Σελιδοδείκτες

Starcraft 2 Η κληρονομιά του κενού

Εναλλακτικές ονομασίες: Starcraft 2 Η κληρονομιά του κενού, το Starcraft 2 Legacy of Nether

Game StarCraft 2 Legacy of the Void: στρατηγική απελευθέρωσης.

2015 παραγωγικό έτος για προϊόντα τυχερού παιχνιδιού για πολλούς παίκτες. Προσχώρησε μαζί τους και το παιχνίδι StarCraft 2 Legacy of the Void από τον προγραμματιστή Blizzard Entertainment, κυκλοφόρησε στις 10 Νοεμβρίου και έγινε η τελευταία σειρά της τριλογίας.

V Το StarCraft 2 Legacy of the Void μπορεί να μεταφορτωθεί και να εγκατασταθεί από τον πελάτη για να ξεκινήσει μια στρατηγική εκστρατεία Με την οδήγηση ενός εξωγήινου στρατού protossons, θα αντισταθείτε στο θανάσιμο zerg και terran. Οι πρώτες πέντε αποστολές θα διεξαχθούν σε καμπάνιες για έναν παίκτη, επιτρέποντάς σας να συνηθίσετε επιτέλους στο οικόπεδο. Καταπολέμηση που περιβάλλεται από φίλους, εμπλέκονται σε μια παγκόσμια μάχη στο δίκτυο επιλέγοντας μία από τις κάρτες.

Στην ιστορία, οι δράσεις ξεδιπλώνονται γύρω από τον πλανήτη Ayur και τον ιεράρχη Artanis, τον οποίο εκπροσωπείτε. Ο Zerg επιτέθηκε στον πλανήτη του με δυσαρέσκεια. Αυτό συνέβη πριν από πολλά χρόνια και οι πρωτοπόροι κάτοικοι του Aiur έπαψαν να είναι ένα έθνος. Για να τους επανασυνδέσει και να καταστρέψουν τον εχθρό, ο Άρτανης ιδρύει το φλοίστρο της Golden Armada. Πρέπει επίσης να βοηθήσει τον Kerrigan Sarah να εξαλείψει το Fallen Amun Zel-Naga, με τις προθέσεις του να οργανώσει ένα εντυπωσιακό τέλος του κόσμου.

Για την τελειότητα του στρατού και του πλοίου, ο Αρτάνης επιστρέφει περιοδικά στη ναυαρχίδα "Spear of Adun". Επίσης επικοινωνεί με τους χαρακτήρες, παίρνει συμβουλές από αυτούς και από τις μονάδες που μαθαίνει για νέες ευκαιρίες μάχης.

Ο στόχος της εκστρατείας ξεδιπλώματος ήταν να ενώσει τις διασκορπισμένες φυλές σε έναν ισχυρό στρατό, ικανό να αναβιώσει το μεγαλείο του Πρωτόσημου και να καταστρέψει τον Αμούν. Αλλά πρώτα, οι παίκτες προσφέρονται τρεις αποστολές "Premonition of Darkness" με τον ηγετικό ήρωα Zeratul και το οικόπεδο που μιλά για το καταφυγμένο Tal Tal Darim, την αναβίωση του Amun και το μυστικό της προφητείας που αποκάλυψε.

s ήρωες ένα στο ένα.

Pore κατεβάστε το StarCraft 2 Legacy of the Void, και ενταχθούν στους παίκτες, εξερευνώντας τις εκτάσεις του σύμπαντος. Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού στο δίκτυο θα έχετε την ευκαιρία να περάσετε τα καθημερινά τουρνουά σε αυτόματο τρόπο. Αυτό απαιτεί την αξίωση ότι θέλετε να πολεμήσετε το ισχυρότερο στον κόσμο του StarCraft στην αρένα και, στη συνέχεια, να δείξετε στον αντίπαλό σας τη δύναμή σας.

Όχι ο καθένας ονειρεύεται να είναι ένας μόνος χώρος λύκος. Μαζί μπορείτε να κάνετε τέτοια πράγματα! Στη λειτουργία Archon, κάτω από τη γενική ηγεσία σας έρχεται μια βάση που πρέπει να προστατευτεί και δύο αντίπαλοι. Μοιραστείτε τις εμπειρίες και βοηθήστε τον συνεργάτη σας σε λέξη και πράξη για την επιτυχή ολοκλήρωση της εργασίας.

Επιλέγοντας τον τρόπο εκτέλεσης κοινών εργασιών, θα γίνετε διοικητής ομάδας από ένα ζευγάρι παικτών. Θα υπάρξουν πολλοί εχθροί, αλλά η εμπειρία της Sarah Kerrigan, του Jim Raynor και του ιεράρχη Artanis θα σας βοηθήσει. Όσο υψηλότερο είναι το επίπεδο εμπειρίας στο λογαριασμό σας, τόσο περισσότερες ικανότητες και είδη στρατευμάτων θα είναι διαθέσιμα.

Στο σύμπαν StarCraft θα συναντήσετε χαρακτήρες:

 • Artanis
 • Rohana
 • Vorazun
 • Reynor
 • Kerrigan
 • Karax
 • Zeratul

Παράμετροι εγκατάστασης (απαιτήσεις συστήματος παιχνιδιών)

StarCraft 2 Legacy of the Void σε έναν υπολογιστή με Windows XP / 8 / Vista / 7, για Mac OS X 10. 7 και άνω. Προς το παρόν, οι προγραμματιστές δηλώνουν τις ακόλουθες ελάχιστες απαιτήσεις:

 • PC: AMD Athlon 64 X2 ή Intel Pentium D
 • ATI Radeon X800 XT ή NVIDIA GeForce 7600 GT
 • Mac: Intel Core 2 Duo
 • ATI Radeon HD 2600 Pro ή NVIDIA GeForce 9400M
 • PC / Mac: 20 GB χώρου
 • OP 1. 5 GB για υπολογιστή και 2 GB για Mac
 • Ανάλυση οθόνης όχι μικρότερη από 1024x768

Δεν χάσετε την ευκαιρία να αγοράσετε το StarCraft 2 Legacy of the Void σε πλήρη έκδοση και να αποκτήσετε υπέροχα δώρα: "Φτερά της Ελευθερίας", "Καρδιά του Roy", "Κληρονομιά του κενού". Σε αυτά θα βρείτε επιπλέον πορτρέτα, εμβλήματα, νέα κατοικίδια ζώα, χαρακτήρες, ικανότητες και όπλα. Τώρα μένει μόνο να νικήσουμε τον εχθρό προς τη δόξα των ανθρώπων του Protoss.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more