Σελιδοδείκτες

Σφαίρα: Reborn

Εναλλακτικές ονομασίες: Sfera: Pererojdenie

Σφαίρα: Reborn σε απευθείας σύνδεση - αυτό είναι το πρώτο multiplayer παιχνίδι ρόλων στο ρωσικό στυλ της φαντασίας.
Συμμετοχή στη Σφαίρα παιχνιδιού: Reborn αγωνιστικά απαιτεί ένα ειδικό πρόγραμμα πελάτη, τότε η εισαγωγή του nick, κωδικό πρόσβασης, e-mail. Σφαίρα Εγγραφής: Reborn δεν είναι απαραίτητη, αν έχετε ήδη ένα λογαριασμό σε οποιοδήποτε σχέδιο της GameXP NIKTIA. Online. Αν ξεχάσετε τον κωδικό σας από το διαβατήριο GameXP συστήματος, από την σφαίρα του παιχνιδιού: Reborn σε απευθείας σύνδεση να σας βοηθήσει να ανακτήσει.

Στην αρχή του παιχνιδιού, θα σας ζητηθεί να δημιουργήσετε ένα χαρακτήρα και να επιλέξετε τη δική του εμφάνιση, συμπεριλαμβανομένων των τατουάζ. Ο χαρακτήρας έχει πολλά χαρακτηριστικά. Ο τίτλος αυτός (στρατιωτικές επιτυχίες), ο βαθμός της (τη μαγική επιτεύγματα), την υγεία, πράνα, κορεσμού, οι παράμετροι της επίθεσης και άμυνας. Το μέγιστο επίπεδο τίτλου και εξουσίας - 60. Όταν παίζετε το παιχνίδι σε απευθείας σύνδεση Σφαίρα: Reborn, στη συνέχεια, σε ένα ορισμένο στάδιο της ανάπτυξης του χαρακτήρα σας, θα είναι σε θέση να επιλέξουν ένα επάγγελμα. Αυτό το μαγικό επάγγελμα - Ιεροεξεταστής, Druid, Enchanter, Νεκρομάντης και Archmage. Καταπολέμηση επάγγελμα - Crusader. Hunter, Steel Master, Gunslinger, Bandier. Assassin, βάρβαρος, κλέφτης και την ανάπτυξη της ζήτησης Blacksmith ως μαγική και στρατιωτικές ικανότητες. Επαγγέλματα Guild Δάσκαλος θα σας διδάξει και να καλλιεργήσει στο επιλεγμένο σκάφος θα πρέπει να εκτελεί τα καθήκοντά του.

Για να παίξετε το παιχνίδι σφαίρα: Reborn σε απευθείας σύνδεση και να αναπτύξει τον χαρακτήρα σας, θα πρέπει να σκοτώσει τα τέρατα που κατοικούν τον κόσμο. Επιπλέον, NPC χαρακτήρες που ζουν στις πόλεις, θα σας προσφέρουν μια αποστολή για να καταστρέψουν τα τέρατα και καλά να πληρώσει για αυτό. Πηγαίνετε στο κυνήγι για ένα τέρας που μπορείτε μόνοι, ή μπορεί να πάρει με μια εταιρεία, σε αυτή την περίπτωση, το επίπεδο του τέρατος αυξηθεί σημαντικά. Όσο υψηλότερο είναι το επίπεδο σκότωσε το τέρας, η μεγαλύτερη εμπειρία σημεία που παίρνετε. Όλα στο παιχνίδι πάνω από 150 διαφορετικά είδη αιμοδιψή τέρατα.
Online παιχνίδι σφαίρα: Reborn προσφέρει πολλές επιλογές συναλλαγών - ή NPC-αντιπρόσωπο ή άλλους παίκτες. Στην τελευταία περίπτωση, μπορείτε να παζαρεύουν.
Για να παίξετε Σφαίρα: Reborn με επιτυχία, μπορείτε να πάρετε σε οποιαδήποτε ομάδα να εκτελέσει μια εργασία ή να ενταχθούν στην clan. Clans στο παιχνίδι ένας μεγάλος αριθμός, αλλά να ξεκινήσουμε από εκεί και δεν είναι τόσο εύκολο να επιβιώσουν της δοκιμασίας.

Για να κερδίσετε θα πρέπει να παρέχονται με περισσότερα από 500 όπλα και 50 μαγικά αντικείμενα. Όπλα που είναι διαθέσιμες, η οποία καθορίζεται από το επίπεδο της ανάπτυξης του χαρακτήρα.
Ο χαρακτήρας σας είναι το κάρμα, το οποίο καθορίζει τον τόπο της ανάστασης και της απώλειας του για το θάνατο των πραγμάτων. Κάρμα μπορεί να βελτιωθεί με την εκτέλεση ορισμένων εργασιών.
Σφαίρα: Reborn σε απευθείας σύνδεση παιχνίδι θα δώσει το χαρακτήρα σας ένα βιβλίο συνταγών, που θα γραφτεί συνταγές για τη χρήση της σκόνης για να δώσουν τα πράγματα τις ασυνήθιστες ιδιότητες του βιβλίου της Μάντρας στο οποίο μπορείτε να αποθηκεύσετε ξόρκια.
Μάχες στο παιχνίδι δυναμικά, για κάθε γούστο. Μερικές φορές οι φυλές είναι μεγάλης κλίμακας μάχες για την κατοχή των κλειδαριών.

Σε ένα Σφαίρα: Reborn παιχνίδι, θα πρέπει να εξοικειωθείτε με τις τέσσερις ηπείρους - Hyperion, ο Χάρων, και η Fed Ρόδου και οκτώ πόλεις. Σε κάθε πόλη, ο παίκτης περιμένει για ενδιαφέρουσες αποστολές, μάχες και παγίδες.
Παγκόσμια Περιοχές προέρχεται από τον Μεσαίωνα, έχει δημιουργήσει έναν μοναχό που ήθελαν να ξεφύγουν από την πανούκλα μαίνεται σε ένα νέο και ευτυχισμένο κόσμο. Αντ 'αυτού, λόγω της σύλληψης και εκτέλεσης, ένας μοναχός κατόρθωσε να δημιουργήσει ένα κόσμο που υποφέρει, που έχει αναπτυχθεί σταθερά μαγεία, καθώς υπάρχουν διάφορα τέρατα. Υπάρχει μια προφητεία η οποία αναφέρει ότι το πεδίο εφαρμογής του κόσμου θα χαθεί, και μαζί με αυτό θα πεθάνει και η γη μας, συγκλόνισε πολλές καταστροφές χτύπησε. Έτσι, πολλοί γενναίοι άνδρες αναζητούν λεγόμενο κύριο κόμβο, το οποίο μπορεί να εμποδίσει την εκπλήρωση της προφητείας.
Σφαίρα: Reborn on-line εγγραφή είναι πολύ απλή, αλλά θα σας πάρει σε έναν κόσμο μαγείας και ιππότες, με την οποία θα είστε σε θέση να λάβει τη θέση του.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more