Σελιδοδείκτες

Saints Row 4

Εναλλακτικές ονομασίες: Saints Row 4

Όλοι, χωρίς εξαίρεση, γνωρίζουμε ότι το παιχνίδι Saints Row 4 - λογοκλοπή είναι καλό όλα τα υφιστάμενα έργα μεγάλης κλίμακας. Το νέο τμήμα δεν είχε καν προγραμματιστεί ως εξαίρεση. Αντίθετα - τώρα το παιχνίδι είναι μια ενδιαφέρουσα συνδυασμός της GTA και Πρωτότυπο στην αρχική θεραπεία των δημιουργών των Αγίων από θέληση. Παρά το γεγονός ότι το σχέδιο αυτό δεν φέρει μόνο γραμμάριο μοναδικές πληροφορίες, σαν κι αυτόν. Οι παίκτες από όλο τον κόσμο αναγνωρίζουν το παιχνίδι, ακόμα και οι επικριτές Το Hats Off to προγραμματιστές, οι οποίοι μπορούν να αντέξουν οικονομικά να δανειστεί τίποτα, αλλά ενώ κάνει κάποια έργου τόσο διαφορετικό και ξεχωριστό.

Όπως και άλλα παιχνίδια κλώνους Saints Row 4 προσπαθεί να επισκιάσει τα δανείστηκε στοιχεία. Ενώ κάποιος προσπαθεί να πάρει μια μεγάλη αίσθηση του χιούμορ ή απολύτως ρεαλιστική ατμόσφαιρα Αγίων πιαστώ παροξυσμό. Απολύτως Bezbashenny έργο δεν μπορεί να ληφθεί σοβαρά υπόψη, αλλά και αρνητικά το αντιμετωπίζουν ως αδύνατη. Το νέο τμήμα των απογόνων παρουσίας θέληση έκπληξη (αν και σε μεγάλες ποσότητες) από ενδιαφέρουσες θέσεις εργασίας και συναρπαστικές αποστολές κείμενο. Και κατά την εκτέλεση είδαν ασυναίσθητα τα βασικά στοιχεία του Matrix - ήρθε από την καρδιά στο νέο παιχνίδι, δεν λένε τίποτα.

Για να ξεκινήσει το παιχνίδι, θα πρέπει να κατεβάσετε Saints Row 4. Όπως ίσως γνωρίζετε, τα αρχεία εγκατάστασης κατεβάσει αυτό το έργο είναι πάντα αρκετά γρήγορα, ειδικά αν σας αρέσει να χρησιμοποιείτε συνδέσεις από torrent trackers. Το οικόπεδο της τέταρτης Αγίων έθεσε τους κύριους χαρακτήρες στο υψηλότερο επίπεδο της εξουσίας - τώρα ο κύριος χαρακτήρας παρουσιάζεται ως Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής (ούτε λίγο ούτε πολύ, τα αξιοθέατα, φανταστείτε πόσο υπεύθυνα τώρα θα πρέπει να παίξει Saints Row 4; ). Κοντά στο ίδιο περιβάλλον "ηγέτης" βρίσκεται επίσης σε κοντινή απόσταση με τα πόδια - ένας φίλος του Προέδρου ανήκουν θέση στη διοίκηση. Και, όπως, συμβαίνει, όπως απαιτείται, λαμβάνουν τα ιερά τους νόμους και να βοηθήσουν αποφασίσει για την τύχη της ανθρωπότητας, μόνο με το γράμμα του νόμου, αλλά θα συμβεί κάτι αναπάντεχο.

Saints Row 4 pc λέει για την εισβολή των αλλοδαπών που ασύστολα απήγαγαν τον τοπικό πληθυσμό. Δεν αποκλείει τους αλλοδαπούς και ο κ. Πρόεδρος. Στη συνέχεια, ό, τι έρχεται πιο συγκεχυμένη και ασαφής - για κάποιο λόγο οι αλλοδαποί που τοποθετήθηκαν τον αρχηγό του κράτους Stilporta μοντέλο, ακριβώς όπως μια πραγματική πόλη. Τι θέλουν να επιτευχθεί αυτό είναι ασαφής. Ωστόσο, θα μάθετε, το οποίο ασκεί σε Saints Row 4 αποστολές διαφόρων ειδών.

Η αλλαγή του τοπίου επέτρεψε τους δημιουργούς του παιχνιδιού να προσθέσει ορισμένα νέα στοιχεία. Αρκετοί προγραμματιστές του έργου κινείται μακριά από την έννοια της GTA, η οποία θα αξιοποιηθεί εντατικά σε όλα τα προηγούμενα παιχνίδια της δικής της παραγωγής, και αποφάσισε να αλλάξει την κατεύθυνση της ανάπτυξης προς την κατεύθυνση της φαντασίας. Λοιπόν, αποδείχθηκε αρκετά καλά, καλά, πρωτότυπο, με τόση ακρίβεια. Για να έχετε μια σαφή ιδέα για το παιχνίδι, μπορείτε να δείτε ένα ειδικά δημιουργημένο για Saints Row 4 βίντεο ρυμουλκούμενο λεπτομερώς καινοτομίες και πλεονεκτήματα.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more