Σελιδοδείκτες

Saints Row: The Third

Εναλλακτικές ονομασίες: Saints Row: The Third

Saints Row: The Third - παιχνίδι που σχετίζονται με το lineup Αγίων Raw, τρελή πλάκα η οποία είναι γνωστή σε όλους τους gamer. Το νέο πρόγραμμα έχει ακόμη καταφέρει να ξεπεράσει το σοκ της αξίας όλων των προκατόχων του σε συνδυασμό. Επιπολαιότητα πάντα χαρακτήρισε τα έργα κυμαίνονται από τα άλλα παιχνίδια κλώνους με βάση το GTA. Προγραμματιστές παιχνιδιών έχουν καταφέρει να καταλήξει σε SR πρωτοτυπία και να δώσει απογόνους τους ένα ειδικό καρύκευμα σε μια ελαφρά τρέλα. Έχει από καιρό ένα είδος «τσιπ» έργο, ένα από τα αγαπημένα πολλών gamers.

Όπως και άλλα «συντρόφους» Saints Row: The Third pc έχει υψηλή παραμετροποίηση - ακόμα παίκτες μπορούν να επιλέξουν την εμφάνιση του χαρακτήρα σας "για να δοκιμάσετε". Ωστόσο, αυτή η λέξη λέγεται και τόσο πολύ, θα ήθελα να ανταλλάξουν λίγα λόγια να αναφέρω την τρομερή ιστορία. Πηγαίνοντας στο παιχνίδι, θα είναι πολύ έκπληκτος, γιατί από μια άγνωστη συμμορία είχε φύγει. Τώρα άγιοι έχουν γίνει ένα πραγματικό εμπορικό σήμα. Σύμφωνα με το "σήμα κατατεθέν" τους παράγουν ρούχα και αναψυκτικά στο Saints Row: The Third βόλτα με το αυτοκίνητο, ακόμη και με τα λογότυπα από αυτά τα παιδιά - περισσότερο από σοβαρά! Οι υπότροφοι καλούνται να κάνουν ταινίες. Ωστόσο, όπως συμβαίνει συνήθως στη ζωή, η υπερβολική φήμη έφερε κάποια προβλήματα. Μετά από μια σειρά ανεξήγητων τρομακτικά γεγονότα είναι άγιοι σε Stillporte - μια μικρή πόλη που καταλαμβάνεται από τα μέλη μιας πανίσχυρης συμμορίας των «Συνδικάτο».

Σε παιχνίδι ξεκίνησε, όπως και πριν, θα είναι αναγκαίο να ξεκινήσει το Saints Row: The Third λήψη. Arm υποστηρίξει οποιαδήποτε αξιόπιστη torrent, και μετά από λίγα λεπτά μπορεί προσωπικά να δούμε τι οι άγιοι έχουν ετοιμάσει για εσάς αυτή τη φορά. Μια μαγειρεμένο, θα πρέπει να σημειωθεί πολύ, και όλο αυτό το διάστημα μοιάζει περισσότερο με όργιο γιορτή κατά τη διάρκεια της πανούκλας, την ανομία - σε γενικές γραμμές, δεν θα βαρεθείτε. Ενημέρωση Saints Row: The Third αποστολή που έχει σχεδιαστεί για δυναμικό παιχνίδι, αλλά γιατί το χασμουρητό δεν συνιστάται. Για παράδειγμα, φανταστείτε τους χαρακτήρες σας σε ένα από τα καθήκοντα που θα πρέπει να πάει στο αεροπλάνο που πετούν μέσα από το παρμπρίζ, ή, για παράδειγμα, εμπίπτουν στην καρδιά ενός πυρηνικού αντιδραστήρα, ακόμη και την καταπολέμηση της zombies.

Τι είναι το πιο εντυπωσιακό - διαχείριση του έργου σε όλο το gameplay για να κρατήσει τη γραμμή που από τις πρώτες αποστολές. Δηλαδή, φαίνεται πολύ ισορροπημένη και κατάλληλη. Έτσι, στο Saints Row: The Third θα παίξει ποτέ ωραία και άνετα. Εκτός από την περιπέτεια, που έχει προγραμματιστεί καθήκοντα και τις αποστολές, σας περιμένουν πολλές εκπλήξεις στο «κανονικό παιχνίδι» της ζωής. Έτσι, στον ελεύθερο χρόνο μου, ο χαρακτήρας σας θα είναι σε θέση να συμμετάσχει σε δραστηριότητα στην αγορά ακινήτων ή να ανταγωνιστούν με τους πλησιέστερους ανταγωνιστές της. Και, φυσικά, μίνι-αποστολές ακυρώθηκαν κανέναν!

Κύρια ήρωας θα είναι σε λίγες νέους τρόπους για να κερδίσουν χρήματα, έτσι ώστε τα οικονομικά προβλήματα σε αυτό το παιχνίδι μπορείτε να ξεχάσετε για μεγάλο χρονικό διάστημα. Περισσότερες πληροφορίες και περιγραφή των μαζών των νέων συναρπαστικών οφέλη του έργου περιγράφονται στην αφαιρεθεί για Saints Row: The Third βίντεο ρυμουλκούμενο. Θα πρέπει να δείτε για τον εαυτό σας και να μοιραστείτε με τους φίλους σας.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more