Σελιδοδείκτες

Σφαίρα

Εναλλακτικές ονομασίες: Sfera σε απευθείας σύνδεση

Online Game Σφαίρα - ένα εθιστικό παιχνίδι που δημιούργησε εγχώρια ανάπτυξη. Μπορεί να κάνει μια λογική ανταγωνισμού αυτού του είδους τα παιχνίδια MMORPG.

Ο καθένας ξέρει ότι μερικά εγχώρια παιχνίδια διαθέτουν καλής ποιότητας, αλλά μπορούμε να πούμε ότι η σφαίρα online παιχνίδι είναι η εξαίρεση στον κανόνα. Πρώτο παιχνίδι ήρθε πίσω στο 2003, αλλά, παρά την ηλικία του, το παιχνίδι συνεχίζει να αυξάνεται και να προσελκύσει όλο και περισσότερους νέους παίκτες. Αρχικά να παίξετε το παιχνίδι σε απευθείας σύνδεση σφαίρα θα μπορούσε μόνο φόρτιση. Τιμή για τη χρήση του παιχνιδιού ήταν 5 χρονών. είναι μήνες. Αλλά αρκετά πολύ χρόνο σε απευθείας σύνδεση Sphere είναι εντελώς δωρεάν, το οποίο προσέλκυσε περισσότερες ακόμα περισσότερους χρήστες της.

Συμμετοχή στο παιχνίδι Σφαίρα περνά μέσα από το συνηθισμένο για αυτό το είδος των παιχνιδιών, του καθεστώτος. Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνουμε - είναι να δημιουργήσετε ένα προφίλ στην ιστοσελίδα του παιχνιδιού. Θα πρέπει να εισάγετε το όνομα χρήστη σας, τον κωδικό πρόσβασης και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Πεδίο Εγγραφής απαιτεί επίσης την εγκατάσταση του προγράμματος του παιχνιδιού, το οποίο μπορείτε να το κατεβάσετε απευθείας από την ιστοσελίδα. Όπως μπορείτε να δείτε, σε απευθείας σύνδεση Πεδίο εγγραφής καλύπτει όλα λίγο χρόνο, αφήνοντας για το παιχνίδι.

Μόλις περάσει τη διαδικασία εγγραφής, μπορείτε να μεταβείτε άμεσα στο παιχνίδι. Σύμφωνα με την ιστορία, ο κόσμος δημιουργήθηκε στο παιχνίδι μετά από μακρά περιπέτειες που βιώνουν αρχαία ινδική χειρόγραφο με μάντρα για να δημιουργήσει μια ποικιλία από απατηλή συμπάντων, η οποία είναι Πεδίο. Αρχικά, απομακρύνθηκε από την περγαμηνή της Ινδίας το 1203, και στη συνέχεια πέρασε πολύ ώρα στο Βυζαντινό βιβλιοθήκη, από το οποίο έπεσε στα χέρια του αδελφού του Batiz. Το 1348, η Ευρώπη επλήγη από μια τρομερή ατυχία - μια επιδημία της βουβωνικής πανώλης. Ως καταφύγιο από μια φοβερή ασθένεια, Μπάτης αδελφός αποφάσισε να δημιουργήσει ένα παράλληλο κόσμο της ευτυχίας. Αλλά για να δημιουργήσετε είναι απαραίτητο ότι η μάντρα αναγνώστης ήταν σε πλήρη ηρεμία, το οποίο δεν λειτουργεί, επειδή οι μοναχοί σχεδιάστηκε για να κάψει το αιρετικό Batiz. Ακριβώς γι 'αυτό, αντί της προγραμματισμένης World ευτυχία, ήταν λάθος δημιουργήσει έναν κόσμο δυστυχίας, όπου ένας άπειρος αριθμός από διαφορετικές τέρατα, ο χρόνος περνά πιο γρήγορα 12 φορές, και κάθε 666 χρόνια υπάρχει μια πλήρης καταστροφή. Εξαιτίας αυτού, στα εξωτερικά κόσμοι αρχίζουν να είναι πολύ διαφορετικές καταστροφές και συμφορές. Στη συνέχεια, στην κορυφή του ότι χάθηκαν μεταξύ του έξω κόσμου και Σφαίρα.

Παγιδευμένη σε ένα τελείως διαφορετικό περιβάλλον, οι άνθρωποι άρχισαν σταδιακά να επιζητήσει τον κόσμο, άρχισαν να δημιουργούν την πόλη και την πολιτεία. Φαίνεται ότι όλα πάνε καλά, αλλά στη συνέχεια καθώς περνούσε ο καιρός, και η ώρα της καταστροφής του κόσμου, και έπρεπε να κάνω κάτι. Φυσικά προσπαθούν να σώσουν τον κόσμο μπορεί να είναι για κάθε παίκτη.

Στη σφαίρα μπορεί να παίξει σε έξι ηπείρους. Υπερίων - είναι το μεγαλύτερο νησί, Helios - μικρότερο νησί, χωρίζεται από αυτόν αργότερα μια άλλη ήπειρο, που ονομάζεται Ρόδο. Leon - ο νεότερος ηπείρου, η οποία αργότερα χωρίζεται όλα από το κύριο σώμα και, στην πραγματικότητα, ένα νησί. Τα υπόλοιπα δύο ηπείρους - το Φοίβο και ο Χάρων, τα οποία είναι αντίστοιχα το φως και το σκοτάδι. Χάρων χρησιμεύει επίσης ως φυλακή για τους παραβάτες. Σε όλες τις ηπείρους έχουν διάφορες κλειδαριές, οι οποίες στις περισσότερες περιπτώσεις ανήκουν σε διαφορετικές φυλές. Παίξτε το παιχνίδι σε απευθείας σύνδεση είναι πολύ πιο εύκολο σε κάποιο μέρος της φυλής. Σε αυτόν τον κόσμο δεν είναι εύκολο! Γενικά Σφαίρα online παιχνίδι, το οποίο βασίζεται κυρίως στις μεταξύ φατριών αγώνα, όχι σε πόλεμο με τρομακτικά τέρατα.

Σε αντίθεση με τα περισσότερα παιχνίδια, η επιλογή της κατηγορίας των χαρακτήρων επιτυγχάνεται σταδιακά στο πέρασμα παιχνίδι. Η κύρια ασχολία του παιχνιδιού είναι μια μάχη, γι 'αυτό είναι απίθανο το παιχνίδι θα είναι πάρα πολύ ένα φιλειρηνικό παίκτες. Πεδίο εφαρμογής πρέπει να παίξουν σε ένα από τα 14 διαφορετικών ειδικοτήτων. Ο χαρακτήρας έχει μόνο δύο παραμέτρους - ο τίτλος και η μαγική δύναμη. Εμπειρία φόρτισης είναι μόνο για τη νίκη επί των εχθρών στη μάχη.

Αρκετά καλή στο παιχνίδι γραφικών, ήθελα ιδιαίτερα να επισημάνω είναι η λεπτομέρεια των χαρακτήρων. Ποιότητας υφή αφήνει πολύ από το επιθυμητό, ​​αλλά τόσο μικρό μέγεθος του πελάτη για το παιχνίδι, είναι αρκετά αποδεκτή. Αναζητήσεις στο παιχνίδι, σχεδόν όλα πολύ παρόμοια και μονότονη, είναι προφανές ότι οι προγραμματιστές δεν ποντάρετε ρητά σε αυτά.
Έτσι, έχουμε μια αρκετά ενδιαφέρον παιχνίδι ειδικά για μάχες φατριών και μάχες.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more