Σελιδοδείκτες

Shot σε απευθείας σύνδεση

Εναλλακτικές ονομασίες: Shot σε απευθείας σύνδεση

Shot Game on-line - είναι ένα μαζικά multiplayer online παιχνίδι γκολφ βίντεο στο οποίο οι χαρακτήρες είναι επίσης διαθέσιμα, και τους δόθηκε η ευκαιρία να τις αναπτύξουν. Αυτό το παιχνίδι έχει σχεδιαστεί στο στυλ των MMORPG.

Shot σε απευθείας σύνδεση σας επιτρέπει να λάβει μέρος μέχρι και τέσσερις παίκτες. Επίσης, η συσκευή σας δίνεται η ευκαιρία να το εμπόριο με άλλους παίκτες.

Shot on-line εγγραφή παρουσιάζεται σε ειδική ιστοσελίδα, όπου υπάρχουν όλες οι πληροφορίες σχετικά με αυτό το παιχνίδι. Για να εγγραφείτε σε αυτό το site θα πρέπει:

1. Αναζήτηση μέσω Shot του προγράμματος περιήγησης σε απευθείας σύνδεση.

2. Κάντε κλικ στο « Νέος χρήστης; Δωρεάν τραγουδούν μέχρι ».

3. Εισάγετε το όνομά σας, το οποίο θα πρέπει να είναι 5-20 χαρακτήρες του λατινικού αλφαβήτου.

4. Εφεύρετε και να γράψει το ψευδώνυμό σας για το φόρουμ. Αυτό είναι το μοναδικό σας όνομα με το οποίο θα επικοινωνούν στο φόρουμ με άλλους παίκτες του παιχνιδιού.

5. Ελάτε και να εισάγετε τον κωδικό πρόσβασης μήκους 6-20 χαρακτήρων. Κωδικός πρόσβασης για να είναι αξιόπιστη, είναι επιθυμητό να χρησιμοποιήσετε όχι μόνο το γράμμα, αλλά και τους αριθμούς.

6. Γράψτε τον κωδικό πρόσβασής σας και πάλι, η οποία αναφέρθηκε προηγουμένως.

7. Γράψτε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας.

8. Επιβεβαιώστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας που έχετε καταχωρήσει νωρίτερα.

9. Πιέστε το « Υποβολή » .

Shot παιχνίδι επιτρέπει στον παίκτη να προχωρήσουμε στο επόμενο επίπεδο με τη βοήθεια των σημείων κερδίσει.

Παίξτε Shot on-line θα σας χρησιμοποιώντας ένα ειδικό νόμισμα NG.

NG μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να αγοράσετε αντικείμενα , όπως κάρτες club , σφαίρες, είδη ένδυσης, συγκεντρώνονται σε [_77_ ] και χρεώσεις για την επισκευή club.

Shot on-line να παίξει θα είναι ουσιαστικά οι ίδιοι όροι όπως και τα άλλα παιχνίδια στο στυλ MMORPG, υπό την έννοια ότι που χρησιμοποιεί ένα μείγμα εμπειρία παικτών και τα αντικείμενα να αυξήσει παίκτες δεξιοτήτων . Όλοι οι χαρακτήρες Παιχνίδια έκανε στο είδος anime.

Ταξινόμηση Shot σε απευθείας σύνδεση παίκτες με βάση τα επίπεδα των παικτών και τα επιτεύγματα σε ειδικές περιοχές. Όταν φτάσετε στην πρόοδο, θα έχετε περισσότερες πιθανότητες να πάρει την ευκαιρία να δημιουργήσετε μια συντεχνία, ή να χρησιμοποιήσετε τον καλύτερο εξοπλισμό.

Σε Shot on-line έχετε την ευκαιρία να παίξουν με τους εξής χαρακτήρες:

1. Albus - 65 χρόνια - στα νιάτα του ήταν ο μεγαλύτερος παίχτης του γκολφ.

2. Belzibyu - 19 χρόνια - είναι μάλλον ψυχρό πρόσωπο από τη φύση.

3. Erda - 17 χρόνια - έχει δείξει μεγάλη υπόσχεση στον κόσμο του κοριτσιού γκολφ.

4. Shaoring - 15 ετών - παρά το γεγονός ότι είναι μικρό, έχει μεγάλες δυνατότητες στο παιχνίδι του γκολφ. Είναι βέβαιο ότι θα γίνει πρωταθλητής.

5. Wotan - 19 χρόνια - κλείνει ακριβώς τα μάτια της και βυθίζεται στον κόσμο του γκολφ.

6. Sigmund - 18 χρόνια - είναι ένα ελεύθερο παίκτη του γκολφ και πάντα παίζει με το αριστερό του χέρι.

7. Camilla - 26 χρόνια - με την εθνικότητα αυτή Αφρικής και της Αμερικής. Είναι μια ισχυρή και σέξι γυναίκα. Ψευδώνυμο της - Μαύρο λεοπάρδαλη.

Shot σε απευθείας σύνδεση μπορεί παιχνίδι και δεν είναι η πρώτη στον κόσμο των ηλεκτρονικών παιχνιδιών pro γκολφ, αλλά αυτό το παιχνίδι είναι αρκετά εθιστικό.

Θα εξοικειωθούν με το παιχνίδι του γκολφ καλύτερα, να μάθουν όλα τα χαρακτηριστικά της και να επιτύχει ύψη με τους χαρακτήρες τους.

Σας ευχόμαστε καλή τύχη σε αυτό το παιχνίδι, ακόμα κι αν θα κατακτήσει το μεγάλο κόσμο του γκολφ!

 

Shot σε απευθείας σύνδεση online εγγραφή