Σελιδοδείκτες

Shadowrun Επιστροφές

Εναλλακτικές ονομασίες: Shadowrun Επιστροφές

Shadowrun Επιστρέφει-παιχνίδι τακτικής υπολογιστή ρόλων στο είδος της φαντασίας και της κυβερνοπάνκ. Ανεξάρτητη εταιρεία ελαφρόμυαλα Σχέδια, η οποία ανέπτυξε και κυκλοφόρησε στον κόσμο των παιχνιδιών, της έδωσε μια δεύτερη ζωή. Όπως και στην αρχική έκδοση του παιχνιδιού Shadowrun επιστροφές ενήργησε ως ένα κομμάτι από ένα επιτραπέζιο παιχνίδι ρόλων. Και το 2013 γέννησε, όχι μόνο για τα Microsoft Windows, Mac OS X και Linux, αλλά και για τα δισκία. Παιχνίδια για το Android Shadowrun Επιστρέφει και Shadowrun Επιστροφές pc, καμιά διαφορά. Αυτό το ίδιο το παιχνίδι.

Όταν έχετε ήδη ξεχειλίζει επιθυμία να παίξει το παιχνίδι, μπορείτε να προχωρήσουμε σε αναζήτηση για τοποθεσίες όπου μπορείτε να κατεβάσετε το παιχνίδι Shadowrun επιστροφές. Για να το κάνετε αυτό, θα πρέπει να έχετε την Javascript στον υπολογιστή σας μόνο ορισμένα απαραίτητο λογισμικό. Και το παιχνίδι είναι δικό σας.

Το παιχνίδι Shadowrun Επιστροφές να αρχίσετε να παίζετε μετά την επιλογή του φύλου, της φυλής και της τάξης του χαρακτήρα σας. Race. Ως εκ τούτου, δεν επηρεάζουν πολύ τις ικανότητές σας. Αλλά η τάξη, αν είναι δυνατόν και να χάσετε, αλλά όταν παίρνετε την επιλογή της μελλοντικής διαμόρφωσης των αρχικών σας στο παιχνίδι. Το παιχνίδι Shadowrun επιστροφές παρουσίασε έξι κατηγορίες:

• Οδός Samurai?

• Mag?

• Decker?

• Shaman?

• Rigger?

• Μάχη Μύστης.

Οδός Samurai - ο καλύτερος πολεμιστής, και χρησιμοποιεί το καλύτερο όπλο. Μπορεί να αφοπλίσει τον εχθρό.

Mage - εκπροσώπους με τα μαγικά ικανότητες. Πρόκειται για την ανάγνωση ενός βιβλίου αύρα των άλλων, ακόμα και μέσα από τοίχους. Μπορεί να κατάσχει τα χαρακτηριστικά των άλλων χαρακτήρων.

Decker - ένα είδος hackers. Hack, να κλέψουν πληροφορίες, αποκαλύπτουν το σύστημα πόρτα - υπόκειται σε όλους που είναι συνδεδεμένο με το Matrix.

Shaman - καλέσει πνεύματα. Όταν η ανάγκη - κάνει ακριβώς τοτέμ και ενθαρρύνει μια ορισμένη πνεύμα. Αν δεν υπολογίζουν τη δύναμη, το πνεύμα μπορεί να γυρίσει εναντίον του καλούντος.

Rigger - χειραγωγείται κηφήνες για την αναγνώριση και την υποστήριξη πυρκαγιάς.

Combat Μύστης - καλύτερα από ό, τι ακριβώς τις πολεμικές τέχνες. Ωστόσο, έχουν τη μαγεία. Είναι εύκολο να επιτεθεί αρκετοί στόχοι ταυτόχρονα.

Παιχνίδι που παρουσιάζονται μπροστά σας είναι ένα μίγμα της μαγείας και της τεχνολογίας. Εδώ είναι καταπληκτικά ξωτικά, orcs, και τα παρόμοια, αλλά έχουν το βλέμμα εντελώς διαφορετική. Κάτι σαν πανκ σε αυτό το παιχνίδι ανήκει στο είδος του κυβερνοπάνκ.

Θα μπει στο σύμπαν Shadowrun το 2054. Μπορείτε - Shadow Runner - μισθοφόρος. Τον τελευταίο καιρό σας δεδομένου ότι δεν είναι τυχερός στη ζωή, αλλά στη συνέχεια θα λάβετε ένα e-mail από έναν παλιό φίλο που πέθανε και ζητά τη βοήθεια στην εύρεση του δολοφόνου. Δεν μπορείτε να χάσετε αυτή την ευκαιρία να παλέψω! Και να ξεκινήσει ένα ταξίδι για να τρέξει την πόλη. Υπό την παρουσία σας όλα τα απαραίτητα όπλα. Και αυτό το είδος δεν εξαρτάται από την τάξη σας. Μπορείτε να είστε ένα ξωτικό με ένα πυροβόλο όπλο.

Όσον αφορά νοημοσύνη των εχθρών σας, τότε δεν υπάρχει, φυσικά, εύκολη. Επειδή είναι ηλίθιο λίγο, όχι φωτιά πίσω και να δώσει εύκολο να σκοτώσει τον εαυτό σας.

Αλλά τα γραφικά του παιχνιδιού είναι μεγάλη. Η μουσική υπόκρουση είναι λίγο ζοφερή, αλλά παρ 'όλα αυτά δεν αποσπά την προσοχή από το κύριο πράγμα. Για το παιχνίδι ήταν ειδικά συνθέσει μουσική συνθετών.

Μετά την ανάγνωση της αναθεώρησης μπορεί να δείτε το βίντεο και Shadowrun Επιστρέφει μπορεί να ξεκινήσει το παιχνίδι. Ο φίλος σας είναι σε αναμονή για τη βοήθειά σας. Μπορείτε να παίξετε καλό!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more