Σελιδοδείκτες

το Saboteur

Εναλλακτικές ονομασίες: το Saboteur

Παιχνίδι Saboteur - ένα παιχνίδι στον υπολογιστή, το οποίο αντιπροσωπεύει μια ολόκληρη μείγμα από διαφορετικά είδη, καθώς συνδύαζε τα στοιχεία και autosimulator, και τα στοιχεία του σκοπευτή και είδος δράσης, σε συνδυασμό με την περιπέτεια. Ένα παιχνίδι που δημιουργήθηκε και κυκλοφόρησε το 2009, η της Pandemic Studios και την Electronic Arts.

Το παιχνίδι λαμβάνει χώρα στη Γαλλία, η οποία κατά τη διάρκεια του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου, η ναζιστική Γερμανία κατέλαβε. Σε αυτήν την περίπτωση, ένας Ιρλανδός οδηγός αγώνων και μηχανικός Devlin αποφασίζει να συμμετάσχει στον αγώνα κατά του φασισμού και λάβει έγκριση από τις γαλλικές μαχητές του κινήματος αντίστασης, καθώς και από τη νοημοσύνη του Ηνωμένου Βασιλείου.

Gameplay παιχνίδι έχει σοβαρό gamer και την ελευθερία δράσης είναι πολύ παρόμοιο με το περίφημο GTA παιχνίδι. Παιχνίδι Saboter έλαβε από την αρχική ανάπτυξη του αντισυμβατικό οπτικό σχεδιασμό. Έτσι, όλος ο κόσμος του παιχνιδιού, το οποίο έχει καταληφθεί από τους Ναζί, εμφανίζεται στην οθόνη σε γκρι αποχρώσεις, και στο βαθμό που, όπως ο κύριος χαρακτήρας στο παιχνίδι περνά, συμπληρώνοντας διάφορες ασκήσεις σε διάφορους τομείς - σε όλο τον κόσμο το παιχνίδι είναι βαμμένα με όλα τα χρώματα. Ένα πολύ σημαντικό μέσο για αυτό θα μπορούσε να παίξει με επιτυχία Saboteur - το stealth mode. Μετά από όλα, χωρίς ο κύριος χαρακτήρας δεν είναι ντυμένοι με ναζιστική στολή, δεν φιλτράρονται, δεν κρύβει ότι είναι αδύνατο να εκτελέσει τα καθήκοντά του. Saboteur παιχνίδι επιτρέπει στους χρήστες του να εκτελούν καθήκοντα σε τομείς πραγματικό κόσμο τυχερού παιχνιδιού από το Παρίσι και τα προάστιά της - κοντά στον Πύργο του Άιφελ, την Αψίδα του Θριάμβου, Sacre Coeur, την εκκλησία Madeleine, και έτσι § Και τα γεγονότα που εκτυλίσσονται στην Saarbruecken και Χάβρη.

Σε αυτή την περίπτωση, αν αποφασίσετε να κατεβάσετε το Saboteur, ξεκινάτε το παιχνίδι, θα μάθετε ότι υπάρχει μια ιστορία και αποστολές πλευρά. Θα πρέπει να πάτε gamers, αλλά μπορείτε να επιλέξετε τους δικούς τους στόχους και το ελεύθερο παιχνίδι. Οι στόχοι αυτοί είναι παρατηρητήρια, θέσεις με τεθωρακισμένα οχήματα, αντιαεροπορικά όπλα, τα βενζινάδικα, οι στρατηγοί, και έτσι κλπ. Αν ο κύριος χαρακτήρας εξακολουθεί να παρατηρήσετε - εκεί θα συμπεριληφθεί επίσης το άγχος. Το παιχνίδι έχει πέντε διαφορετικά επίπεδα συναγερμού. Για παράδειγμα, στο πρώτο επίπεδο του άγχους εμφανίζονται αυτοκινήτων και moto-περιπολίες, και το πέμπτο επίπεδο του άγχους προϋποθέτει σύνδεση για να αναζητήσετε μαχητές που πλήρωναν διωκόμενους ήρωα, κατά την πτήση χαμηλού επιπέδου.

Αν ρωτήσετε το βίντεο στο διαδίκτυο Saboteur, θα ξέρετε ότι το παιχνίδι περιέχει τις εξής αντιπάλους: SS στρατιώτες, οι στρατιώτες της Βέρμαχτ στρατιώτες Ναυτικού στρατιώτες Γκεστάπο Terror εταιρεία και έτσι

Το παιχνίδι χωρίζεται σε ορισμένες κατηγορίες όπλων. Εδώ υπάρχει και πιστόλια και πολυβόλα και εκτοξευτές χειροβομβίδων, και καραμπίνες, και έτσι κλπ. Οι παίκτες επιτρέπεται να εξοπλίσουν ταυτόχρονα οποιεσδήποτε δύο είδη πυροβόλων όπλων. Εκτός από τα συμβατικά όπλα που υπάρχουν στο The Saboteur μηχανή, τα οποία αντιπροσωπεύουν λιγότερο από σαράντα είδη αυτά χωρίζονται σε τέσσερις κύριες κατηγορίες. Αν θέλετε να πάρετε ένα μισό κομμάτι, ή οποιοδήποτε θωρακισμένο όχημα, τότε θα πρέπει να οδηγήσετε τον εαυτό σας στο γκαράζ. Στη συνέχεια παίρνετε τη διάθεση. Το Saboteur είναι στις δεξαμενές. Για παράδειγμα, η δεξαμενή thrower. Έχει Έγινε αντίπαλος θα είναι πολύ υψηλό. Σε Saboteur έχει πολλές θετικές και αρνητικές χαρακτήρες. Μαζί τους θα είναι σε θέση να ανταποκριθεί το ταχύτερο εγκαταστήσετε αυτό το παιχνίδι στο PC και βουτιά σας σε αυτόν τον επικίνδυνο κόσμο του παιχνιδιού.

Δοκιμάστε! Πιστεύουμε ότι δεν θα μετανιώσετε την ώρα που παίζει. Καλή τύχη!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more