Σελιδοδείκτες

Θάλασσα των κλεφτών

Εναλλακτικές ονομασίες:

Sea Of Thieves RPG με θέμα τη θάλασσα. Το παιχνίδι έχει όμορφα γραφικά, φτιαγμένα σε στυλ καρτούν. Η φωνητική υποκριτική είναι υψηλής ποιότητας και η μουσική επιλέγεται με τέτοιο τρόπο ώστε να διατηρείται η ατμόσφαιρα των χώρων στα οποία βρίσκεται ο χαρακτήρας.

Πριν ξεκινήσετε να παίζετε το Sea Of Thieves, θα χρειαστεί να δημιουργήσετε έναν χαρακτήρα της αρεσκείας σας χρησιμοποιώντας τον ενσωματωμένο επεξεργαστή για αυτό. Μετά από αυτό, θα υπάρχει μια δύσκολη επιλογή του τύπου του πλοίου στο οποίο θα μετακινηθείτε στις εκτάσεις του παιχνιδιού. Το μέγεθος του επιλεγμένου πλοίου επηρεάζει άμεσα το μέγεθος της ομάδας, ένα μεγαλύτερο πλοίο και μια ομάδα χρειάζεται περισσότερα.

Υπάρχουν πολλές ιστορίες στο παιχνίδι. Μπορείτε να τα περάσετε όλα ένα προς ένα. Ένα από αυτά είναι αφιερωμένο στην πιο δημοφιλή σειρά ταινιών για πειρατές αυτή τη στιγμή.

Σας περιμένει πολλή διασκέδαση εδώ:

  • Ψάξτε για θησαυρούς
  • Fight Skeletons
  • Συλλέξτε συλλογές αντικειμένων
  • Αναβαθμίστε το πλοίο σας
  • Αγοράστε νέα ρούχα, στυλ μαλλιών και γενειάδας
  • Διασκεδάστε πάρτι με την ομάδα

Αυτό δεν περιγράφει καν την ποσότητα διασκέδασης σε αυτό το παιχνίδι.

Υπάρχουν πολλές τοποθεσίες εδώ. Πολλά βυθισμένα πλοία περιμένουν στο βυθό όταν βουτήξετε για τους θησαυρούς τους.

Το να ταξιδέψεις στον κόσμο δεν είναι εύκολο. Πολλοί ύπουλοι εχθροί σας περιμένουν στους ανοιχτούς χώρους του. Προσοχή στις κακές σειρήνες και τους ένοπλους σκελετούς.

Η αποστολή σας είναι να αποκτήσετε το μέγιστο επίπεδο φήμης σε όλες τις φατρίες. Αυτό θα ξεκλειδώσει την πιο ελίτ τέταρτη φατρία και θα κάνει τις αποστολές ακόμα πιο δύσκολες.

Εκτός από την απόκτηση φήμης και χρημάτων, η ολοκλήρωση αποστολών θα σας δώσει πρόσβαση σε οπτικές αναβαθμίσεις για τον χαρακτήρα σας, ακόμη και το πλοίο σας.

Το παιχνίδι κυκλοφόρησε πριν από μερικά χρόνια και αρχικά δεν έγινε ιδιαίτερα δεκτό από τους κριτικούς, αλλά με την πάροδο του χρόνου η στάση απέναντί του άλλαξε. Οι προγραμματιστές δεν έχουν εγκαταλείψει το έργο και κάθε σεζόν κυκλοφορούν νέες θεματικές αναζητήσεις και διακοσμήσεις.

Τώρα το παιχνίδι έχει τεράστιο όγκο διαφορετικού περιεχομένου. Υπάρχει ένας στόλος από πλοία-φαντάσματα εδώ με επικεφαλής τον διάσημο Ιπτάμενο Ολλανδό, ακόμη και τον Τζακ Σπάροου και τους Πειρατές της Καραϊβικής.

Μόλις βαρεθείτε να παίξετε μόνοι σας στο πλοίο σας, μπορείτε να μεταβείτε αμέσως στο διαδικτυακό παιχνίδι.

Όλοι οι παίκτες θα είναι ισότιμοι. Εδώ δεν μπορείτε να αποκτήσετε πλεονέκτημα πληρώνοντας περισσότερα χρήματα από άλλους. Όλες οι αναβαθμίσεις επηρεάζουν μόνο την εμφάνιση και δεν θα σας δώσουν ευκολότερη νίκη.

Σε ένα διαδικτυακό παιχνίδι, η ομάδα αποτελείται από πραγματικούς παίκτες. Μπορείτε να το πληκτρολογήσετε μόνοι σας ή να χρησιμοποιήσετε μια τυχαία επιλογή και, στη συνέχεια, ο διακομιστής του παιχνιδιού θα σας εκχωρήσει συνοδούς.

Τα καθήκοντα της ομάδας είναι συνήθως το κυνήγι θησαυρού και η μάχη ενάντια στα τέρατα, μερικές φορές για λίγο. Μπορείτε όμως να κηρύξετε πόλεμο και σε άλλα πλοία για να μάθετε ποιος από εσάς είναι ο καλύτερος πειρατής.

Για να γιορτάσετε τη νίκη, κάντε ένα θορυβώδες γλέντι στο πλοίο σας και διασκεδάστε με τους φίλους σας.

Η δωρεάν λήψη

Sea Of Thieves στον υπολογιστή, δυστυχώς, δεν θα λειτουργήσει. Μπορείτε να αγοράσετε το παιχνίδι στην πλατφόρμα Steam ή στον επίσημο ιστότοπο των προγραμματιστών.

Αν θέλετε να δοκιμάσετε τον εαυτό σας ως ένας πραγματικός τολμηρός πειρατής δολοφόνος, εγκαταστήστε το παιχνίδι τώρα!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more