Σελιδοδείκτες

Ιερός

Εναλλακτικές ονομασίες: Ιερός

Ιερό - ο υπολογιστής φαντασίας παιχνίδι ρόλων στο είδος των RPG. Η γερμανική βάση τον κατασκευαστή του Ascaron, έφερε στη ζωή μια σειρά από παιχνίδια Ιερού, μεταφράζεται ο Πρίγκιπας του Σκότους. Το παιχνίδι είναι ενδιαφέρουσα και συναρπαστική. Δεν έχετε πολλή πίεση ή την κατασκευή ολόκληρης της αλυσίδας σε στρατηγικές μάχες. Είναι ασφαλές να ταξιδέψει και πλήρη αποστολές.

Πώς να τελειώσει την ανάγνωση αυτή την κριτική του παιχνιδιού, σας συμβουλεύουμε να δείτε Ιερά βίντεο και φωτογραφιών. Και τότε μπορείτε να κατεβάσετε το παιχνίδι Ιερό χώρο.

Ιερή παιχνίδι σας δίνει την ευκαιρία να εξερευνήσουν τον κόσμο της φαντασίας. Θα παίξει στην ήπειρο, Άγκυρα, στο σύμπαν του Ιερού.

Επόμενη έχετε μια επιλογή για το χαρακτήρα των προτεινόμενων επιλογών:

• Gladiator?

• Μάχη Mage?

• Δάσος Elf?

• Dark Elf?

• Serefima?

• Vampiressa.

Gladiator - το καλύτερο σε μάχες σώμα με σώμα. Καταφέρνει με κάθε είδους όπλο.

Μάχη Mage - το κύριο όπλο της μαγείας, αλλά και μια καλή γνώση της ξίφη, ραβδιά, προσωπικό, κ.λπ. κλπ. Συμβουλεύει τους αρχάριους να μην το επιλέξετε. Έχει ένα όπλο που χρησιμοποιεί μόνο.

Δάσος Elf - καλό για αρχάριους. Αυτό είναι αντιπροσωπευτική μόνο αγωνίζονται σε μεγάλες αποστάσεις. Χρησιμοποιήστε μαγικά ξωτικά, και μόνο το καλύτερο κλείσιμο σκοπευτήριο με ένα τόξο και τόξο.

Ιππότης - melee μαχητής. Χρησιμοποιεί τη δύναμη των σκοτεινών ξωτικών και δηλητήριο. Πολύ ενδιαφέρουσα και ισχυρό χαρακτήρα. Έχει τα όπλα μόνο για δική τους χρήση.

Serefima - κληρονόμος της μυστικιστική άγγελο. Χρησιμοποιεί ουράνια μαγεία, και μια καλή γνώση της σπαθιά, τοξοβολία.

Vampiressa - δύο σε ένα. Στο φως της ημέρας - ένα ισχυρό πολεμιστή, και το βράδυ - ένα ισχυρό βαμπίρ. Ψυχαγωγία χαρακτήρα.

Ποιος στο παιχνίδι Ιερή Θα το παίξουμε μόνο την επιλογή σας. Την πάροδο του χρόνου, κάθε χαρακτήρας μπορεί να προσπαθήσει.

Παιχνίδι Prince of Darkness παρέχει εξαρχής ορισμένες δεξιότητες χαρακτήρες σας. Σε όλο το παιχνίδι, η ανύψωση των επιπέδων, μπορείτε να αναβαθμίσουν τις δεξιότητές τους. Επίσης, στο επίπεδο των επιδόσεων του χαρακτήρα σας επηρεάζει το σύνολο της αξίας των τυπικών χαρακτηριστικών. Όπως η δύναμη, την αντοχή, την ευκινησία, τη φυσική αναγέννηση, πνευματική αναγέννηση και το χάρισμα.

Ιερή παιχνίδι pc χωρίζεται σε επίπεδα δυσκολίας, τα οποία έχουν τα ονόματα των πολύτιμων μετάλλων: χαλκός, ασήμι, χρυσό, πλατίνα και νιοβίου. Και ο χάρτης της ηπείρου της Άγκυρας χωρίζεται σε τμήματα - περιοχές. Έτσι παρουσιάζονται με μια μεγάλη έκταση για τη λεγόμενη πόδια σας.

Το παιχνίδι ονομάζεται Sacred Prince of Darkness δεν είναι μάταια. Αποδεικνύεται ότι το gameplay έχει μια προϊστορία. Και όπως πάντα, εδώ έρχεται οι ήρωες με κακές προθέσεις, στη συνέχεια, να υλοποιήσει τις προθέσεις τους. Φέρει την τιμωρία γι 'αυτό. Στην εξορία, κερδίζει και πάλι τη δύναμη και πηγαίνει στον κόσμο για να διευθετήσει το κακό. Μιλάμε για shaddara.

Ο χαρακτήρας σας θα πρέπει να καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια κατά την εκτέλεση των καθηκόντων.

Σίγουρος ότι το παιχνίδι Ιερή έχετε ήδη κέντρισε το ενδιαφέρον. Δεν υπάρχει τίποτα πιο διασκεδαστικό από το να περιφέρεται τις εκτάσεις πολύχρωμο κόσμο. Μετά το πρόγραμμα εδώ καλής ποιότητας, όλες οι κάρτες εργασίας. Και η μουσική έχει επιλεγεί σωστά, όχι μόνο δεν αποσπά την προσοχή από το ίδιο το παιχνίδι.

Μπορεί να προχωρήσει. Επιτυχής παίζετε!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more