγγραφή

1. Στο "εγγραφή" στο κεντρικό site του παιχνιδιού σας να καθορίσετε τον τύπο του χαρακτήρα σας (έμπορος, κυνηγός ή κλέφτης)

2. Πληκτρολογήστε το νέο όνομα χρήστη σας (το όνομα που θα μάθετε για το server του παιχνιδιού)

3. Νέα επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης. Επίσης, καθορίστε μια μυστική ερώτηση (το πατρικό όνομα της μητέρας σας, κλπ. ) Και η απάντηση, σε περίπτωση που ξεχάσετε τον κωδικό σας.

4. E-mail

Στη συνέχεια, θα πρέπει να επιβεβαιώσετε την αποδοχή των κανόνων του παιχνιδιού. Όλα αυτά τα δεδομένα διαβιβάζονται ως αίτηση για την εγγραφή. Μετά από κάποιο χρονικό διάστημα στο email επιβεβαίωσης σας έρχεται με έναν σύνδεσμο για το προφίλ σας σε αυτό το παιχνίδι, τότε μπορούμε να υποθέσουμε ότι η εγγραφή στο παιχνίδι Silkroad τελείωσε.

Σήμερα SilkroaD online παιχνίδι περιλαμβάνει 2 αγώνες: Οι Ευρωπαίοι και Κινέζοι.

Ευρωπαϊκό αγώνα. Παίξτε το παιχνίδι σε απευθείας σύνδεση silkroad για την ευρωπαϊκή αγώνα μπορούν να χρησιμοποιούν έξι κατηγορίες χαρακτήρων: πολεμιστής, μάγος, μάγος, βάρδος, ένας ιερέας και ένας ληστής. Κάθε τάξη είναι μοναδικό και έχει ειδικά χαρακτηριστικά στο παιχνίδι. Ευρωπαϊκής φυλής παραμένει πλήρως προσηλωμένη στο παιχνίδι της ομάδας που αντισταθμίζει για μεμονωμένους παίκτες αδυναμία. Κάθε τάξη στην ομάδα έχουν τις δικές τους εργασίες που ταιριάζουν με τις ικανότητές του.

Κινεζική φυλή.

Κινεζική φυλή δεν εμποδίζει τα δρομολόγια και οπλισμένος με μια ποικιλία από όπλα: το σπαθί, τόξο, δόρυ. Ανάπτυξη της ικανότητας σε ένα συγκεκριμένο όπλο επιτρέπει στον παίκτη να το συνδυάσετε με άλλα είδη και να ακολουθήσει την ανάπτυξη ενός μοναδικού υποκαταστήματος. Παίζοντας με το χαρακτήρα της κινεζικής φυλής, μπορείτε να αναπτύξετε τον χαρακτήρα σας και μόνο, χωρίς τη βοήθεια της ομάδας.

Silk Road On-line παιχνίδι ενημερώνεται τακτικά και silkroad σε απευθείας σύνδεση κόσμος αλλάζει. Έτσι, ίσως η εμφάνιση των νέων φυλών, τους χαρακτήρες και τις τάξεις.

Όπως προαναφέρθηκε, κατά την εγγραφή σας, μπορείτε να επιλέξετε ένα επάγγελμα

Για τα οποία θα καλούνται να παίξουν στην προετοιμασία του επιπέδου silkroad 20. Τρεις από αυτούς: Merchant, Hunter, Rogue.

Εμπορικής. Για να παίξετε το παιχνίδι σε απευθείας σύνδεση silkroad για τους εμπόρους μετά από να πάρει το επίπεδο 20 στο κεφάλι της συντεχνίας των εμπόρων. Ενώνουμε τη συντεχνία σας να δημιουργήσετε ένα ψευδώνυμο και καινούρια ρούχα έμπορος. Μετά από αυτό το δάνειο οργανωτικά θέματα: αγοράζουν φορτηγά, δημιουργήστε μια ομάδα με άλλους εμπόρους και τους κυνηγούς να προστατεύουν καλύτερα τα τροχόσπιτα, αγορά αγαθών και να το οδηγήσετε σε άλλες πόλεις για συμφωνία-κυνήγι.

Hunter. Έργο του κυνηγού είναι να προστατεύσει τα καραβάνια από επίθεση ληστών και τέρατα. Για το σκοπό αυτό, παίρνει ένα ποσοστό των εμπόρων πωλήσεων. Μπορείτε να γίνετε ένας κυνηγός μετά από να πάρει το επίπεδο 20, εντάχθηκε στο Hunter Guild και οργανωμένες ομάδες (τροχόσπιτο) με τους εμπόρους και άλλους κυνηγούς.

Rogue. Μετά από να ενταχθεί σε ένα επίπεδο της συντεχνίας 20 Outlaw παίρνετε πάνω από το δρόμο της περιπέτειας, όπου για να επιβιώσει θα πρέπει να κάνετε λεηλασίες περνώντας τροχόσπιτα δημιουργώντας μια συμμορία με τους άλλους κλέφτες. Θα πρέπει να είναι δύσπιστοι όσον αφορά τους κυνηγούς οι οποίοι λαμβάνουν αμοιβή για το κεφάλι σας.

Silkroad online παιχνίδι (Silk Road) - η δημιουργία της κορεατικής εταιρείας Joymax, η οποία χάρη στην εξωτερική ομορφιά και την διαδραστικότητα του κόσμου του θα σκουπίσει τη μύτη πολλά online παιχνίδια σας στο ίδιο είδος. Μπορείτε να δημιουργήσετε ένα χαρακτήρα είναι μεμονωμένα και ανεξάρτητα από το παιχνίδι. Το μόνο που έχει σημασία είναι το περιβάλλον των παιχνιδιών σας και τις λύσεις σας. Εγγραφή silkroad σας βυθίσει στον κόσμο του ταξιδιού στην αρχαία κόσμο μεγαλουπόλεις (Βαγδάτη, Κωνσταντινούπολη, Δαμασκός), καθώς και άλλα πρωτοφανή μαγική πόλη. Είναι ένας κόσμος της περιπέτειας για τους gamers που ταξιδεύουν από όλη την Ασία, την Αμερική και την Ευρώπη. Ενώστε τους!

Περιπέτειες στον κόσμο Silk Road σε απευθείας σύνδεση σας περιμένει!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more