Σελιδοδείκτες

Shards of the Dreams

Εναλλακτικές ονομασίες: Θραύσματα ονείρων
Το

Shards of the Dreams online είναι ένα δωρεάν RPG που βασίζεται στο πρόγραμμα περιήγησης, φτιαγμένο με φλας. Το παιχνίδι δεν απαιτεί λήψη του πελάτη, αλλά για την επέκταση των δυνατοτήτων του παιχνιδιού και τη βελτίωση του πολύχρωμου σχεδιασμού, αναπτύχθηκε ένα πρόγραμμα πελάτη, το οποίο, αν είναι επιθυμητό, u200bu200bμπορεί να ληφθεί.

Στο διαδικτυακό παιχνίδι Shards of Dreams, θα βυθιστείτε σε έναν σκοτεινό και τρομακτικό εικονικό κόσμο που σχηματίζεται μετά από μια καταστροφική καθολική καταστροφή, όπου υπάρχει αντιπαράθεση μεταξύ δύο πλευρών, οι οποίες ονομάζονται Αυτοκρατορία και Wasteland, μεταξύ των οποίων υπάρχει αιώνιο μίσος και εχθρότητα.

Για να μπείτε σε αυτόν τον κόσμο, πρέπει πρώτα να κάνετε εγγραφή στο παιχνίδι Shards of Dreams. Θα πρέπει να εισαγάγετε το e-mail και τον κωδικό πρόσβασής σας, να αποδεχτείτε τους όρους εγγραφής.

Μετά την εγγραφή των Shards of Dreams, μπαίνετε στο παιχνίδι, όπου σας προσκαλείται να περάσετε την πρώτη εκπαιδευτική εργασία, η οποία θα σας παρουσιάσει τα βασικά αυτού του παιχνιδιού και τη διεπαφή. Αυτή η εργασία παρέχει όχι μόνο πρακτικές δεξιότητες, αλλά και επαρκή εμπειρία.

Το

Shards of Dreams online παιχνίδι, σας προσκαλεί να επιλέξετε μια τάξη για τον χαρακτήρα σας. Υπάρχουν μόνο τέσσερα από αυτά σε αυτό το παιχνίδι για κάθε πολεμική πλευρά (4 μαθήματα για το Empire και 4 μαθήματα για το Wasteland): Warrior, Thief, Priest και Mage.

Παίξτε το παιχνίδι Shards of Dreams online, μπορείτε να αλλάξετε την τάξη σας στην Ακαδημία (Mist Village) έως το δέκατο επίπεδο δωρεάν. Μετά το δέκατο επίπεδο, για να αλλάξετε το μάθημα, θα πρέπει να πληρώσετε ένα συγκεκριμένο ποσό.

Έτσι, αφού έχετε συνηθίσει ήδη τα Shards of Dreams στο διαδίκτυο και φτάσετε στο δεύτερο επίπεδο, βρίσκεστε στο χωριό των Mists, όπου έχουν ήδη προετοιμαστεί πολλές εργασίες για εσάς. Εδώ μπορείτε να προσφέρετε τις υπηρεσίες τυχοδιώκτη σας στους Hunter, Blacksmith, Dark Personality, Fisherman, Innkeeper και Dorion's Servant. Επιπλέον, θα συναντήσετε τον Sage Uk, τον Old Miner και τον ηλικιωμένο Kaspar, ο οποίος ζει στα προάστια. Η επιτυχής ολοκλήρωση των καθηκόντων τους θα σας δώσει την ευκαιρία να πλησιάσετε στο επόμενο επίπεδο!

Στο πέμπτο επίπεδο, θα λάβετε τα πρώτα σας σημεία, τα οποία μπορούν να κατανεμηθούν μεταξύ των παραμέτρων. Αλλάζοντας αυτές τις παραμέτρους, επηρεάζετε τα ακόλουθα χαρακτηριστικά χαρακτήρων:

Strength είναι η δύναμη του melee strike και η συνολική ικανότητα μεταφοράς του χαρακτήρα.

Το

Agility είναι η ευκαιρία να αποφύγει και η ευκαιρία να περάσει ένα κρίσιμο χτύπημα στον παίκτη.

Το

Physique επηρεάζει τη συνολική υγεία και αντοχή του παίκτη.

Animity είναι η ευκαιρία να χτυπήσετε σε melee (για όλους τους παίκτες) και να κυμαίνεται (για τόξα και μερικά ξόρκια).

Το

Luck είναι μια κρίσιμη ευκαιρία επιτυχίας και αυξάνει την πιθανότητα λήψης λεηλασίας από τέρατα / στήθη.

Το

Intelligence είναι το συνολικό ποσό μάνα ενός χαρακτήρα.

Όλες οι διαδικτυακές αποστολές που προσφέρονται στο παιχνίδι Shards of Dreams θα σας προσφέρουν όχι μόνο μια σταθερή εμπειρία και χρήματα, αλλά και διάφορα πράγματα που διευκολύνουν την περαιτέρω μετάβαση του παιχνιδιού.

Θα είναι πολύ ενδιαφέρον να παίζεις Shards of Dreams, καθώς αυτή τη στιγμή υπάρχουν σαράντα επίπεδα του χαρακτήρα.

Παίξτε το διαδικτυακό παιχνίδι Shards of Dreams, θα πρέπει να πάτε σε μπουντρούμια - αυτές είναι τοποθεσίες στις οποίες υπάρχουν πολύ σοβαρά τέρατα, έχοντας νικήσει τα οποία, θα λάβετε αποζημίωση με τη μορφή πλούσιων λεηλασιών και ανταμοιβών για εργασίες.

Το

Shards of the Dreams προσφέρει πολλές παραλλαγές του Dungeon:

Μπουντρούμια για σόλο πέρασμα - σχεδιασμένο για έναν παίκτη, αλλά πρέπει να σημειωθεί ότι οι μάχες είναι πιο δύσκολες από τις μάχες στην επιφάνεια. Εδώ τα τέρατα είναι ισχυρότερα, συχνά έχουν μοναδικές ικανότητες και επιτίθενται σε ομάδες.

μπουντρούμια ομάδας (δεν έχουν σχεδιαστεί για να ολοκληρωθούν μόνοι σας) πρέπει να συγκεντρώσετε μια ομάδα παικτών του απαιτούμενου επιπέδου, να αποθηκεύσετε διάφορα φίλτρα και φαγητό και, στη συνέχεια, μπορείτε να κάνετε περιπέτειες.

Play Shards of Dreams, ένας χαρακτήρας που έχει μια συγκεκριμένη ποσότητα ρουμπίνων μπορεί να δημιουργήσει τη δική του φυλή, αλλά μπορεί να έχει μόνο εκείνα που ανήκουν σε ένα από τα πάρτι (Empire ή Wasteland). Λάβετε υπόψη ότι δεν μπορείτε να δεχτείτε έναν παίκτη από την άλλη πλευρά σε μια φυλή και επίσης να αλλάξετε την πλευρά σας ενώ βρίσκεστε σε μια φυλή. Αυτό μπορεί να γίνει μόνο μετά την έξοδο από τη φυλή.

Στο τέλος της κριτικής, θα πω τα εξής: το παιχνίδι αξίζει προσοχής και η εγγραφή του Shards of Dreams θα σας επιτρέψει να μπείτε σε αυτόν τον φανταστικό κόσμο!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more